Szukaj
W tym sezonie może tak, ale pokaże swoją klasę w następnych. Myślę że pod koniec sezonu dostanie szansę aby się zaprezentować w bolidzie LR. Ma już tak wyrobioną markę że tak czy siak będzie w kręgu zainteresowań jak nie obecnego zespołu to innych dobrych teamów. I nie sądzę że LR tak łatwo się go pozbędzie. Zresztą cieszy się szacunkiem i uznaniem całego padoku F1 i paradoksalnie jego wypadek może przyciągnąć do niego i jego ekipy jeszcze więcej sponsorów. Jest wokół niego duży szum - jest szum - jest reklama.
Małe sprostowanie odnośnie kolorów na oponach. Oficjalnie będą takie:
Opony deszczowe - pomarańczowy
Przejściówki - niebieski
Super-miękkie - czerwony
Miękkie - żółty
Średnie - biały
Twarde – srebrny
(źródło)
Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
To nie będzie już tych słynnych zielonych paseczków, o których opowiadał A. Borowczyk?
Marekm ja też mam pewne obawy, ale mój pesymizm nie jest jednoznaczny jak TwójW kontekście powrotu Robka do LR lepsza wydaje mi się dominacja Pietrowa. Gdyby było inaczej, tzn. jeśli doświadczenie Hajtfelda przełoży się na wyniki w czołówce, a sponsorzy będą nadal mocno stali za WP - może być kłopot.
Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!
W kwestii przyszłej roli Kubicy w F1 nie jestem pesymistą, a jedynie realistą. Pomijając stan jego zdrowia, wątpię aby jakikolwiek team z czołówki, zaproponował Kubicy lukratywny kontrakt, po tym jak on udowodnił wszystkim, że zdobycie tytułu mistrza świata F1 nie jest dla niego priorytetem.
X-T10, XF35, XF18-55, MK320
Spoko Panowie - Heidfeld nie będzie sięliczył w żadnym wyścigu a Robert wróci jesienią i zrobi sobie rozgrzewkę przed przyszłym sezonem - a i w tym dla LR zapunktuje![]()
Nie myślmy o Kubicy, bo on się na razie nie liczy.
Kurcze, nie mogę się doczekać pierwszego wyścigu.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Skontaktuj się z nami