Szukaj
kadr z 2 mi się podoba obróbka mniej reszta taka.... nie przykula uwagi specjalnej, faktoza TOMEK K ma racje, palec w nosie i język to tak jakoś nie bardzo mi się widząchyba ze młodzi takie chcą w albumie to co innego
![]()
.: D700 :. + .: D700 :. + 7x szkło + 8x błysk + 7x radio
Ale w czym ma rację? Że mu się nie podoba? Pewnie że ma, mam to szczęście że trafiają do mnie pary nie specjalnie chętne na przytulanki w parkach i na mostkach za to chętne żeby się powygłupiać, dla mnie bomba, gdyby para sobie zażyczyła że usiądzie ładnie na ławeczce w parku, albo młody klęknie z gitarką a młoda z parasolką i oboje będą się ślicznie szczerzyć w obiektyw to chyba bym pawia puścił.
no ale czym sie teraz stresujesz? pokazałeś fotki chyba po to żeby ludziska wyrazili swoje zdanie tak? bo jak nie to trzeba było zamknąć watek po publikacji i po sprawie
bez urazy chyba każdy wyraża opinie
tym bardziej ze napisałem że jak młodzi chcą takie w albumie to ok
Ale czemu uważasz że się stresuję? Przeszkadza mi jakaś opinia? A to że się do komentarzy odnoszę to chyba dobrze, to się nazywa dyskusja zdaje się, w czym problem? Napisałem po prostu czemu robię tak jak robię.
no ok zakończmy to ... dla mnie 2 ok reszta tak sobie![]()
Przyjąłem do wiadomości, szkoda że argumenty typu "nie bo nie", ja zawsze jak mi się coś nie podoba staram się napisać co, no ale wszystkiego mieć nie można.
1,2,3,4 bardzo ok, zwłascza 1 i 3ostatnia mi nie podchodzi w ogole...
No to ja napisze co mi sie nie podoba
2 ogolnie nie podoba mi sie obróbka a wiem ze potrafisz![]()
3 miny obydwu modeli)
4 pana młodego nie widać w ogole i nie kapuję tej foty.
7 wcześniej koledzy chwalili ale ja jakbym dostał taką fotkę to bym sie za głowę chwycił wiem to wzorowane jest na lata 40 bo moja babcia miała taką fotkę ale młodzi mogą tego nie skapować a co najlepsze może sie im nie spodobać
dodam ze to pierwszy negatywny kometarz to twoich zdjęc. Wczesniejsze bardzo mi sie podobają i w pewnym stopniu są dla mnie wzroem do naśladowania
ps. dodam jeszcze ze trzeżwy nie jestem pisząć ten post![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
O, dzięki. Młodzi skapują i się im spodoba, wiedzą że dostaną monidło.
Skontaktuj się z nami