Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 47
    Rozmowny Awatar d80
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Moi drodzy, chciałbym was powiadomić, o tym jak Citibank robi ludzi w ****.

W robieniu ludzi w "cztery gwiazdki" specjalizują się wszystkie banki bez wyjątku,dlatego już za półtora roku rezygnuję z usług tychże,czyli do spłaty ostatniej raty.
    A potem mogą mnie cmoknąć w tzw. trąbkę.

Domyślnie

velaskez ja bym po prostu zapytał czy mogą Ci przelać odsetki za dysponowanie twoją stówą już na konto w innym banku
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

chyba dalej nie kumam. przyznali się do błędu ale mimo to każą Ci zapłacić w przyszłym miesiącu 100zł więcej, żeby w kolejnym Ci je zwrócić??
    masz u nich ror?

Domyślnie

Oj tam, Velaskez, czepiasz się. W końcu sam masz kartę w banku, który twierdzi, że żaden klient nie jest na tyle dobry, żeby zasługiwał na konto u nich

Domyślnie

100 zł? Od kiedy to w citku takie opłaty są?? Kiedyś było 89 teraz jest 59 zł (o ile w ogóle jest). Jeżeli złożyłeś reklamację i masz jej nr, co jest chyba oczywiste, po prostu nie płać tej stówy. Sama się kobieta przyznała do błędu więc w razie czego masz odwołanie do nagrania audio które MUSZĄ zachować.

Co do zmiany banku, citibank ma najlepszą obsługę klienta ze wszystkich banków. W innych bankach usłyszałbyś, że w regulaminie jest napisane "ma wpłynąć do 9.00 dnia xxx i teraz może pan pocałować misia w..." Nie jestem związany w żaden sposób z tym bankiem tylko właśnie z 7dmiu kart kredytowych zostałem tylko przy tej citibankowej.

Domyślnie

właśnie, te 100zł też wygląda jakoś dziwnie. mam u nich konto i kartę od jakiś 10lat i co jak co ale obsługa klienta jest u nich tip top. dlatego się dziwię że masz takie dziwne przygody, z moich doświadczeń wynika że jeden telefon zawsze skutecznie załatwia sprawę.

Domyślnie

Co jak co ale citi to lepsza z kart którą posiadam. Obsługa bez problemów.
    D700/D300s/D50

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez statler Zobacz posta
    chyba dalej nie kumam. przyznali się do błędu ale mimo to każą Ci zapłacić w przyszłym miesiącu 100zł więcej, żeby w kolejnym Ci je zwrócić??
    masz u nich ror?
    No bo opłata zaksięgowana i nic nie mogą zrobić przynajmniej tak twierdzą.

Nie ma co roztrząsać. Osobiście nie mam siły się z nimi wykłócać o to. W końcu to tylko 100zł. Wiecie, wyżalić się chciałem
    Ale mimo wszystko, niesmak pozostanie.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Ja w Citi jestem od roku i mogę potwierdzić to co pisali koledzy, że obsługę - szczególnie tą w placówkach - mają rewelacyjną, przynajmniej w Łodzi. Żadnych kolejek, miła Pani od wejścia prowadzi do wolnego okienka, naprawdę jestem pod wrażeniem. Co do oferty bankowej to też jestem zadowolony, wszystko za darmo, również wypłaty we wszystkich bankomatach.

Co do Twojego przypadku to rzeczywiście lipa ...
    Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez teh_14m3 Zobacz posta
    Co do zmiany banku, citibank ma najlepszą obsługę klienta ze wszystkich banków. W innych bankach usłyszałbyś, że w regulaminie jest napisane "ma wpłynąć do 9.00 dnia xxx i teraz może pan pocałować misia w..."
    nie masz racji. Z Kredyt Bankiem nie mam żadnego problemu. Raz nie spłaciłem karty. Po dwóch tygodniach zadzwoniła pani, dlaczego nie spłacam. Powiedziałem, że zapomniałem. I już.

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów