Close

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 52 z 52

Wątek: Ukradli d700

Cool

Cytat Zamieszczone przez wasilewk Zobacz posta
    Stanowisko bardzo realistyczne, ale: ile zastosowań komórki potrafisz wymienić w tym procederze ? Zapewniam Cię, że złodzieje podwoją tę ilość. Jak Cię "mają na oku", to nic nie pomoże. Dlatego to "liczenie na siebie" powinno się skupić na tym, by "nie być na oku".
    Pzdr.
    Zgadzam się, obowiązują 3 podstawowe zasady:

1. Nie wpaść w oko.
    Czyli daleko zaparkować. Bez potrzeby nie afiszować się sprzętem. Mam pasek samoprzylepny "Nikoniarze.pl". Nie wiem gdzie go przylepić, na torbie czy na szybie samochodu? - ależ uchowaj Boże!, licho nie śpi.

2. Nie kusić losu.
    Unikać ryzykownych miejsc, sytuacji i pór dnia. Jeśli już musimy być, to z kimś a pobyt skrócić do niezbędnego minimum. Należy pamietać starą maksymę: "Nec Hercules contra plures". co w wolnym tłumaczeniu oznacza: I Herkules nie poradzi przeciw wielu.

3. Mieć cały czas "czuja".
    Stare stalinowskie hasło głosiło: "Uważaj, wróg nie śpi."

Pozdrawiam.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zolty Zobacz posta
    Ponoc od tego roku nasz wszechobecny super-regulator zabronil montowania tej opcji w nowych samochodach.

W ASO Forda powiedziano mi ze od 2011 nie maja juz opcji zaprogramowania tego w centralnym (wczesniej mieli).
    Dziwne.... moze wersja Fordowska nie otwierala drzwi w razie wypadku i stad to wycofanie z opcji?
    wątpię. Mam służbowa skode fabię z lutego. Jest zamykanie zamka po 20km/h. Jak dobrze kojarzę w większości aut tą funkcję można było włączyć lub wyłączyć po przeczytaniu instrukcji.
    .

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów