Szukaj
Dlaczego nie można oceniać? W imię czego mamy pozostać niewzruszeni wobec bzdur, które ktoś wypisuje o naszych zdjęciach? Co jest dziwnego w tym, że autor - który włożył kupę swej pasji, doświadczenia, energii, a wreszcie kasy w wykonanie (jego zdaniem) udanego i wartościowego zdjęcia - wścieka się, gdy ktoś przekreśla cały jego wysiłek jednym nonszalanckim komentarzem? Dlaczego oczekuje się szacunku wobec komentujących, skoro nie okazują oni odrobiny szacunku wobec naszej pracy/twórczości?
Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 24-03-2011 o 14:30
To powołajcie do życia swoje własne forum i tam nikt nie będzie przekreślał całego Waszego wysiłku, bo tu jak pisałem sami sfrustowani własnym niedouczeniem laicy! Acha, jeszcze jedno dlaczego Strusowi odmawiasz "kupy swej pasji".
Rozumiem, że teraz następny ze sfory się odezwie !
Mogę jeszcze edytować: odpowiedź była przeznacznona dla Czornego.
Reszta ......... odpowiedzi nie otrzyma.
Ostatnio edytowane przez bercik ; 24-03-2011 o 14:56
Gratuluję rekordowej ilości emocji (komentarzy) pod jednym zdjęciem. To mówi samo za siebie. Wielki Szacunek Mistrzu.
Swoją drogą ciekawe co tutaj miałby do powiedzenia Michael Jackson gdyby żył?
Nie odzywałem się w tym wątku aż do tej chwili. Zmusiła mnie do tego Twoja arogancja i brak kultury. Obrażasz tym niegrzecznym postem mnóstwo osób z tego forum. Tych bardzo dobrych, dobrych, kiepskich, fatalnych, czytających, wystawiających i nie ( m.in. i mnie) .
P.S.
A do sfory nie należę.
Yoora
a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l
Skontaktuj się z nami