Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 40

Wątek: plenerek

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Nie o to chodzi, komentarze "nie bo nie" są też jakąś informacją tak samo jak "tak bo tak", zwłaszcza jak można sobie obejrzeć co reprezentuje komentujący, jest jednak różnica między komentarzem "nie podoba mi się" a nieuzasadnioną ani nie prowokowaną niczym złośliwością w stylu "na swoim starodawnym lapie widzę, że te zdjęcia to lipa". Chociaż, oczywiście, jak komuś nie podoba to fajnie by było wiedzieć dla czego, jak się podoba jest łatwiej.

Domyślnie

zgadza sie, nie jest to miłe, ale co poradzic: jedni mają troche wiecej wyczucia, inni mniej. chyba nikogo nie zmienimy tak czy siak. internet to ogolnie specyficzne miejsce
    w
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

1 fotka podoba mi się ale nie koniecznie do tego działu raczej architektura.
    2 natomiast pierwsza klasa dokładnie to co lubię, nawet nie rażą mnie tekstury.
    3,4,5 światło ostrzejsze, pamiętam jednak jak na wcześniejszych setach waliłeś lampą zdecydowanie mocniej.
    6. W zasadzie ok. ale to mocno oklepany temat, a Ciebie chyba razi odtwórczość.
    7. jw. nie w moim guście ale jak się młodym podoba to nie mam większych pretensji.

Generalnie bez szaleństw.

Domyślnie

Pank pozwala (i wystawia łaskawie dłoń do całowania, tylko nie po sygnetach, proszę).

Domyślnie

1-ka zdecydowany , ladnie zamkniety kadr , natomiast pare raczej postawilbym po prawej stronie , ich zorientowanie zostawiloby im nieco powietrza a i znieksztalcenie spowodowane uzyciem specyficznej ogniskowej byloby mniejsze
    2- podoba mi sie bez zadnych ideologii
    3-ka nie porywa mnie
    4-ka mloda wyszla bardzo korzystnie , ladny kadr , to jest to
    5-ka pajeczyca i zlapany much w siec ... pani wyszla dobrze , pan raczej wolalbym gdyby mial twarz widoczna w przestrzeni okiennej
    6-ka znudzenie z palcem w nosie ... - ten uklad zdjecia z podobnymi teksturami widzialem najpierw u Adama , pozniej jeszcze u kogos i u kogos ...... no wlasnie ... odtworstwo ... ale raczej bez wiekszej koncepcji MZ
    7-ka - fajny pomysl , pochwale sie , ze zrobiem 4 msc temu sobie i swojej malzonce takowy autoportret z tym ze w dwoch wersjach ,"uczesani i grzeczni oraz niebezpieczni " , MZ Monidlo jest bardzo OK , z tym ze obrobka moglaby byc subtelniejsza , bardziej pastelowa , ja pamietam , ze moi rodzice , takowy portret ktory mieli na scianie ( w wersji BW ) pokolorowali struganymi w proszek wkladami z kredek , bylo to takie delikatne ....
    Pozdrawiam

Domyślnie

no i widzisz panie manfred znowu osobiste wycieczki! ja myśle że dość już tej bezsensownej dyskusji
    sporo gratów

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piom Zobacz posta
    no i widzisz panie manfred znowu osobiste wycieczki! ja myśle że dość już tej bezsensownej dyskusji
    A coś Ty sie tak do mnie przyczepił he? Może to jakaś zemsta za zdjęcia ślubne, które w Twojej rodzinie robiłem?

Domyślnie

dobra koniec dyskusji lepiej piszcie o zdjęciach
    sporo gratów

Domyślnie

Luzik Panowie Zamiast dyskutować kto jest mistrzem czego i kto jest lepszy a kto gorszy proponuję rozwiązać sprawę po męsku w tym dziale http://forum.nikoniarze.pl/forumdisplay.php?f=92
    Dajemy sobie 30 dni na zrobienie reportażu. Każdy serwuje po 10 fot z jednego repo. Tylko warunek żeby nikt nic wcześniej nie publikował. Pełna anonimowość. Ktoś chętny?
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Ej a o czym tu dyskutować jestem mistrzem blura i vintage end viniette i nie mam zamiaru sie z nikim pojedynkować. Zwłaszcza, że co tydzień oram śluby i nawet nie mam czasu na doskonalenie swojej techniki . Chyba że ktoś ma ochote to proszę bardzo...

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów