Nie godzi się nazywać kolegów "sforą". Ostrzeżenie.
Szukaj
Nie godzi się nazywać kolegów "sforą". Ostrzeżenie.
Krzysztof Paszkiewicz
Tu nie chodzi o wykasowanie. Tu chodzi o nieużywanie. Stąd czasami cytuję pewne wypowiedzi - niech wiszą jako świadectwo.
Z lektury forum mam wrażenie, że raczej jesteś doświadczonym człowiekiem, a na pewno nie nastolatkiem. I tu spore zdziwienie, że stać cię na takie wypowiedzi.
berciku (tak jak wczesniej pisalem prowadzac dyskusje z kims chcialbym znac jego zdjecia a w twoim przypadku wszystko co wiem to fakt ze juz w 69 fociles zorka)
czy ty rowniez stawiasz znak rownosci w poziomie trudnosci miedzy zdjeciem z ulicy, ukazujacym 6 roznych, obcych fotografujacemu osob gdzie sytuacja zmienia sie w ulamku sekundy a zdjeciem partnerki fotografujacego na spacerze w parku?
Road to Manila
Jeśli mogę.
Oglądałem twoje inne zdjęcia z Afryki. Są takie które mi się bardzo podobają i są takie, które urywają łeb przy samej ten teges, budząc moją fotograficzną zazdrość. Zdjęcie z tego wątku (co już wspomniałem) średnio mi się podoba - to moja subiektywna opinia.
Jednak jestem ciekaw, co sądzisz o pomyśle zamknięcia tego wątku? Myślę, że wystarczająco dużo niektórych forumowych kolegów zbłaźniło się swoją formą wypowiedzi. Jak zauważyłeś, ocen zdjęcia jest już jak na lekarstwo, za to bicia piany i skakania sobie do oczu w nadmiarze. Decyzja należy do Ciebie, ten wątek to twoje podwórko.
Z mojej strony mogę Ci na koniec pogratulować wyprawy i życzyć następnych.
EOT
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Mario, ja też byłbym za zamknięciem.
Myślę, że dobrym zakończeniem byłoby to:
http://gallery.lfi-online.de/gallery...stup&cat=-8788
- pozostawiam bez komentarza.![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Ale czemu zamykać, bo ktoś naśmiecił? Czemu ktoś nie ma mieć możliwości skomentowania tylko dlatego, że ktoś przed nim się nie popisał w dyskusji?
Ostatnio edytowane przez pastwisko ; 24-03-2011 o 15:49 Powód: deklinacja :P
Völkchlor
Skontaktuj się z nami