Close

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 65

Domyślnie

klasyczna wulgaryzm po pOLSKU.

Ale nadal podoba mi się zdjęcie nr. 1
    Nikt nic nie pisze o zdjęciach tylko jakieś gówienko kto tu i co tu...
    Ostatnio edytowane przez ALF ; 02-11-2011 o 22:31

Domyślnie

Nie kontynuując kłótni: te dwa przedstawione zdjęcia do mnie nie przemawiają - no może ew drugie..., ale pozwoliłem sobie wejść na Twoją stronę a tam już jest przyjemniej, w dziale Ludzie i Twarze

Zaintrygował mnie też autoportret - to koloratka? Bo koszula nie wygląda na taką pod nią?
    Ostatnio edytowane przez eagis ; 31-10-2011 o 23:03

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mistrzucieczki Zobacz posta
    ej no.. i ty cos piszesz o kadrowaniu.. o przeciętności w portrecie.. he he

a Boya Żeleńskiego poczytać .. to o eunuchu i krytyku..
    ogólnie analogowo..
    www.lizakowski-photo.art.pl

Rycerz
    Gość

Domyślnie

zdjęcia są nudnawe, żeby nie napiasać, że są mało atrakcyjne. Guzik mnie obchodzi, że zostały wykonane analogiem, skoro nadal są nudnawe.
    Poza tym są podane niechlujnie, o czym pisali ci poprzednicy: wyczyścić negatyw przed skanowaniem się by przydało.

Cytat Zamieszczone przez nord Zobacz posta
    przepraszam.. z kim mam przyjemność?
    czyli twoje zdjecia może krytykować, oceniać tylko ktoś ważny? tak?
    w takim razie po co pokazujesz je na publicznym forum?
    Ostatnio edytowane przez Rycerz ; 01-11-2011 o 00:20 Powód: literki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rycerz Zobacz posta
    zdjęcia są nudnawe, żeby nie napiasać, że są mało atrakcyjne. Guzik mnie obchodzi, że zostały wykonane analogiem, skoro nadal są nudnawe.
    Poza tym są podane niechlujnie, o czym pisali ci poprzednicy: wyczyścić negatyw przed skanowaniem się by przydało.

czyli twoje zdjecia może krytykować, oceniać tylko ktoś ważny? tak?
    w takim razie po co pokazujesz je na publicznym forum?

mają prawo się nie podobać.. powtarzam to po raz któryś.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 01-11-2011 o 00:48 Powód: łączymy, nie mnożymy
    ogólnie analogowo..

Domyślnie

Kadry za ciasne, jak nie z lewej to z prawej.
    Twarz modela faktycznie ciekawa, ale trzeba umieć to pokazać.

Analog nie jest żadnym usprawiedliwieniem do niechlujnego prezentowania swoich prac. Ja bym tak przygotowanych zdjęć nie pokazał bo szanuję innych. Jeśli masz wątpliwości to obejrzyj prace znanych fotografów (można takie znaleźć również na forum, tylko trzeba chcieć) i pomyśl że im też zdarzają się zabrudzenia na negatywie/pozytywie, pyłki podczas skanowania itp.
    Na matrycy cyfrówki też można mieć zanieczyszczenie, ale jeśli ktoś pokazuje zdjęcie z plamą to natychmiast ma to wytykane. W wymaganiach co do prezentowanych prac nie ma różnicy pomiędzy cyfrą a analogiem.

Pouczasz innych w tonie typowym dla osób przyzwyczajonych do tego że odbiorcy są na niższym poziomie od Ciebie. Spotkałem wielu takich (przez pewien czas byłem nauczycielem) i po prostu mnie śmieszą.

Jeśli Cię obraziłem to przykro mi, ale sam się prosiłeś swoimi reakcjami na krytykę.

Domyślnie

nie nie obraziłeś.. do tego potrzeba czegoś więcej niż bycia byłym nauczycielem.
    ogólnie analogowo..

Domyślnie

Piję kawę i omal nie zaplułem monitora ze śmiechu. Najpierw prawie lekceważąco odniosłeś się do kolegi mistrzucieczki, teraz napisałeś że nie jestem godzien Cię obrazić.

Zajrzałem na Twoją stronę i jest tam trochę naprawdę ciekawych zdjęć. Szkoda bronić tych kadrów, mając o wiele lepsze w portfolio.

Peace i pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 01-11-2011 o 18:04 Powód: pis. ("na prawdę")

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez motyl Zobacz posta
    Cyfra czy analog ale przed prezentacją zdjęcia warto wyczyścić z paprochów.
    Teraz taka moda na paprochy. Same zdjecia niestety nie maja w sobie "tego czegos" i czy postac jest ciekawa ? nie sadze, rabin jakich wielu. Moze w innym ujeciu Pan Weiss inaczej mogl by sie prezentowac. Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Motorniczy ; 01-11-2011 o 18:02

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nord Zobacz posta
    proszę abyś nie nadinterpretował moich wypowiedzi. nie napisałem że nie jesteś godzien, lecz że nie jesteś w stanie. choć obawiam się że i tak to do ciebie nie dotrze. bo przecież nie chcesz aby dotarło, prawda?
    Czyli uwazasz ze te zdjecia maja jakis glebszy przekaz a my go nie dostrzegamy bo nie jestesmy w stanie
    Road to Manila

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów