Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 557

Wątek: Nikon 1

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ropusz Zobacz posta
    Fajne zdjęcia piesków, bardzo ostre. Ale tło niestety też jest bardzo ostre W tego typu zdjęciach chyba nie o to chodzi...
    właśnie to miałem na myśli pisząc o cropie 2,7. Lepsze kompakty typu P7000 mają x4,6 więc "1" bliżej do kompaktu niż do lustra, ale zaletą jest
    Cytat Zamieszczone przez eskimos Zobacz posta
    ale ktory kompakt trafi z AF w charta biegnacego 60 km/h, sporo luster i obiektywow bedzie mialo klopoty
    czyli skuteczny i szybki AF.
    Jakoś Sony potrafiło przenieść APS-C do Nexa (nie żebym był zwolennikiem tej firmy, bo Nex w żadem sposób mnie nie zachwycił).
    A6K + SELP18105G + SEL35F18 + 2/58 M42

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DarekK D5000 Zobacz posta
    właśnie to miałem na myśli pisząc o cropie 2,7. Lepsze kompakty typu P7000 mają x4,6 więc "1" bliżej do kompaktu niż do lustra, ale zaletą jest

czyli skuteczny i szybki AF.
    Jakoś Sony potrafiło przenieść APS-C do Nexa (nie żebym był zwolennikiem tej firmy, bo Nex w żadem sposób mnie nie zachwycił).
    Tylko kto kupilby wtedy lustrzanke z DX ? Majac takiego V1 APS-C z 60 kl/s, bajeranckim AFem, mozliwoscia wyciagniecia zdjecia sprzed nacisniecia spustu i krecacego filmy ? Badzmy rozsadni, mozna miec zal do Nikona ze nie pokazal nowej lustrzanki ale raczej nie mozna ich uznac za idiotow mordujacych swoj system luster ktory przynosi im wieksze zyski niz FX.
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Uprawnienia umieszczania postów