Close

Strona 7 z 56 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 552

Wątek: d700 umarł

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Festyk Zobacz posta
    Ale jeśli zegarmistrz wyprostuje piny to w serwisie nie dojdą co spowodowało zwarcie i naprawią w ramach gwarancji. Jeśli wysłałabyś popsutą puszkę ze zwartymi pinami to zdziwiłbym się gdyby uznali Ci gwarancję.
    wyklepać ( jak auto) , żeby nie było widać i gwarancji się domagać... jestem dumny, że jestem Polakiem.
    FX|D800|D700|2470|50 1.4G|85 1.8G|70200|SB900 | 910 + plecak i pierdoły
    "The wicked flee when none pursueth..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kZC_ Zobacz posta
    wyklepać ( jak auto) , żeby nie było widać i gwarancji się domagać... jestem dumny, że jestem Polakiem.
    Ale ja właśnie tak nie chcę Ja chcę żeby na Postępu siedzieli mili panowie, którzy będą wierzyć w moją prawdomówność tak samo jak ja w ich fachowość i mi wszystko pięknie zrobią...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cupcakee Zobacz posta
    "Honor to postawa, dla której charakterystyczne jest połączenie silnego poczucia własnej wartości..." -(cyt.wikipedia)

Zrzucasz zatem wine na pinquin? Przeciez to wlasnie ona ma HONOR bo wie, ze wykonala prawidlowa czynnosc jaka jest wlozenie karty do gniazda. W dodatku postepowala dokladnie z wytycznymi opisanymi w instrukcji aparatu.
    nie, ja nie zrzucam winy na Pinquin - jej zachowanie mi się podoba, bo stwierdziła "że nie che im wciskać kitu", to nie ona proponowała rozwiązanie zakwestionowane przeze mnie

sytuacja jest typu "shit happens" - czasami idziemy chodnikiem, potkniemy się i złamiemy nogę, czasami wypadnie nam z ręki coś drogiego i się rozbije - zdarza się, jest przykro lub bardzo przykro, ale się zdarza i akceptujemy to, bo nie mamy na to wpływu

moim zdaniem Pinquin powinna wysłać aparat do serwisu, bo może się okazać, że mimo wszystko zostanie to naprawione na gwarancji, może być i tak, że sama naprawa będzie kosztowała wysyłkę + np. 100 zł za wyprostowanie pinów i zresetowanie aparatu, może się okazać, że będzie bardzo droga zabawa bo spaliła się płyta - nie wiem, ale się nie przekona użytkowniczka raczej jeżeli nie spróbuje
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Piękna Niewiasto zapewnia, że ci panowie chcieliby wierzyć w Twoją wersje, tylko po setnych próbach naciągnięcia ich miejsca pracy na koszty po prostu już z definicji nikomu nie wierzą. A zgięty pin niestety jest mechanicznym uszkodzeniem, które nie może powstać bez ingerencji użytkownika...
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 20-11-2010 o 23:43 Powód: pis. (Ci--->ci)
    posiadam kuku na muniu, poszukuje wspólnika z fiksum dyrdum

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    sytuacja jest typu "shit happens"

moim zdaniem Pinquin powinna wysłać aparat do serwisu, bo może się okazać, że mimo wszystko zostanie to naprawione na gwarancji, może być i tak, że sama naprawa będzie kosztowała wysyłkę + np. 100 zł za wyprostowanie pinów i zresetowanie aparatu, może się okazać, że będzie bardzo droga zabawa bo spaliła się płyta - nie wiem, ale się nie przekona użytkowniczka raczej jeżeli nie spróbuje
    perfekcyjnie to ująłeś - "shit happens"
    cieszy mnie to , że ktoś myśli jak ja
    FX|D800|D700|2470|50 1.4G|85 1.8G|70200|SB900 | 910 + plecak i pierdoły
    "The wicked flee when none pursueth..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sheva Zobacz posta
    Piękna Niewiasto zapewnia, że Ci panowie chcieli by wierzyć w Twoją wersje tylko po setnych próbach naciągnięcia ich miejsca pracy na koszty po prostu już z definicji nikomu nie wierzą. A zgięty pin niestety jest mechanicznym uszkodzeniem, które nie może powstać bez ingerencji użytkownika...
    Czyli skoro to ja "zaingerowałam" to jakim cudem??

No nic, w poniedziałek zadzwonię do serwisu i zapytam się jak się na to wszystko zapatrują.
    A że shit happens... Tak, i to w tym tygodniu zanadto często

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinquin Zobacz posta
    A że shit happens... Tak, i to w tym tygodniu zanadto często
    Bo to zły tydzień był.
    Krzysztof Paszkiewicz

Zbanowany
    Miasto
    50-cio tysięczne

Domyślnie

Moze ktos z PSFN pomoze dziewczynie?
    Zbieralismy dla powodzian, spelniamy marzenia wiec moze teraz... ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cupcakee Zobacz posta
    Moze ktos z PSFN pomoze dziewczynie?
    Zbieralismy dla powodzian, spelniamy marzenia wiec moze teraz... ?
    Aaa, tuś mi, bratku.
    Nowa Ruda. Witamy.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Bo to zły tydzień był.
    Żebyś wiedział, że fatalny. Gorzej nie było. Ale głowa do góry i do przodu!

Przepraszam, ale z Rudą jestem nie w temacie :/ Ja brunetko/szatynka jestem

Strona 7 z 56 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów