Close

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 65

Domyślnie

Niezaprzeczalna wartoscia tych zdjec jest osoba ktora przedstawiaja ,niewielu z nas mialo okazje spotkac ortodoksyjnego zyda a co dpiero tak znana osobistosc .Bardziej przemawia do mnie jedynka bo sprawia wrazenie nie pozowanej.Zdjecia maja klimat,moze to z powodu Swieta Zmarlych ,zmuszajacy do refleksji nad przemijaniem i jego nieuchronnocia...To nie sa LADNE zdjecia ...bo kaza sie zapatrzec w siwa brode,bo widzimy w nich siebie za ilestam lat...faktem jest ze niektorym osobom przyjemniej patrzyloby sie na fotografie jakichs celebrytow pieknie zrobionych w PP.W historii czestokroc to co bylo niezrozumiale bylo wysmiewane i wyszydzane , i choc moze nie sa to zdjecia XXI wieku do mnie przemawiaja
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mistrzucieczki Zobacz posta
    Czyli uwazasz ze te zdjecia maja jakis glebszy przekaz a my go nie dostrzegamy bo nie jestesmy w stanie
    oczywiście, przecież autor jest "Artystą Fotografikiem Członkiem Rzeczywistym Fotoklubu Rzeczypospolitej Polskiej"
    nie to co my, szaraczki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miron19j Zobacz posta
    oczywiście, przecież autor jest "Artystą Fotografikiem Członkiem Rzeczywistym Fotoklubu Rzeczypospolitej Polskiej"
    nie to co my, szaraczki.
    kolego miron po co ten sarkazm??

proponuje skupić się na dyskusji o zdjęciach. na inne tematy możesz sobie z kolegami porozmawiać za pośrednictwem pw lub przy piwie.
    ogólnie analogowo..
    www.lizakowski-photo.art.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nord Zobacz posta
    kolego miron po co ten sarkazm??

proponuje skupić się na dyskusji o zdjęciach. na inne tematy możesz sobie z kolegami porozmawiać za pośrednictwem pw lub przy piwie.
    ale o jaką dyskusję chodzi?
    Przecież zdjęcia są mierne, zasyfione i bez tego "czegoś".

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mistrzucieczki Zobacz posta
    Czyli uwazasz ze te zdjecia maja jakis glebszy przekaz a my go nie dostrzegamy bo nie jestesmy w stanie
    A czy zdjęcia muszą mieć głębszy przekaz? Nie wystarczy, że jest to ciekawa fotografia przedstawiająca interesującego człowieka?

PS. Na zdjęciach z Twojej strony też Ciężko się doszukać "głębszego przekazu".

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawelp Zobacz posta
    ...Nie wystarczy, że jest to ciekawa fotografia
    właśnie o tym jest cała dyskusja
    przedstawiająca interesującego człowieka?
    a z tym akurat nikt nie polemizuje

Rycerz
    Gość

Domyślnie

A czy zdjęcia muszą mieć głębszy przekaz? Nie wystarczy, że jest to ciekawa fotografia przedstawiająca interesującego człowieka?
    widzisz, problem jest po pierwsze w tym, że nam się wyświetlają inne zdjęcia chyba
    a po drugie, że autor niepotrzebnie broni ich jak niepodległości, obrażając wszystkich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rycerz Zobacz posta
    widzisz, problem jest po pierwsze w tym, że nam się wyświetlają inne zdjęcia chyba
    Może. Ale przeglądając chociażby ostatnie wątki to są akurat najciekawsze (a na pewno najmniej pretensjonalne) zdjęcia w tej kategorii.

a po drugie, że autor niepotrzebnie broni ich jak niepodległości, obrażając wszystkich
    To chyba inne wątki nam się wyświetlają.

Domyślnie

To chyba inne wątki nam się wyświetlają.
    Nie wszystko widziałeś, małe sprzątanie było.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Nie wszystko widziałeś, małe sprzątanie było.
    jeśli moderator staje sie stroną w dyskusji, nic dobrego to nie wróży.

z drugiej strony jedyne co zostało przez niego usnięte to wyznanie że jest "tępym zomowcem" i moje nad tym westchnienie. zniknęło również kolejne moje stwierdzenie że zdjecie ma prawo się zarówno podobac jak i nie.

od komentarza się powstrzymam bo zostało mi dość dobitnie wytłumaczone kto trzyma pałkę w ręku, a ja z natuy niekonfliktowy jestem, popatzreć sobie lubię, cokolwiek to znaczy

pozdrawiam
    ogólnie analogowo..
    www.lizakowski-photo.art.pl

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów