Szukaj
Kolego pioter-m, dostało Ci się
...tymczasem po małym epizodzie z dziedziny grawitacji, wracajmy do bezlusterkowca![]()
Nikoniarz-majsterkowicz
Jak widać: uczyć się nie warto !
D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900
? Czyżby przyspieszenie ziemskie zależało od masy?
I nikt mi nie wmówi że białe jest białe a czarne jest czaene - cytując klasyka myśli politycznej.
Nie wiem, nie znam się - nie bierzcie mnie na poważnie.
W sumie fajny aparat jako drugi dla reporterów, żeby nie zwracać uwagi na siebie, ale nie za tę cenę! Jakby kosztowało to z 2 tys z obiektywem.
D, F, Xmm/xx, Już sam się gubię w tym wszystkim.
Ja czekam tylko żeby pobawić się tym ustrojstwem trochę i zobaczyć co to naprawdę potrafi. Widzę dla jedynki sporo zastosowań uzupełniających DSLRy ale wszystko zalezy od praktycznych możliwości - wszelkie inowację będą fajne, jeśli w praktyce się sprawdząPoza tym, interesuje mnie ceny nie tylko V1 (czy J1) ale także osprzętu - obudowa podwodna, moduł komunikacji (chyba gdzieś coś takiego widziałem do V1). Bardziej niż ceny samego zestawu kitowego trochę się obawiam własnie cen tych dodatków, bo sądząc po cenie FT1 w stosunku do np. obiektywów, flesza czy GPS, to dodatki do "nie coolpix-owych" zastosowań mogą być drogawe :/
N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9
pozdrawiam
Paweł
Hehe chwalą się super-super AF na cropie 2,7, no nie mogeAle to dobrze będą mieli mniej kalibracji AF na gwarancji, nawet Sigma zacznie się sprzedawać.
Ładny marketingowy "cud".
Jeszcze ktoś pomyśli, że Nikkor1 10mm/2,8 to super jasny i szeroki kąt.
A6K + SELP18105G + SEL35F18 + 2/58 M42
Skontaktuj się z nami