Szukaj
6b i 7 mi się bardzo podobają, zwłaszcza 7 będzie ponadczasowa!
sporo gratów
1,3,4,5 bardzo fajna obróbka i ładnie technicznie .
pozostałe mi nie podchodzą.
FX
Jak zwykle dobra robotaTwój styl widać na odległość. Jedynie 2 trochę jak z innej bajki
![]()
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
mnie sie 7 najbardziej podoba. to jest dobra robota.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Jak zawsze chwale to tym rezem nie moge tego zrobic. Mniei sie srednio podoba.
Dodam ze ogladam te fotki na bardzo kiepskim monitorze wiec moj odbiór moze byc wypaczony.
pzdr
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Eee, lipy żadnej nie ma, jest tuja, ale chyba nie o to chodziło. Rozumiem że się nie podoba, ale z ust miszcza blurowania i rozmywanych winietek to dla mnie komplement, więc dzięki.
zupełnie nie wiem o co chodzi w tych zdjęciach ;grzebanie w nosie,pokazywanie języka,łażenie kratach czy kiczasty portret z rumieńcami na fot 7
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
Przepraszam że nie na wszystkich się miziają i całują, ale uważam że zadziorne pokazanie języka może być bardziej interesujące. Co do dłubania w nosie polecam skecz "człowiek z magnetofonem w nosie" Monty Pythona, a co do foty 7 to jest tak oczywista że bardziej chyba być nie może, toć to monidło.
Edit.
No rzesz mać, jak może czepiać się pokazywania języka ktoś kto w folio ma nie tylko pokazywanie języka ale i kasztany w oczach? Błagam.
Ostatnio edytowane przez pank ; 11-08-2010 o 21:08
Skontaktuj się z nami