inaczej, specyficznie, ogólnie jestem na tak
Szukaj
inaczej, specyficznie, ogólnie jestem na tak
Zachodniopomorska Grupa Fotograficzna GRYF
Warsztaty czego?
Proszę o wybaczenie...
Panie manfredzie nie rozumiem tych złośliwych wycieczek kolega pank dobrze pisze nie ma Pan nic szałowego na swojej stronie ot poprawna fotografia więc niema się co wywyższać itd... Pank robi coś innego jego klienci o tym wiedzą i się na to godzą! a i mi się taka praca podoba sam chciałbym mieć takie pary... żeby nie koło krzaczka itp.
sporo gratów
Widzę, że w tym wątku można tylko głaskać opuszczam więc...
Jak chciałeś napisać że "na swoim starodawnym lapie widzę, że te zdjęcia to lipa" to faktycznie możesz odpuścić, ale jak masz jakieś sensowne i konkretne uwagi to się nie krępuj.
Czemu tak Piotrze wymagasz, aby kazdy napisal merytoryczną opinie? Nie kazdemu sie chce, nie kazdy moze umie, ale to nie musi oznaczac, ze jesli nie umie to "sie nie zna".
Jesli sie komuś nie podoba od razu to chyba szkoda energii na slowa, aby przekonywac do swoich racji.
Plener to taka dziedzina gdzie nie ma żadnych reguł i tyleKtoś ci zarzuci samo podejscie do tego pleneru, a inny powie ze jest wspaniale.
Bardziej "obiektywnie" da sie ocenic reportaz, tak mysle a plener sie "podoba" albo "nie".
ale moze sie myle- nie wiemchetnie poslucham co o tym myslisz.
Np moge pisac, ze kompozycja w wiekszosci kadrów nie jest do konca jasna, ale ty napiszesz, ze tak mialo byc no i cóz: w pewnym sensie to bedziesz mial racje![]()
Ostatnio edytowane przez kroolik ; 12-08-2010 o 16:13
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Nie o to chodzi, komentarze "nie bo nie" są też jakąś informacją tak samo jak "tak bo tak", zwłaszcza jak można sobie obejrzeć co reprezentuje komentujący, jest jednak różnica między komentarzem "nie podoba mi się" a nieuzasadnioną ani nie prowokowaną niczym złośliwością w stylu "na swoim starodawnym lapie widzę, że te zdjęcia to lipa". Chociaż, oczywiście, jak komuś nie podoba to fajnie by było wiedzieć dla czego, jak się podoba jest łatwiej.
Skontaktuj się z nami