Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 47 z 47

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    zdziwisz się, ale nie muszą zachowywać nagrania, a nawet jakby je wciąż mieli to bez nakazu sądu go nie wydadzą - tak jest wszędzie, to ich interes ma chronić to nagranie, nie klienta
    zdziwisz się ale nie drugiej części twojej wypowiedzi nie zrozumiałem, bo użyte w tym zdaniu słowa "ich interes" ucieka mi kontekstowo tylko w jedną stronę

Mógłbym ci to wytłumaczyć jak sprawa wygląda ze strony prawnej (W BANKOWOŚCI) itd ale nie uważam, że jest to miejsce do tego. Ogólnie każde polecenie bankowe musi mieć twój podpis, w przypadku bankowości poprzez telefon jest to twoja deklaracja ustna która jest uznawana za legalną po zweryfikowaniu twojej tożsamości. Dlatego zawsze zadają ci pytania o różne pierdoły. Nagranie w tym przypadku jest kartką z twoim podpisem, więc mają go obowiązek przechowywać przez jakiśtam czas (nie pamiętam). Acha i na twój wniosek mają obowiązek umożliwić ci odsłuchanie tego nagrania.

PS. Citibank to żydowski bank jest, nie zapominajcie o tym

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez teh_14m3 Zobacz posta
    (...)
    PS. Citibank to żydowski bank jest, nie zapominajcie o tym
    Czyli co, w jarmułkach trza tam przychodzić czy jak?
    Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
    "I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
    Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"

Domyślnie

tak, jak nie masz jarmułki i pejsów to w żadnym wypadku nie pozwól się poczęstować kawą, cukierkiem czy czymkolwiek innym. odurzą Cię, wykorzystają i zanim się obudzisz nie będziesz miał domu, samochodu i cnoty. zamiast jarmułki możesz ew. użyć kasku rowerowego lub odp insygni masońskich. każdy kto nie jest żydem, masonem lub cyklistą powinien się od tego, jak i każdego innego, banku trzymać jak najdalej!!

Domyślnie

... albo naliczą ci 100 zł za nic
    tabela opłat i prowizji: http://www.online.citibank.pl/retail...?prID=10003014

Domyślnie

A ja nie pamiętam, żeby mi kiedykolwiek bank naliczył jakieś karne odsetki, mimo że już kilka razy byłem na to przygotowany (zarówno w przypadku Citi, jak i GEmoney) , bo termin był do 9, a wypłata była na koncie 8. Może miałem więcej szczęścia. Trzeba się niestety pogodzić z tym, że banki nie są instytucjami non profit, tylko przedsiębiorstwami, a podstawowym celem każdego przedsiębiorstwa jest zarabiać kasę i tworzyć zysk.
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Megazordon Zobacz posta
    A ja nie pamiętam, żeby mi kiedykolwiek bank naliczył jakieś karne odsetki, mimo że już kilka razy byłem na to przygotowany (zarówno w przypadku Citi, jak i GEmoney) , bo termin był do 9, a wypłata była na koncie 8. Może miałem więcej szczęścia. Trzeba się niestety pogodzić z tym, że banki nie są instytucjami non profit, tylko przedsiębiorstwami, a podstawowym celem każdego przedsiębiorstwa jest zarabiać kasę i tworzyć zysk.
    Zdarza się, że banki naliczą odsetki, gdy zlikwidujesz rachunek. I powiadomią Cię na kilka tygodni przed przedawnieniem. Odsetki za dwa dni zwłoki liczone przez trzy lata.
    A TY nawet nie będziesz pamiętał, że miałeś rachunek w takim banku.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez teh_14m3 Zobacz posta
    ... albo naliczą ci 100 zł za nic
    tabela opłat i prowizji: http://www.online.citibank.pl/retail...?prID=10003014
    tam za nic, jeśli łakniesz adrenaliny, nie możesz się doczekać dreszczyku emocji w chwili wyświetlenia numeru by zaraz potem usłyszeć w słuchawce słodki, miękki i aksamitny, niby podszyty pytaniem, ale zdecydowany i rozkazujący głos gorącej pani z hotline... to musisz być gotowy na wydatki

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów