Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 65

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

nord no tak to juz bywa w dzisiejszym swiecie, ze malo kto wie/pamieta co to filmy. Chcesz sobie porozmawiac z tymi co to cyfry na oczy nie widzieli (no bo przeciez M9 to nie cyfra ) to zapraszam do AO (analogowych ortodoxow). Oczywiscie najwiekszym mankamentem Twoich zdjec sa obciete stopy i nie uszloby to uwadze bohemy w AO

Domyślnie

Cyfra czy analog ale przed prezentacją zdjęcia warto wyczyścić z paprochów.

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez motyl Zobacz posta
    Cyfra czy analog ale przed prezentacją zdjęcia warto wyczyścić z paprochów.
    Teraz taka moda na paprochy. Same zdjecia niestety nie maja w sobie "tego czegos" i czy postac jest ciekawa ? nie sadze, rabin jakich wielu. Moze w innym ujeciu Pan Weiss inaczej mogl by sie prezentowac. Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Motorniczy ; 01-11-2011 o 18:02

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rogass Zobacz posta
    nord no tak to juz bywa w dzisiejszym swiecie, ze malo kto wie/pamieta co to filmy. Chcesz sobie porozmawiac z tymi co to cyfry na oczy nie widzieli (no bo przeciez M9 to nie cyfra ) to zapraszam do AO (analogowych ortodoxow). Oczywiscie najwiekszym mankamentem Twoich zdjec sa obciete stopy i nie uszloby to uwadze bohemy w AO
    generalnie nie mam problemów z techniką w jakiej wykonuje zdjęcia. równie dobrze robi mi sie cyfrą jak i analobiem. przyznaje że tzn. klimat, estetyka i jakość czy to skanów czy też odbitek wykonanych techniką analogwą bardziej do mnie przemawiają. i nie ma to nic wspólnego z modą czy kaprysem, po prostu od dziecka miałem z tym styczność czyli od czasów gdy aparaty cyfrowe pojawiały sie w literaturze SF.

dziękuje za zaproszenie na AO ale bywanie na korex.net.pl w zupełności pokrywa moje zapotrzebowanie na obcowanie z ludźmi którzy "lubią zapach metolu o poranku.." .

pozdrawiam serdecznie

Cytat Zamieszczone przez Amadeusz Zobacz posta
    Nie chcesz odpowiedzieć na moje pytania to nie odpowiadaj, nie mój problem ale niepotrzebne jest takie wywyższanie się jakie tu prezentujesz.
    nie wiem czy kolega potrafi czytac ze zrozumieniem, jednak z mojej strony nie było cienia wywyższania się choć przyznaje że elementarny brak wiedzy połaczony z próbą dyskutowania na jakiś temat nieodłącznie kojarzy mi sie z biciem piany lub paplaniem dla samego paplania.. choc pewno to, jedno i to samo.

po raz kolejny pozdrawiam i polecam sie na przyszłość
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 01-11-2011 o 13:53 Powód: łączymy, nie mnożymy
    ogólnie analogowo..
    www.lizakowski-photo.art.pl

Domyślnie

Bardzo podoba mi się 2.
    Trochę "bałaganiarski kadr" i może spróbowałbym o 1/3 EV niedoświetlić. Ale wcale nie jestem przekonany, czy gdybym robił to zdjęcie sam, byłoby lepsze

Domyślnie

Jak ja lubie jak autor broni slabe zdjecia uzywajac argumentow - nie rozumiecie tego, nie dostrzegacie tego
    Road to Manila

Rycerz
    Gość

Domyślnie

zdjęcia są nudnawe, żeby nie napiasać, że są mało atrakcyjne. Guzik mnie obchodzi, że zostały wykonane analogiem, skoro nadal są nudnawe.
    Poza tym są podane niechlujnie, o czym pisali ci poprzednicy: wyczyścić negatyw przed skanowaniem się by przydało.

Cytat Zamieszczone przez nord Zobacz posta
    przepraszam.. z kim mam przyjemność?
    czyli twoje zdjecia może krytykować, oceniać tylko ktoś ważny? tak?
    w takim razie po co pokazujesz je na publicznym forum?
    Ostatnio edytowane przez Rycerz ; 01-11-2011 o 00:20 Powód: literki

Domyślnie

ręce opadają.. przecież napisałem powyżej ze masz prawo do własnego odbioru... czego jeszcze oczekujesz?

przecież twoja opinia jest tak samo subiektywna jak te pozytywne. zatem o co chodzi.. o samo kikanie..?
    ogólnie analogowo..
    www.lizakowski-photo.art.pl

Domyślnie

Przyjmij to jako impuls do polepszenia warsztatu no chyba ze chcesz dalej cieszyc oko takimi zdjeciami
    Road to Manila

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów