Close

Strona 14 z 22 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 212

Wątek: Krolowe Nigru

Zbanowany
    Miasto
    Pacyfik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomwidlak Zobacz posta
    Hm, ja chyba czegos nie rozumiem. Czy nie mozna poprostu podzielic sie swym zdjeciem na tym forum, z ktorego jestesmy poprostu zadowoleni ? Czy to jest forum tylko dla tych ktorzy nie umieja robic zdjec i potrzebuja krytyki ? Jest cala masa ludzi ktorzy robia zdjecia bardzo swiadomie, i wedle swych gustow czy talentow - czy tacy ludzie nie powinni pokazywac zdjec tu ? Tylko Ci liczacy na "krytyke" ? Bo jesli ktos swiadomie robi zdjecia i jest w tym dobry, zdjecie pokazane najczesciej jest gotowym dzielem i opinie typu "niepotrzebnie uciales nogi" czy "ja kadrowal bym to tak czy cisk" sa jak najbardziej na miejscu, ale nieco malo przydatne dla kogos kto wie co robi i robi to celowo.

Chyba ze tu nie powinno sie poprostu pokazywac zdjec aby sie nimi podzielic, wtedy moj blad, swiezy jestem
    Można, ale nie można oceniać komentatorów tych komentatorów ( np. Struś ) którym fotka się nie spodobała. Czytaj moje posty ze zrozumieniem, a nie jak brytan ze sfory (TWA) próbujesz każdego obszczekać kto jest wg Was nieprawomyślny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bercik Zobacz posta
    Można, ale nie można oceniać komentatorów tych komentatorów ( np. Struś ) którym fotka się nie spodobała.
    Dlaczego nie można oceniać? W imię czego mamy pozostać niewzruszeni wobec bzdur, które ktoś wypisuje o naszych zdjęciach? Co jest dziwnego w tym, że autor - który włożył kupę swej pasji, doświadczenia, energii, a wreszcie kasy w wykonanie (jego zdaniem) udanego i wartościowego zdjęcia - wścieka się, gdy ktoś przekreśla cały jego wysiłek jednym nonszalanckim komentarzem? Dlaczego oczekuje się szacunku wobec komentujących, skoro nie okazują oni odrobiny szacunku wobec naszej pracy/twórczości?
    Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 24-03-2011 o 14:30

Domyślnie

Można, ale nie można oceniać komentatorów tych komentatorów ( np. Struś ) którym fotka się nie spodobała. Czytaj moje posty ze zrozumieniem, a nie jak brytan ze sfory (TWA) próbujesz każdego obszczekać kto jest wg Was nieprawomyślny
    O - kolejny mądry oraz kulturalny nad podziw. Wytłuszczenie w cytacie moje.
    Mógłbyś berciku wskazać na forum miejsce, w którym tomwidlak 'obszczekuje'?

Zbanowany
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Ach te TWA, zloty argument w kazdej dyspucie Dla Twej wiadomosci ja nie jestem z TWA bo Mario mi placi za moje uczestnictwo, wiec jedno nastepne wyklucza

Zbanowany
    Miasto
    Pacyfik

Domyślnie

To powołajcie do życia swoje własne forum i tam nikt nie będzie przekreślał całego Waszego wysiłku, bo tu jak pisałem sami sfrustowani własnym niedouczeniem laicy! Acha, jeszcze jedno dlaczego Strusowi odmawiasz "kupy swej pasji".
    Rozumiem, że teraz następny ze sfory się odezwie !
    Mogę jeszcze edytować: odpowiedź była przeznacznona dla Czornego.
    Reszta ......... odpowiedzi nie otrzyma.
    Ostatnio edytowane przez bercik ; 24-03-2011 o 14:56

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomwidlak Zobacz posta
    Ach te TWA, zloty argument w kazdej dyspucie Dla Twej wiadomosci ja nie jestem z TWA bo Mario mi placi za moje uczestnictwo, wiec jedno nastepne wyklucza
    Lepiej się już nie tłumacz, bo tylko się pogrążysz. Jeśli obrzucisz kogoś gównem - to jest to szczere, jeśli zaś staniesz w czyjejś obronie - mocno podejrzane.

Domyślnie

Gratuluję rekordowej ilości emocji (komentarzy) pod jednym zdjęciem. To mówi samo za siebie. Wielki Szacunek Mistrzu.
    Swoją drogą ciekawe co tutaj miałby do powiedzenia Michael Jackson gdyby żył?

Domyślnie

Acha, jeszcze jedno dlaczego Strusowi odmawiasz "kupy swej pasji".
    Nie odmawiam, tylko dostrzegam pewną subtelną dysproporcję pomiędzy "kupą pasji" włożoną w zapieprzanie po Afryce, a "kupą pasji" włożoną w zdawkowy i jednostronny komentarz pod zdjęciem.

Domyślnie

To powołajcie do życia swoje własne forum i tam nikt nie będzie przekreślał całego Waszego wysiłku, bo tu jak pisałem sami sfrustowani własnym niedouczeniem laicy! Acha, jeszcze jedno dlaczego Strusowi odmawiasz "kupy swej pasji".
    Mogę jeszcze edytować: odpowiedź była przeznacznona dla Czornego.
    Reszta sfory odpowiedzi nie otrzyma.
    Nie odzywałem się w tym wątku aż do tej chwili. Zmusiła mnie do tego Twoja arogancja i brak kultury. Obrażasz tym niegrzecznym postem mnóstwo osób z tego forum. Tych bardzo dobrych, dobrych, kiepskich, fatalnych, czytających, wystawiających i nie ( m.in. i mnie) .

P.S.
    A do sfory nie należę.
    Yoora

a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

...Reszta sfory odpowiedzi nie otrzyma.
    Pozwoliłem sobie zaraportować tę wypowiedź i liczę na jakieś upomnienie bercika. Staram się jakoś stonowanie wypowiadać i takie podsumowanie nie odpowiada mi.

Strona 14 z 22 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów