Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 47

Domyślnie

zerknąłem sobie w regulamin kart który dostałem kilka dni temu i widzę, że musiałeś nieźle narozrabiać skoro Ci się aż 100zł kar uzbierało zachowanie banku o którym piszesz jest kompletnie niedorzeczne i ja bym ich po prostu olał, tzn zadzwonił i powiedział, że skoro się pomylili i przyznali do błędu to niech sami po sobie sprzątają. jest też możliwe, że trafiłeś na jakiegoś nowego, niezbyt rozgarniętego konsultanta z gatunku 'ale tak się nie da' który pewnie już zdążył zostać przeniesiony do działu konserwacji powierzchni płaskich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miron19j Zobacz posta
    nie masz racji. Z Kredyt Bankiem nie mam żadnego problemu. Raz nie spłaciłem karty. Po dwóch tygodniach zadzwoniła pani, dlaczego nie spłacam. Powiedziałem, że zapomniałem. I już.
    kłócić się nie będę, bo to był żart

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miron19j Zobacz posta
    nie masz racji. Z Kredyt Bankiem nie mam żadnego problemu. Raz nie spłaciłem karty. Po dwóch tygodniach zadzwoniła pani, dlaczego nie spłacam. Powiedziałem, że zapomniałem. I już.
    Najpierw sobie sprawdź ile lat ma bank na dochodzenie swoich należności.
    Później ludzie dziwią się, że np. po trzech latach bank chce od nich jakiejś kasy z odsetkami.
    Ostatnio edytowane przez freefly ; 02-01-2011 o 17:16

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Kogoś jeszcze tak zrobili?
    Tak, moją małżonkę. Może nie tak, ale bardzo podobnie.
    Banki to ch*je i tyle. Żerują na ludzkiej krzywdzie i oszukują ludzi. Nie przejmuj się - dosięgnie ich ręka sprawiedliwego,

Zbyszek

Domyślnie

Przynajmniej wiem, że incydent nie jest jednorazowy...
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

CITI od wielu lat robi ludzi w balona ....JAK NAJDALEJ OD NIEGO.....
    Mężczyźni rozwijają się do 5 roku życia, a później TYLKO rosną..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    Najpierw sobie sprawdź ile lat ma bank na dochodzenie swoich należności.
    Później ludzie dziwią się, że np. po trzech latach bank chce od nich jakiejś kasy z odsetkami.
    nie no, ja spłaciłem ratę, tylko że nie w terminie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Semati Zobacz posta
    CITI od wielu lat robi ludzi w balona ....JAK NAJDALEJ OD NIEGO.....
    Tak, CITI jest najgorszy a inne banki są naprawdę przyjazne dla człowieka, dbają o jego dobro, aby ludziom żyło się lepiej i dostatniej.

Velaskez, może wypier... kartę kredytową i problem rozwiązany w zarodku ?
    Ostatnio edytowane przez verus ; 03-01-2011 o 02:39

Domyślnie

Posiadam 2 karty kredytowe Ciitibanku (do tego po 2 karty mają żona i mama) od początku ich działalności w Polsce. Zadłużenie na karcie spłacam dzień lub dwa przed terminem i do tej pory nigdy nie miałem z nimi żadnego problemu.
    X-T10, XF35, XF18-55, MK320

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez teh_14m3 Zobacz posta
    100 zł? Od kiedy to w citku takie opłaty są?? Kiedyś było 89 teraz jest 59 zł (o ile w ogóle jest). Jeżeli złożyłeś reklamację i masz jej nr, co jest chyba oczywiste, po prostu nie płać tej stówy. Sama się kobieta przyznała do błędu więc w razie czego masz odwołanie do nagrania audio które MUSZĄ zachować.

Co do zmiany banku, citibank ma najlepszą obsługę klienta ze wszystkich banków. W innych bankach usłyszałbyś, że w regulaminie jest napisane "ma wpłynąć do 9.00 dnia xxx i teraz może pan pocałować misia w..." Nie jestem związany w żaden sposób z tym bankiem tylko właśnie z 7dmiu kart kredytowych zostałem tylko przy tej citibankowej.
    zdziwisz się, ale nie muszą zachowywać nagrania, a nawet jakby je wciąż mieli to bez nakazu sądu go nie wydadzą - tak jest wszędzie, to ich interes ma chronić to nagranie, nie klienta
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów