Szukaj
velaskez ja bym po prostu zapytał czy mogą Ci przelać odsetki za dysponowanie twoją stówą już na konto w innym banku![]()
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
chyba dalej nie kumam. przyznali się do błędu ale mimo to każą Ci zapłacić w przyszłym miesiącu 100zł więcej, żeby w kolejnym Ci je zwrócić??
masz u nich ror?
Oj tam, Velaskez, czepiasz się. W końcu sam masz kartę w banku, który twierdzi, że żaden klient nie jest na tyle dobry, żeby zasługiwał na konto u nich![]()
100 zł? Od kiedy to w citku takie opłaty są?? Kiedyś było 89 teraz jest 59 zł (o ile w ogóle jest). Jeżeli złożyłeś reklamację i masz jej nr, co jest chyba oczywiste, po prostu nie płać tej stówy. Sama się kobieta przyznała do błędu więc w razie czego masz odwołanie do nagrania audio które MUSZĄ zachować.
Co do zmiany banku, citibank ma najlepszą obsługę klienta ze wszystkich banków. W innych bankach usłyszałbyś, że w regulaminie jest napisane "ma wpłynąć do 9.00 dnia xxx i teraz może pan pocałować misia w..."Nie jestem związany w żaden sposób z tym bankiem tylko właśnie z 7dmiu kart kredytowych zostałem tylko przy tej citibankowej.
właśnie, te 100zł też wygląda jakoś dziwnie. mam u nich konto i kartę od jakiś 10lat i co jak co ale obsługa klienta jest u nich tip top. dlatego się dziwię że masz takie dziwne przygody, z moich doświadczeń wynika że jeden telefon zawsze skutecznie załatwia sprawę.
Co jak co ale citi to lepsza z kart którą posiadam. Obsługa bez problemów.
D700/D300s/D50
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Ja w Citi jestem od roku i mogę potwierdzić to co pisali koledzy, że obsługę - szczególnie tą w placówkach - mają rewelacyjną, przynajmniej w Łodzi. Żadnych kolejek, miła Pani od wejścia prowadzi do wolnego okienka, naprawdę jestem pod wrażeniem. Co do oferty bankowej to też jestem zadowolony, wszystko za darmo, również wypłaty we wszystkich bankomatach.
Co do Twojego przypadku to rzeczywiście lipa ...
Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
Skontaktuj się z nami