Close

Strona 57 z 79 PierwszyPierwszy ... 747555657585967 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 561 do 570 z 786

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    popcorn jest bardzo super. Z poczatku pożerałem 3-4 paczki tego do mikrofalówki. U nas jest po jakieś 2.50zł. Stwierdziłem ze 12 zł dziennie na sam popcorn to za dużo i przerzuciłem się na słodycze. Popcorn tez oczywiście czasem podjadam - ale już ten w ziarenkach do samodzielnego montazu.
    Popcorn ma wysoki indeks glikemiczny. Niewskazany do podjadania między posiłkami. TUCZY.
    Ja podjadałem surową marchewkę i seler naciowy.

Domyślnie

eee - ja tam póki co mogę. 180cm i 70kg
    Dziś stuknął tydzien. Wczoraj był lekki kryzysik bo piwko piłem. Ale dałem radę

Domyślnie

Ja się trzymam - sześć lat bez nałogu... no prawie siedem.
    Nawet juz nie myślę o fajkach...
    Trzymam za Was kciuki, jak już pisalem ja najgorszy kryzys miałem po pół roku niepalenia

Domyślnie

a ja się prawie wczoraj złamałem, równo po czterech miesiącach bez papierosa
    już kombinowałem jakieś obejście typu, a może kupię fajkę i zapalę tytoń przecież to nie papieros
    wytrwałem czego i Wam życzę

Domyślnie

wczoraj znów piwko i niestety załamka. Odpaliłem cygaro na parę pyknięć. Ale papierosów ZERO

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    wczoraj znów piwko i niestety załamka. Odpaliłem cygaro na parę pyknięć. Ale papierosów ZERO
    też myślałem o cygarku ale wytrzymałem
    jednak i cygaro to tytoń
    jak nie palić to nie palić

Domyślnie

no wiadomo - ale to zaledwie kilka pyknięc dla spokoju ducha. Wiem wiem - ale nie dało rady inaczej

Domyślnie

Ja raptem nie palę od listopada (20 lat jarania -wysoki stopień uzależnienia - budziłem się w nocy żeby zapalić).
    Nic mnie nie ciągnie do fajek, a sam zapach dymu, zaczął mnie odrzucać. Już normalnie chodzę na browar do knajp.
    Rzuciłem z dnia na dzień.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    Ja raptem nie palę od listopada (20 lat jarania -wysoki stopień uzależnienia - budziłem się w nocy żeby zapalić).
    Nic mnie nie ciągnie do fajek, a sam zapach dymu, zaczął mnie odrzucać. Już normalnie chodzę na browar do knajp.
    Rzuciłem z dnia na dzień.
    trzymaj się chłopie

Strona 57 z 79 PierwszyPierwszy ... 747555657585967 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów