O, dzięki. Młodzi skapują i się im spodoba, wiedzą że dostaną monidło.
Szukaj
O, dzięki. Młodzi skapują i się im spodoba, wiedzą że dostaną monidło.
inaczej, specyficznie, ogólnie jestem na tak
Zachodniopomorska Grupa Fotograficzna GRYF
Warsztaty czego?
Proszę o wybaczenie...
Panie manfredzie nie rozumiem tych złośliwych wycieczek kolega pank dobrze pisze nie ma Pan nic szałowego na swojej stronie ot poprawna fotografia więc niema się co wywyższać itd... Pank robi coś innego jego klienci o tym wiedzą i się na to godzą! a i mi się taka praca podoba sam chciałbym mieć takie pary... żeby nie koło krzaczka itp.
sporo gratów
Panie piom nie rozumiem po cie sie Pan wcina przecież toczę z Pankiem ( o ile mi wolno tak powiedzieć) rozmowę czy na temat czy nie trudno powiedzieć . Mam nadzieje, że Pank sie nie obraził bo ja ani tyle zresztą facet jest zaprawiony w boju i mniemam, że nie potrzebuje mecenasów. Co do mojej strony i moich zdjęć wiem, że są to najlepsze zdjęcia jakie kiedykolwiek udało mi się zrobić a przede wszystkim nie bardzo rozumiem po co sie do nich odnosisz. Zaraz mi wytkniesz, że jeżdżę wartburgiem i mam rower wagant. To co Pank robi to świetna robota taka sama jaką robił Picasso też go nikt nie rozumiał. Mam nadzieje że zdjęcia Panka kiedyś dorównają obrazom wcześniej wspomnianego. A to już Twój problem że masz pary z parasolką podskakujące i nagminnie przez 6 h całujące się. Tyle w temacie jeśli Pank pozwoli następnym razem rzeczowo ocenię co mi się podoba a co nie w końcu jestem specem od blurowania i sztucznych "minet" sorry viniet
Widzę, że w tym wątku można tylko głaskać opuszczam więc...
Jak chciałeś napisać że "na swoim starodawnym lapie widzę, że te zdjęcia to lipa" to faktycznie możesz odpuścić, ale jak masz jakieś sensowne i konkretne uwagi to się nie krępuj.
Czemu tak Piotrze wymagasz, aby kazdy napisal merytoryczną opinie? Nie kazdemu sie chce, nie kazdy moze umie, ale to nie musi oznaczac, ze jesli nie umie to "sie nie zna".
Jesli sie komuś nie podoba od razu to chyba szkoda energii na slowa, aby przekonywac do swoich racji.
Plener to taka dziedzina gdzie nie ma żadnych reguł i tyleKtoś ci zarzuci samo podejscie do tego pleneru, a inny powie ze jest wspaniale.
Bardziej "obiektywnie" da sie ocenic reportaz, tak mysle a plener sie "podoba" albo "nie".
ale moze sie myle- nie wiemchetnie poslucham co o tym myslisz.
Np moge pisac, ze kompozycja w wiekszosci kadrów nie jest do konca jasna, ale ty napiszesz, ze tak mialo byc no i cóz: w pewnym sensie to bedziesz mial racje![]()
Ostatnio edytowane przez kroolik ; 12-08-2010 o 16:13
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Skontaktuj się z nami