Close

Strona 5 z 53 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 552

Wątek: d700 umarł

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

...pff... ja Ci wierzę, tylko co ja mogę... Zrób jak uważasz, cobyś nie miała jeszcze potem żalu do nas
    D800

Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Władca Pixeli Zobacz posta
    Czytałam ten wątek, ale chyba u nikogo sprzęt nie padł na amen...

Domyślnie

Ale jeśli zegarmistrz wyprostuje piny to w serwisie nie dojdą co spowodowało zwarcie i naprawią w ramach gwarancji. Jeśli wysłałabyś popsutą puszkę ze zwartymi pinami to zdziwiłbym się gdyby uznali Ci gwarancję.
    D300s||Nikkor 18-70mm f:3,5-4,5||Tamron 55-200mm f:4,0-5,6||SB-800||Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Festyk Zobacz posta
    Ale jeśli zegarmistrz wyprostuje piny to w serwisie nie dojdą co spowodowało zwarcie i naprawią w ramach gwarancji.
    przy czym to już by było świadome oszustwo (notabene nazywa się to wyłudzeniem i grozi za to odpowiedzialność karna), a z tego co autorka wątku napisała powyżej "nie chce im wciskać kitu"
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Zbanowany
    Miasto
    50-cio tysięczne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    przy czym to już by było świadome oszustwo (notabene nazywa się to wyłudzeniem i grozi za to odpowiedzialność karna), a z tego co autorka wątku napisała powyżej "nie chce im wciskać kitu"
    Tylko, ze ciezko bedzie to udowodnic nie majac swiadkow a jakies tam znaki w gniezdzie niekoniecznie musiala zrobic wlascicielka sprzetu.

Co do oszustw i wyludzen to warto czasami poczytac zoltyserwisfotograficzny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cupcakee Zobacz posta
    Tylko, ze ciezko bedzie to udowodnic nie majac swiadkow. A jakies am znaki w gniezdzie niekoniecznie musiala zrobic wlascicielka sprzetu.

Co do oczustw i wyludzen to warto czasami poczytac zoltyserwisfotograficzny.
    tak, czyli ogólnie "jak mnie oszukają to źle, a jak ja oszukam to jestem taki cwany i wspaniały", ech... dla mnie mój honor byłby więcej wart niż parę stów, ale ja tam głupi jestem i do obecnego świata nie pasuję
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Zbanowany
    Miasto
    50-cio tysięczne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    tak, czyli ogólnie "jak mnie oszukają to źle, a jak ja oszukam to jestem taki cwany i wspaniały", ech... dla mnie mój honor byłby więcej wart niż parę stów, ale ja tam głupi jestem i do obecnego świata nie pasuję
    "Honor to postawa, dla której charakterystyczne jest połączenie silnego poczucia własnej wartości..." -(cyt.wikipedia)

Zrzucasz zatem wine na pinquin? Przeciez to wlasnie ona ma HONOR bo wie, ze wykonala prawidlowa czynnosc jaka jest wlozenie karty do gniazda. W dodatku postepowala dokladnie z wytycznymi opisanymi w instrukcji aparatu.

Domyślnie

Ale jeśli zegarmistrz wyprostuje piny to w serwisie nie dojdą co spowodowało zwarcie i naprawią w ramach gwarancji. Jeśli wysłałabyś popsutą puszkę ze zwartymi pinami to zdziwiłbym się gdyby uznali Ci gwarancję.
    o tym cały czas mówiłem...
    D4s/D3s/D800/S35 1,4HSM /N50mm 1,8G/N85 1,8G/N 70-200mm 2,8 VRII/S8mm f3,5/Sb910/Sb910/YN560

Domyślnie

wyklepać ( jak auto) , żeby nie było widać i gwarancji się domagać... jestem dumny, że jestem Polakiem.
    FX|D800|D700|2470|50 1.4G|85 1.8G|70200|SB900 | 910 + plecak i pierdoły
    "The wicked flee when none pursueth..."

Strona 5 z 53 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów