Close

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 52

Wątek: Ukradli d700

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Zawsze zamykam auto od środka. Zwłaszcza od czasu, jak znajoma kilkanaście lat temu dostała w paszczę na skrzyżowaniu i zrabowano jej torebkę.
    Znana akcja na Szmulkach w Wawie - człowiek wchodzi na pasy, samochód się zatrzymuje, z boku podchodzi drugi człowiek i w zależności od tego co jest na siedzeniach wybija bądź nie wybija szyby młotkiem. Huk i szok jest na tyle duży, że doświadczony bandzior bezproblemowo zdąży wyjąć co chce.

Domyślnie

Mamie koleżanki bandzior pokazał tylko metal w łapce i na migi, że albo otwiera albo on i tak się dostanie do autka.
    Całe szczęście nie u mnie na wiosce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kasandra Zobacz posta
    A nie boisz się, że w wypadku będziesz potem zakleszczony i dużo czasu minie zanim sobie ratownicy poradzą z dotarciem do ciebie nożycami?
    Bo ja tego się boję i nigdy nie zamykam się od środka.
    Nie wierz w takie przesądy. W razie poważnego wypadku albo już szyby są rozbite, albo się je bez problemu wybija i otwiera drzwi od środka.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

takim sposobem Kasandra to można w ogóle do samochodu nie wsiadać bo może być poważny wypadek, co do drzwi za elankiem mojej mamuśce na światłach gość porcelanowym kastetem wywalił szybę zabrał torebkę i zwiał ...stała jako pierwsza nikt D...y nie ruszył...

Domyślnie

Chodzi mi o sytuację, kiedy się blokują drzwi i trzeba użyć nożycy hydraulicznych, a więc czekać trzeba na straż dodatkowo.
    Może to i zabobony, ale raz na ruski rok pewnie się to zamknięcie przy wypadku blokuje, więc wolę jednak nie ryzykować, zwłaszcza na trasie.

Domyślnie

A nie boisz się, że w wypadku będziesz potem zakleszczony i dużo czasu minie zanim sobie ratownicy poradzą z dotarciem do ciebie nożycami?
    Bo ja tego się boję i nigdy nie zamykam się od środka.

Przy poważniejszych deformacjach karoserii, to czy drzwi były zamknięte od wewnątrz, czy otwarte nie ma znaczenia, bo i tak trzeba otwierać jak puszkę sardynek.

Domyślnie

Chodzi mi o sytuację, kiedy się blokują drzwi i trzeba użyć nożycy hydraulicznych, a więc czekać trzeba na straż dodatkowo.
    Może to i zabobony, ale raz na ruski rok pewnie się to zamknięcie przy wypadku blokuje, więc wolę jednak nie ryzykować, zwłaszcza na trasie.
    A widziałaś zadzierzgnięcie kierowcy w pasach, który wypadł z auta przy uderzeniu bocznym, gdyż drzwi się otworzyły, bo nie były zablokowane.

Domyślnie

A Ty widziałeś?

Domyślnie

A Ty widziałeś?
    Kumpel był śledczym w stołecznej drogówce i zdarzało się, że pokazywał różne przypadki na zdjęciach, gdy odwiedziłem go w pracy. Byli nawet osobnicy przecięci przez pasy.

Domyślnie

No bo pasy nie zawsze pomagają.
    Kumpel pracował w ubezpieczalni i też opowiadał różne rzeczy, całe szczęście bez zdjęć.

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów