Close

Strona 56 z 79 PierwszyPierwszy ... 646545556575866 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 551 do 560 z 786

Domyślnie

Ja nie pale od 3 grudnia 2009 (2 paczki na dzien) nie pije prawie żadnego alkoholu od 12 lat (może jedno piwko na dwa miesiące)teraz jeszcze schudłem 20 kilo, normalnie wziąłem sie za siebie.

Ps Stock ja miałem przez pierwszy miesiąc paczke fajek przy sobie, żeby sie nie denerwować ich brakiem.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 25-02-2011 o 17:00 Powód: orto.
    D300s/A MB-D10/T17-50 2.8/N35 1.8/S50 2.8 MACRO/N80-200 2.8/SB 28/S 530ST i to musi wystarczyć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tunerek Zobacz posta
    Ps Stock ja maiłem przez pierwszy miesiąc paczke fajek przy sobie żeby sie nie denerwować ich brakiem.
    ja własnie nie nosze. Z domu wyrzuciłem wszystkie zapalniczki. póki co 6-ty dzień. Źle nie jest - popcorn zamieniłem na grzeski i prince polo.

Domyślnie

Fajki poszły w kąt.
    2 paczki wafli ryżowych dziennie idą.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

A ja znowu zaczalem, po prawie roku moze mi ktos walnac w leb ? ;/ A tak na marginesie to palenie jest fajne, fajnie czlowiek smierdzi ehh ...

Domyślnie

proponuję sprawdzić niquitin mini http://www.niquitin.pl/index.html
    nie jadłem słodyczy, cukierków, orzechów itp.
    zjadłem tylko 3 paczuszki niqutinu
    jutro minie czwarty miesiąc bez faja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vASQ Zobacz posta
    A ja znowu zaczalem, po prawie roku moze mi ktos walnac w leb ? ;/ A tak na marginesie to palenie jest fajne, fajnie czlowiek smierdzi ehh ...
    I jak smakowało?

To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    I jak smakowało?

Nie bardzo chyba musze zmienic prace, pracuje w fabryce papierosow UK troche ciezko nie palic, zakupie sobie plastikowego szluga kumpel sobie chwalil, medyczna nikotyna bez substancjo smolistych i zoltych paluchow...

Domyślnie

vASQ, no to masz wyjątkowo pod górkę
    Stock, a co złego jest w popcornie, co stawia go niżej od słodyczy? Pytam, bo ostatnio "rzuciłam" słodycze, natomiast popadłam w nałóg popcornu

Ps. Normalnie kocham niepalących, jak miło tu czasem wejść i dowiedzieć się, że jest Was coraz więcej! Trzymajcie się mocno, twardziochy

Domyślnie

popcorn jest bardzo super. Z poczatku pożerałem 3-4 paczki tego do mikrofalówki. U nas jest po jakieś 2.50zł. Stwierdziłem ze 12 zł dziennie na sam popcorn to za dużo i przerzuciłem się na słodycze. Popcorn tez oczywiście czasem podjadam - ale już ten w ziarenkach do samodzielnego montazu.

Domyślnie

też się pochwalę: w czerwcu bedzie 4 lata niepalenia, i 10 lat niekonsumowania, że tak to nazwę.
    Nie jest to trudne, kwestia priorytetów, a nie deklaracji.
    D800

Strona 56 z 79 PierwszyPierwszy ... 646545556575866 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów