zgadza sie, nie jest to miłe, ale co poradzic: jedni mają troche wiecej wyczucia, inni mniej. chyba nikogo nie zmienimy tak czy siak. internet to ogolnie specyficzne miejsce
w
Szukaj
zgadza sie, nie jest to miłe, ale co poradzic: jedni mają troche wiecej wyczucia, inni mniej. chyba nikogo nie zmienimy tak czy siak. internet to ogolnie specyficzne miejsce
w
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
1 fotka podoba mi się ale nie koniecznie do tego działu raczej architektura.
2 natomiast pierwsza klasa dokładnie to co lubię, nawet nie rażą mnie tekstury.
3,4,5 światło ostrzejsze, pamiętam jednak jak na wcześniejszych setach waliłeś lampą zdecydowanie mocniej.
6. W zasadzie ok. ale to mocno oklepany temat, a Ciebie chyba razi odtwórczość.
7. jw. nie w moim guście ale jak się młodym podoba to nie mam większych pretensji.
Generalnie bez szaleństw.
Panie piom nie rozumiem po cie sie Pan wcina przecież toczę z Pankiem ( o ile mi wolno tak powiedzieć) rozmowę czy na temat czy nie trudno powiedzieć . Mam nadzieje, że Pank sie nie obraził bo ja ani tyle zresztą facet jest zaprawiony w boju i mniemam, że nie potrzebuje mecenasów. Co do mojej strony i moich zdjęć wiem, że są to najlepsze zdjęcia jakie kiedykolwiek udało mi się zrobić a przede wszystkim nie bardzo rozumiem po co sie do nich odnosisz. Zaraz mi wytkniesz, że jeżdżę wartburgiem i mam rower wagant. To co Pank robi to świetna robota taka sama jaką robił Picasso też go nikt nie rozumiał. Mam nadzieje że zdjęcia Panka kiedyś dorównają obrazom wcześniej wspomnianego. A to już Twój problem że masz pary z parasolką podskakujące i nagminnie przez 6 h całujące się. Tyle w temacie jeśli Pank pozwoli następnym razem rzeczowo ocenię co mi się podoba a co nie w końcu jestem specem od blurowania i sztucznych "minet" sorry viniet
Pank pozwala (i wystawia łaskawie dłoń do całowania, tylko nie po sygnetach, proszę).
1-ka zdecydowany , ladnie zamkniety kadr , natomiast pare raczej postawilbym po prawej stronie , ich zorientowanie zostawiloby im nieco powietrza a i znieksztalcenie spowodowane uzyciem specyficznej ogniskowej byloby mniejsze
2- podoba mi sie bez zadnych ideologii
3-ka nie porywa mnie
4-ka mloda wyszla bardzo korzystnie , ladny kadr , to jest to
5-ka pajeczyca i zlapany much w siec ... pani wyszla dobrze , pan raczej wolalbym gdyby mial twarz widoczna w przestrzeni okiennej
6-ka znudzenie z palcem w nosie ... - ten uklad zdjecia z podobnymi teksturami widzialem najpierw u Adama , pozniej jeszcze u kogos i u kogos ...... no wlasnie ... odtworstwo ... ale raczej bez wiekszej koncepcji MZ
7-ka - fajny pomysl , pochwale sie , ze zrobiem 4 msc temu sobie i swojej malzonce takowy autoportret z tym ze w dwoch wersjach ,"uczesani i grzeczni oraz niebezpieczni " , MZ Monidlo jest bardzo OK , z tym ze obrobka moglaby byc subtelniejsza , bardziej pastelowa , ja pamietam , ze moi rodzice , takowy portret ktory mieli na scianie ( w wersji BW ) pokolorowali struganymi w proszek wkladami z kredek , bylo to takie delikatne ....
Pozdrawiam
no i widzisz panie manfred znowu osobiste wycieczki! ja myśle że dość już tej bezsensownej dyskusji
sporo gratów
dobra koniec dyskusji lepiej piszcie o zdjęciach![]()
sporo gratów
Luzik PanowieZamiast dyskutować kto jest mistrzem czego i kto jest lepszy a kto gorszy proponuję rozwiązać sprawę po męsku w tym dziale http://forum.nikoniarze.pl/forumdisplay.php?f=92
Dajemy sobie 30 dni na zrobienie reportażu. Każdy serwuje po 10 fot z jednego repo. Tylko warunek żeby nikt nic wcześniej nie publikował. Pełna anonimowość. Ktoś chętny?
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Skontaktuj się z nami