jesli bedziesz chcial spadowe zdjecia zrobie spadowe mi akurat pasowalo zeby tak to rozmiescic
Szukaj
jesli bedziesz chcial spadowe zdjecia zrobie spadowe mi akurat pasowalo zeby tak to rozmiescic
Nie chodzi mi o mnie. Raczej szukam jakieś reguły, aby oszacować ilość stron w albumie i co za tym idzie koszty.
Musielibyśmy założyć jakiś nieprzekraczalny limit stron.
sadze ze jesli bedziemy w ten sposob jak pokazalem skladac....da sie wyeksponowac fajnie zdjecia a jednoczesnie nie zaszalec ze stronami...kazda fotografia to imo indywidualny szacunek jak ma na stronie wygladac....jedne lepie wygladaja spadowo inne mniejsze pojedynczo a jeszcze inne w stadzie
na chwile obecna zakladam max 120 stron (papier premium mat/twarda oprawa z obwoluta) za €44,79 z discountem 10% z racji ilosci za jeden egzeplaz
jesli sie nie zmiescimy w 120 stronach bedziemy cisnac do 160 stron za €51,69
Ostatnio edytowane przez conik ; 26-02-2012 o 19:03
jest ok - ale ja swoje inaczej - będę chciał chyba - ale to na 100% się dogadamy podeśle jakąś makietę ....
podoba mi się podpisywanie zdjęć ...
choć jak dłużej oglądam... coraz większy mam dla Ciebie szacun ... bardzo prosto ale elegancko ... chyba się poddam Twojemu gustowi i smakowi ...
Ostatnio edytowane przez wojteh ; 26-02-2012 o 19:10
Tak sobie pomyslalem ze niektore fotografie i historie z nimi zwiazane moga byc hermetyczne za bardzo i tylko my bedziemy wiedzieli o co kaman....tak wiec wyknulem coby do zdjec...nie do wszystkich...dodac jakas historie lub opis wrzucilem jescze jeden plik ...na ostatniej stronie wlasnie cos takiego... http://www.digifoto.pl/forum/anal/AO_strony_1-9.pdf
ja kupuje wszystko co tu zrobiles
tak jak lubie, czysto, nowoczesnie ze smakiem i wyczuciem
ps. co to za font?
Road to Manila
DIN festival.... jeden z moich ulubienszych....sterylny czytelny bez udziwnien (jak cala rodzina DINów z reszta)
podoba sie bardzo - szacun, din tez idealnie pasuje do minimalistycznej formy
jedynie mała dygresja - format promuje kwadraciaki ... trzeba zobaczyć coś z 645 lub z małego
nie promuje....po prostu takie zdjecia mam pod reka...przygotuje niech ktory prostokaciki to poskladam
![]()
Skontaktuj się z nami