Close

Strona 15 z 22 PierwszyPierwszy ... 51314151617 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 212

Wątek: Krolowe Nigru

Domyślnie

Nie godzi się nazywać kolegów "sforą". Ostrzeżenie.
    Krzysztof Paszkiewicz

Zbanowany
    Miasto
    Pacyfik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Nie godzi się nazywać kolegów "sforą". Ostrzeżenie.
    Masz rację, tam gdzie mogłem już wykasowałem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bercik Zobacz posta
    Masz rację, tam gdzie mogłem już wykasowałem.
    Tu nie chodzi o wykasowanie. Tu chodzi o nieużywanie. Stąd czasami cytuję pewne wypowiedzi - niech wiszą jako świadectwo.
    Z lektury forum mam wrażenie, że raczej jesteś doświadczonym człowiekiem, a na pewno nie nastolatkiem. I tu spore zdziwienie, że stać cię na takie wypowiedzi.

Domyślnie

berciku (tak jak wczesniej pisalem prowadzac dyskusje z kims chcialbym znac jego zdjecia a w twoim przypadku wszystko co wiem to fakt ze juz w 69 fociles zorka)
    czy ty rowniez stawiasz znak rownosci w poziomie trudnosci miedzy zdjeciem z ulicy, ukazujacym 6 roznych, obcych fotografujacemu osob gdzie sytuacja zmienia sie w ulamku sekundy a zdjeciem partnerki fotografujacego na spacerze w parku?
    Road to Manila

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mistrzucieczki Zobacz posta
    czy ty rowniez stawiasz znak rownosci w poziomie trudnosci miedzy zdjeciem z ulicy, ukazujacym 6 roznych, obcych fotografujacemu osob gdzie sytuacja zmienia sie w ulamku sekundy a zdjeciem partnerki fotografujacego na spacerze w parku?
    Tak w kwestii formalnej to wydaje mi sie że jest tam 7 osób?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mistrzucieczki Zobacz posta
    berciku (tak jak wczesniej pisalem prowadzac dyskusje z kims chcialbym znac jego zdjecia a w twoim przypadku wszystko co wiem to fakt ze juz w 69 fociles zorka)
    Jeśli mogę.

Oglądałem twoje inne zdjęcia z Afryki. Są takie które mi się bardzo podobają i są takie, które urywają łeb przy samej ten teges , budząc moją fotograficzną zazdrość. Zdjęcie z tego wątku (co już wspomniałem) średnio mi się podoba - to moja subiektywna opinia.

Jednak jestem ciekaw, co sądzisz o pomyśle zamknięcia tego wątku? Myślę, że wystarczająco dużo niektórych forumowych kolegów zbłaźniło się swoją formą wypowiedzi. Jak zauważyłeś, ocen zdjęcia jest już jak na lekarstwo, za to bicia piany i skakania sobie do oczu w nadmiarze. Decyzja należy do Ciebie, ten wątek to twoje podwórko.

Z mojej strony mogę Ci na koniec pogratulować wyprawy i życzyć następnych.

EOT
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    Jeśli mogę.

Oglądałem twoje inne zdjęcia z Afryki. Są takie które mi się bardzo podobają i są takie, które urywają łeb przy samej ten teges , budząc moją fotograficzną zazdrość. Zdjęcie z tego wątku (co już wspomniałem) średnio mi się podoba - to moja subiektywna opinia.

Jednak jestem ciekaw, co sądzisz o pomyśle zamknięcia tego wątku? Myślę, że wystarczająco dużo niektórych forumowych kolegów zbłaźniło się swoją formą wypowiedzi. Jak zauważyłeś, ocen zdjęcia jest już jak na lekarstwo, za to bicia piany i skakania sobie do oczu w nadmiarze. Decyzja należy do Ciebie, ten wątek to twoje podwórko.

Z mojej strony mogę Ci na koniec pogratulować wyprawy i życzyć następnych.

EOT
    Mario, ja też byłbym za zamknięciem.

Myślę, że dobrym zakończeniem byłoby to:
    http://gallery.lfi-online.de/gallery...stup&cat=-8788
    - pozostawiam bez komentarza.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Yoora

a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Ale czemu zamykać, bo ktoś naśmiecił? Czemu ktoś nie ma mieć możliwości skomentowania tylko dlatego, że ktoś przed nim się nie popisał w dyskusji?
    Ostatnio edytowane przez pastwisko ; 24-03-2011 o 15:49 Powód: deklinacja :P
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Mario, ja też byłbym za zamknięciem.

Myślę, że dobrym zakończeniem byłoby to:
    http://gallery.lfi-online.de/gallery...stup&cat=-8788
    - pozostawiam bez komentarza.
    dzieki za link
    jak widac mialem szczescie ze w LFI nie ma Bercika

jeszcze wczoraj bylem za zamknieciem ale pierwszy raz mam pod moim zdjeciem ponad 100 komentarzy, dajcie mi sie tym nacieszyc
    Road to Manila

Strona 15 z 22 PierwszyPierwszy ... 51314151617 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów