Close

Strona 56 z 138 PierwszyPierwszy ... 646545556575866106 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 551 do 560 z 1377

Wątek: ALbum AO

Domyślnie

A to musi teraz?
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miron19j Zobacz posta
    powoli wychodzi na ludzi
    chyba z siekierą
    Völkchlor

conik
    Gość

Domyślnie

nozesz....k...pisze i prosze bez zmian a raptem stawiacie na glowie caly sklad ...i skad ten idiotyczny nazwijmy to po imieniu pomysl ze wsadzaniem 3 zdjec na jednej stronie pion i dwa poziome...moze jeszcze walnijmy tam klocka

dla jasnosci jescze raz.... byl czas na zmiany nie dodajemy nowych zdjec nie zmieniamy ukladu stron amen nie ma demokracji!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez conik Zobacz posta
    nozesz....k...pisze i prosze bez zmian a raptem stawiacie na glowie caly sklad ...i skad ten idiotyczny nazwijmy to po imieniu pomysl ze wsadzaniem 3 zdjec na jednej stronie pion i dwa poziome...moze jeszcze walnijmy tam klocka

dla jasnosci jescze raz.... byl czas na zmiany nie dodajemy nowych zdjec nie zmieniamy ukladu stron amen nie ma demokracji!
    ...i właśnie dlatego graficy nie powinni pracować bez accountów

wojteh
    Gość

Domyślnie

Dobra dobra ... Kazdy ma inna wizje - jak wyjadę z hotelu do domu podesle jak myślałem by to zrobić .... Miało być na jednej stronie 2 pionowe na stronie obok 1 poziome tylko pomniejszone

Ale spoko akceptuje to jak jest ( przez kilka lat byłem szefem DTP w dużej firmie giełdowej )

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojteh Zobacz posta
    Kazdy ma inna wizje - jak wyjadę z hotelu do domu podesle jak myślałem by to zrobić ....
    Już teraz, ze sporą dozą prawdopodobieństwa, mogę Ci powiedzieć, że będziesz z mudźinami w folderze spamowym siedział
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez conik Zobacz posta

Ale klocek ma już swoje strony...
    Konradzie głęboki oddech i tak zrobisz jak uważasz.

conik
    Gość

Domyślnie

sorry klocek mialem na mysli kupe;]

Strona 56 z 138 PierwszyPierwszy ... 646545556575866106 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów