Close

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 69 z 69

Wątek: F1 - sezon 2011

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ocean Zobacz posta
    Podobno Robert za 3 tygodnie będzie mógł zacząć chodzić. Jak sobie narzuci takie tempo to się nie zdziwię, jak za 3 - 4 miesiące będzie już w bolidzie siedział. Również oglądam F1 od wielu sezonów, kibicowałem Mansellowi, Bergerowi, Sennie, zawsze jakiś kierowca zaskarbiał sobie moją sympatię. Teraz nie ma Roberta to kibicuję mimo wszystko Pietrowowi. Żal mi się chłopa zrobiło, wszyscy na nim psy wieszali. Ma potencjał i jest niewiarygodnie spokojny. Czasem się nawet zastanawiam co bierze, pali melisę czy co ? .
    Kubica, moim zdaniem, nie odegra już większej roli w F1, natomiast o Pietrowa możesz być spokojny. Jego pozycję gwarantują sponsorzy ze wschodu. Nie ma Pietrowa, nie ma pieniędzy.
    X-T10, XF35, XF18-55, MK320

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekm Zobacz posta
    Kubica, moim zdaniem, nie odegra już większej roli w F1
    Mam wrażenie (i mam nadzieję), że tak nie będzie. Czas pokaże.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Kubica, moim zdaniem, nie odegra już większej roli w F1
    W tym sezonie może tak, ale pokaże swoją klasę w następnych. Myślę że pod koniec sezonu dostanie szansę aby się zaprezentować w bolidzie LR. Ma już tak wyrobioną markę że tak czy siak będzie w kręgu zainteresowań jak nie obecnego zespołu to innych dobrych teamów. I nie sądzę że LR tak łatwo się go pozbędzie. Zresztą cieszy się szacunkiem i uznaniem całego padoku F1 i paradoksalnie jego wypadek może przyciągnąć do niego i jego ekipy jeszcze więcej sponsorów. Jest wokół niego duży szum - jest szum - jest reklama.

Domyślnie

Małe sprostowanie odnośnie kolorów na oponach. Oficjalnie będą takie:

Opony deszczowe - pomarańczowy
    Przejściówki - niebieski
    Super-miękkie - czerwony
    Miękkie - żółty
    Średnie - biały
    Twarde – srebrny

(źródło)
    Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
    "I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
    Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"

Domyślnie

To nie będzie już tych słynnych zielonych paseczków, o których opowiadał A. Borowczyk?
    Marekm ja też mam pewne obawy, ale mój pesymizm nie jest jednoznaczny jak Twój W kontekście powrotu Robka do LR lepsza wydaje mi się dominacja Pietrowa. Gdyby było inaczej, tzn. jeśli doświadczenie Hajtfelda przełoży się na wyniki w czołówce, a sponsorzy będą nadal mocno stali za WP - może być kłopot.
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

W kwestii przyszłej roli Kubicy w F1 nie jestem pesymistą, a jedynie realistą. Pomijając stan jego zdrowia, wątpię aby jakikolwiek team z czołówki, zaproponował Kubicy lukratywny kontrakt, po tym jak on udowodnił wszystkim, że zdobycie tytułu mistrza świata F1 nie jest dla niego priorytetem.
    X-T10, XF35, XF18-55, MK320

Domyślnie

Spoko Panowie - Heidfeld nie będzie sięliczył w żadnym wyścigu a Robert wróci jesienią i zrobi sobie rozgrzewkę przed przyszłym sezonem - a i w tym dla LR zapunktuje

Domyślnie

W kwestii przyszłej roli Kubicy w F1 nie jestem pesymistą, a jedynie realistą. Pomijając stan jego zdrowia, wątpię aby jakikolwiek team z czołówki, zaproponował Kubicy lukratywny kontrakt, po tym jak on udowodnił wszystkim, że zdobycie tytułu mistrza świata F1 nie jest dla niego priorytetem.
    myślę, żę właśnie całą swoją karierą pokazał coś zupełnie przeciwego

Domyślnie

Nie myślmy o Kubicy, bo on się na razie nie liczy.
    Kurcze, nie mogę się doczekać pierwszego wyścigu.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Uprawnienia umieszczania postów