Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 40

Wątek: plenerek

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Przepraszam że nie na wszystkich się miziają i całują, ale uważam że zadziorne pokazanie języka może być bardziej interesujące. Co do dłubania w nosie polecam skecz "człowiek z magnetofonem w nosie" Monty Pythona, a co do foty 7 to jest tak oczywista że bardziej chyba być nie może, toć to monidło.

Edit.
    No rzesz mać, jak może czepiać się pokazywania języka ktoś kto w folio ma nie tylko pokazywanie języka ale i kasztany w oczach? Błagam.
    Ostatnio edytowane przez pank ; 11-08-2010 o 21:08

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    No rzesz mać, jak może czepiać się pokazywania języka ktoś kto w folio ma nie tylko pokazywanie języka ale i kasztany w oczach? Błagam.
    e to takie stare foty jeszce są
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

kadr z 2 mi się podoba obróbka mniej reszta taka.... nie przykula uwagi specjalnej, faktoza TOMEK K ma racje, palec w nosie i język to tak jakoś nie bardzo mi się widzą chyba ze młodzi takie chcą w albumie to co innego
    .: D700 :. + .: D700 :. + 7x szkło + 8x błysk + 7x radio

Domyślnie

Ale w czym ma rację? Że mu się nie podoba? Pewnie że ma, mam to szczęście że trafiają do mnie pary nie specjalnie chętne na przytulanki w parkach i na mostkach za to chętne żeby się powygłupiać, dla mnie bomba, gdyby para sobie zażyczyła że usiądzie ładnie na ławeczce w parku, albo młody klęknie z gitarką a młoda z parasolką i oboje będą się ślicznie szczerzyć w obiektyw to chyba bym pawia puścił.

Domyślnie

no ale czym sie teraz stresujesz? pokazałeś fotki chyba po to żeby ludziska wyrazili swoje zdanie tak? bo jak nie to trzeba było zamknąć watek po publikacji i po sprawie
    bez urazy chyba każdy wyraża opinie
    tym bardziej ze napisałem że jak młodzi chcą takie w albumie to ok

Domyślnie

Ale czemu uważasz że się stresuję? Przeszkadza mi jakaś opinia? A to że się do komentarzy odnoszę to chyba dobrze, to się nazywa dyskusja zdaje się, w czym problem? Napisałem po prostu czemu robię tak jak robię.

Domyślnie

no ok zakończmy to ... dla mnie 2 ok reszta tak sobie

Domyślnie

Przyjąłem do wiadomości, szkoda że argumenty typu "nie bo nie", ja zawsze jak mi się coś nie podoba staram się napisać co, no ale wszystkiego mieć nie można.

Domyślnie

1,2,3,4 bardzo ok, zwłascza 1 i 3 ostatnia mi nie podchodzi w ogole...

Domyślnie

No to ja napisze co mi sie nie podoba
    2 ogolnie nie podoba mi sie obróbka a wiem ze potrafisz
    3 miny obydwu modeli )
    4 pana młodego nie widać w ogole i nie kapuję tej foty.
    7 wcześniej koledzy chwalili ale ja jakbym dostał taką fotkę to bym sie za głowę chwycił wiem to wzorowane jest na lata 40 bo moja babcia miała taką fotkę ale młodzi mogą tego nie skapować a co najlepsze może sie im nie spodobać

dodam ze to pierwszy negatywny kometarz to twoich zdjęc. Wczesniejsze bardzo mi sie podobają i w pewnym stopniu są dla mnie wzroem do naśladowania

ps. dodam jeszcze ze trzeżwy nie jestem pisząć ten post
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów