Szukaj
Powiem szczerze ze strasznie mnie dziwi i zaczyna lekko przerażać to twoje publiczne utyskiwanie na nas i traktowanie jak rozwydrzonych bachorów z piaskownicy. Ma to być jakaś wspolna inicjatywa na luzie, a ty traktujesz to ze śmiertelną powagą i spinasz się jak nie wiem. Slownictwo w twoich uwagach zaczyna lecieć na łeb na szyję...
Czlowieku daj na luz. Po co te nerwy.
Przecież to oczywiste ze jak masz 20 osób to nikt ci nie zrobi wszystkiego jak w zegarku i wg planu, a juz na pewno nie wszyscy. Na pewno nikt tego zlośliwie nie robi.
Völkchlor
Przepraszam nie pisze tego zeby sie ktos poczul urazony
ja mam jeszcze jedna uwagę ... nurtuje mnie od soboty ... możecie mnie wykreślić nawet z albumu czy cokolwiek innego - mieliśmy każdy z nas wysłać po 10 zdjęć - wiec rozumiem ze 10 to 10 - jeśli Konrad uznał ze w 10 nie ma koncepcji i zostawia 6 - ok zgadzam się - ale u innych autorów nie powinno być więcej niż 10 - brak demokracji - ok ale zasady ... nie robię zdjęć tak dobrych jak Wy - OK ale chce być potraktowany na równi z wszystkimi ...
- dobra teraz mnie wykreślajcie ...
ps. bardzo się cieszyłem z tego albumu - samo robienie zdjęć auto - to super zabawa ale zaczyna przybierać to formę inna niz zakładałem ... miał to byc album dla wszystkich nawet dla tych co nie prezentują się wyjątkowo
Ostatnio edytowane przez wojteh ; 05-03-2012 o 13:30
chciałem to powiedzieć i tylko Tyle - nie wnoszę o zmiany w albumie - nie taki mój był cel
album wg. mnie jest super
no to sorry ... za kłopot ...
Jak byłem mały i grałem w piłkę z kolegami to tez było 20 minut gry i 2 godziny kłócenia się o zasady..
Dajcie spokój. Album wygląda dobrze. Nie ma się o co kłócić, strzelać fochów, wykreślać.
Moich zdjęć jest 8. 2 conik odrzucił, i pewnie miał rację. 2 miejsca oddaję temu kto ma jakieś sensowne zdjęcia do pokazania.
a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l
też liczyłem na 10 zdjęć ... fakt, że się z tym trochę spóźniłem ... wczoraj dowiedziałem się, że maks 4-6 zdjęć
no cóż... moja wina
tylko spytam - dla kogo jest ten album? czy on jest dla nas czy jest nastawiony na komercję?
bo jeśli na komercję to niestety nie mam zgody moich modelek na wykorzystywanie ich wizerunku do celów komercyjnych a nie chcę aby później były z tego powodu kłopoty.
czy ktokolwiek ma taką zgodę swoich modelek/modeli??
Skontaktuj się z nami