Szukaj
Nie wiem jak Wy, ale ja ostatni raz koło zmieniałem pod koniec lat 90 (przy średnim przebiegu 20-25 tyś km rocznie - wiem, to nie za wiele) więc przy awarii koła powinna się zapalić lampka ostrzegawcza, przynajmniej w teorii, bo w życiu pewnie by mi do głowy nie przyszło, że ktoś chce mnie oskubać.
Przy następnej złapanej gumie warto sobie przypomnieć ten wątek - podobno trzeba uczyć się na błędach.
|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
Pozdrawiam Tomek Kić
jak auto sie zwinie w harmonijke to nie ma znaczenia czy drzwi byly zamkniete czy nie, i tak bedzie problem z otworzeniem
W niedzielę pod stodołą cieżko jest zaparkować, ludzie jeżdżą wkoło szukając miejsca, bo szkoda im 5 zeta na pobliskim strzeżonym parkingu...
kwadrat i prostokąt, głównie kwadrat
Czy warto mijać się z prawdą?
Tak....... jeśli się ją wyprzedza.
S.J.LEC
Wychodzi na to ze robisz co dzien czy to niedziela czy swieto 240km przy sredniej 70km/h to jakies 3.5 godziny za sterem co dzien wiec jesli nie jestes kierowca zawodowym to jestes wiezniem wlasnego auta![]()
D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE
OT: u mnie po przekroczeniu 10km/h drzwi same sie zamykaja. Super sprawa zwlaszcza w wiekszych miastach
Sony a6000, SEL20F28, SEL50F18
dorzucając trzy grosze od siebie... Szyby można zabezpieczyć przed wybiciem bezbarwna folią antywłamaniową, już tak szybko nie idzie ich wybić, ale pozniej jest problem z wybiciem celowym, ale zawsze od srodka jest latwiej ja rozbic....
Szkoda skradzionego sprzetu - wyrazy współczucia z mojej strony.
.
Skontaktuj się z nami