Close

Strona 64 z 138 PierwszyPierwszy ... 1454626364656674114 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 631 do 640 z 1377

Wątek: ALbum AO

conik
    Gość

Domyślnie

anyway...zastanowcie sie jak ma byc...ja ide spac...

Domyślnie

To jaki to był adres?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kartofelinder Zobacz posta
    To jaki to był adres?
    na zielono w stopce nad tobą
    Völkchlor

Domyślnie

To już chyba ta godzina ;|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez conik Zobacz posta
    ...nie pojdzie (nie mamy deadline'u od ktorego zalezy czyjes zycie wiec dzien w jedna czy w druga strone nie stanowi) i nie jestem na skraju tylko w****ia mnie ze takie rzeczy sa ustalane na koncu roboty a nie kiedy zaczynalismy temat
    Na końcu czy na początku..., ja tam jestem pełen podziwu, że w półtora tygodnia udało się prawie (choć prawie może zrobić wielką różnicę) poskładać do kupy takie przedsięwzięcie jak album z kilkudziesięcioma autorami.
    Myślę, że jak to wszystko wypali (a wypalić musi) to się utopimy w szampanie

Domyślnie

Pozwolę sobie na 'wciśnięcie' się w dyskusje. A co - tak bezprawnie.
    Jeżeli będziecie drukowali album w Polsce dla siebie, to dajcie wsio po polsku.
    Jeżeli dacie go do blurba (a takie było założenie na początku) i będzie on tam wisiał dla ewentualnych kolejnych chętnych do kupienia, to dajcie go dwujęzyczny - np. główny tekst angielski, a pod nim polski (powiedzmy italikiem).

Domyślnie

Myślę. że PL+EN to dobry pomysł, ale dostosuję się do większości/dyktatury.
    I think in f-stops..
    24, 35, 50, 105

Domyślnie

z niecierpliwoscia czekamy wiec na pierwszy egzemplarz Pamiątkowego Albumu Fotografii Grupki Polaków
    Road to Manila

wojteh
    Gość

Domyślnie

zaczyna mnie troszkę irytować brak demokracji ...

widzę ze np moja propozycja układu zdjęć została wyśmiana a na innych stronach dokładnie jest taki sam układ jak chciałem

dlatego - ok niech jest jak jest - wysłałem od razu teks w 2 językach - jakby co proszę poprawkę - ja chce pl + ang

conik
    Gość

Domyślnie

Wojteh...Nie zostala wysmiana tylko nie pasowala mi do zawartosci zdjec...

Powiem tak...przespalem sie z tym i doszedlem do wniosku...mialo byc ********** a bedzie jak zwykle

Jest was kilkanascie osob uczestniczacych w projekcie...kazdy ma jakies widzimisie a ja musze to spiac....nie ma tu miejsc na przedszkolna demokracje...i nie ma czasu dluzsze na babranie sie z czyms co mialo byc czysto przyjemnosciowa inicjatywa...nie wazne.

Wieczorem koncze temat...kto doslal materialy (lub jest umowiony na doslanie) ok...nie...trudno

W tej chwili nie bronie juz projektu, tego w jakich jezykach ma byc album to wasza sprawa.

Mozecie to co napisalem powyzej traktowac jakkolwiek...foch...zniechecenie do uzerania sie z materia i ludzka ignorancja...whatever

Zapewniam ze sprawa bedzie zakonczona na tyle profesjonalnie na ile pozwala mi blisko 20 letnie doswiadczenie w branzy ale jednoczesnie jest to ostatnia tego typu inicjatywa na forum ktora wyszla ode mnie

Traktuje ludzi powaznie na ile oni mnie powaznie traktuja.... amen

Strona 64 z 138 PierwszyPierwszy ... 1454626364656674114 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów