Close

Strona 15 z 138 PierwszyPierwszy ... 513141516172565115 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 1377

Wątek: ALbum AO

conik
    Gość

Domyślnie

jesli bedziesz chcial spadowe zdjecia zrobie spadowe mi akurat pasowalo zeby tak to rozmiescic

Domyślnie

Nie chodzi mi o mnie. Raczej szukam jakieś reguły, aby oszacować ilość stron w albumie i co za tym idzie koszty.
    Musielibyśmy założyć jakiś nieprzekraczalny limit stron.

conik
    Gość

Domyślnie

sadze ze jesli bedziemy w ten sposob jak pokazalem skladac....da sie wyeksponowac fajnie zdjecia a jednoczesnie nie zaszalec ze stronami...kazda fotografia to imo indywidualny szacunek jak ma na stronie wygladac....jedne lepie wygladaja spadowo inne mniejsze pojedynczo a jeszcze inne w stadzie

na chwile obecna zakladam max 120 stron (papier premium mat/twarda oprawa z obwoluta) za €44,79 z discountem 10% z racji ilosci za jeden egzeplaz
    jesli sie nie zmiescimy w 120 stronach bedziemy cisnac do 160 stron za €51,69
    Ostatnio edytowane przez conik ; 26-02-2012 o 19:03

wojteh
    Gość

Domyślnie

jest ok - ale ja swoje inaczej - będę chciał chyba - ale to na 100% się dogadamy podeśle jakąś makietę ....

podoba mi się podpisywanie zdjęć ...

choć jak dłużej oglądam... coraz większy mam dla Ciebie szacun ... bardzo prosto ale elegancko ... chyba się poddam Twojemu gustowi i smakowi ...
    Ostatnio edytowane przez wojteh ; 26-02-2012 o 19:10

conik
    Gość

Domyślnie

Tak sobie pomyslalem ze niektore fotografie i historie z nimi zwiazane moga byc hermetyczne za bardzo i tylko my bedziemy wiedzieli o co kaman....tak wiec wyknulem coby do zdjec...nie do wszystkich...dodac jakas historie lub opis wrzucilem jescze jeden plik ...na ostatniej stronie wlasnie cos takiego... http://www.digifoto.pl/forum/anal/AO_strony_1-9.pdf

Domyślnie

ja kupuje wszystko co tu zrobiles
    tak jak lubie, czysto, nowoczesnie ze smakiem i wyczuciem

ps. co to za font?
    Road to Manila

conik
    Gość

Domyślnie

DIN festival.... jeden z moich ulubienszych....sterylny czytelny bez udziwnien (jak cala rodzina DINów z reszta)

Domyślnie

podoba sie bardzo - szacun, din tez idealnie pasuje do minimalistycznej formy

wojteh
    Gość

Domyślnie

jedynie mała dygresja - format promuje kwadraciaki ... trzeba zobaczyć coś z 645 lub z małego

conik
    Gość

Domyślnie

nie promuje....po prostu takie zdjecia mam pod reka...przygotuje niech ktory prostokaciki to poskladam

Strona 15 z 138 PierwszyPierwszy ... 513141516172565115 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów