Close

Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy ... 7891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 103

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tymancjo Zobacz posta
    (..)dla ludzi którzy nie stawiają usług sieciowych wysoko w hierarchii oczekiwań, rzeczywiście taka E72 będzie lepszym rozwiązaniem.

Pozdrawiam,
    Tomek
    hehe, akurat E72 jeżeli chodzi o połączenia sieciowe ma podobne do HTC HD2, jak nie lepsze. Ja non-stop siedzę na forum przez E72 - Komfort wpisywania tekstu przez "normalną" klawiaturkę jest nie do przecenienia. Ja kupując HTC poleciałem na wyświetlacz oraz możliwość wgrania automapy, tomtoma i organizer Jak kupiłem E72 dostałem navigację OVI za free - na początku podchodziłem do tego sceptycznie, ale do momentu pierwszej trasy - navka świetna i elegancko prowadzi

Rozmowny Awatar Karl Johansson
    Miasto
    Kraków/czasem Gdańsk, ale na razie nie

Domyślnie

Ja mam hero/g2, smsy piszę jedną ręką, na necie siedzę duuużo, często gadu-gadu (dużo przebywam poza domem), poczta w zasadzie tylko na telefonie. Do tego kalendarz itp.
    Więc nie wiem, o co Tobie, Wywar, chodzi, że się nie da pisać jedną ręką itp. na klawiaturze ekranowej
    Wiadomo, na początku "dziwnie" jakoś tak, ale po chwilce przyzwyczajenia - zero problemów.
    I tak, jak ktoś o ajfonie pisał - odkąd mam htc, to już nie przeglądam nowości w poszukiwaniu telefonu dla siebie. Nawet udostępnianie łącza i wysyłanie plikow przez bluetooth opanowałem ;P
    D300
    Nikkor 24 2.8D, Nikkor 50 1.4G, SB-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karl Johansson Zobacz posta
    (..)Więc nie wiem, o co Tobie, Wywar, chodzi, że się nie da pisać jedną ręką itp. na klawiaturze ekranowej (..)
    Nie chodzi mi o to że się nie da. Bo można pisać w ogóle też bez użycia rąk (np. trzymając rysik w ustach ) - ale np dla mnie jest to męka. Rysik to jest świetna sprawa i nie do zastąpienia, ale obsługa tego urządzenia paluchem jest przynajmniej dla mnie problematyczna
    Ostatnio edytowane przez wywar ; 20-07-2010 o 13:23

Miasto

Domyślnie

Rysik? A fuj:P
    Miałem wcześniej LG GT500, właśnie z rysikiem...dramat.
    Paluchy i tylko paluchy

A tak przy okazji - nie bynajmniej, tylko przynajmniej powinno tam być (bez obrazy, oczywiście )
    D300

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karl Johansson Zobacz posta
    Rysik? A fuj:P
    Miałem wcześniej LG GT500, właśnie z rysikiem...dramat.
    A możesz to rozwinąć? Bardzo jestem ciekawy dlaczego rysik to dramat

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wywar Zobacz posta
    hehe, akurat E72 jeżeli chodzi o połączenia sieciowe ma podobne do HTC HD2, jak nie lepsze. Ja non-stop siedzę na forum przez E72 - Komfort wpisywania tekstu przez "normalną" klawiaturkę jest nie do przecenienia. Ja kupując HTC poleciałem na wyświetlacz oraz możliwość wgrania automapy, tomtoma i organizer Jak kupiłem E72 dostałem navigację OVI za free - na początku podchodziłem do tego sceptycznie, ale do momentu pierwszej trasy - navka świetna i elegancko prowadzi
    Zdaje sobie z tego świetnie sprawę, że można. Przez 1,5 roku używałem e71 i byłem bardzo zadowolony. Jednak nie ma się co oszukiwać, duży ekran z sensowna rozdziałką w Desire zjada e72 i e71 w kwestii netu. Mam teraz w ręce oba telefony (Desire i e72) i nie piszę ot tak z wyimaginowanej wiedzy.

Żeby było jasne, seria E nokii to bardzo dobre telefony, takie "woły robocze". Ja się przesiadłem z SPV E650 (WM) na E71 i zobaczyłem przewagę Symbiana jako OS dla telefonu względem WM. Teraz tak samo zobaczyłem przewagę Androida nad Symbianem v3 i v5 po przejściu na HTC.
    Navi od nokii, to jest super rzecz, tez używałem i byłem bardzo zadowolony. Teraz na andku Navigon w testach, jednak nie jestem jeszcze do niego w pełni przekonany.

Poza tym ja jestem facet i lobię zabawki
    TymancjO /Tomasz Tomanek/
    głównie |D800|D700|80-200/2.8|85/1.8|17-35/2.8|
    "...to jest moja wina, i moge ja zwalić na kogo chcę!" Homer Simpson

Miasto

Domyślnie

A bo to takie niewygodne ustrojstwo jest, łatwo zgubić, wątłe takie. Miałem wrażenie, że rysikiem musiałem używać dużo większej siły, niż palcem, z kolei na palce to urządzonko miało zbyt małą precyzję...nie, dzięki, zostanę przy HTC :P
    D300

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tymancjo Zobacz posta
    (..)Jednak nie ma się co oszukiwać, duży ekran z sensowna rozdziałką w Desire zjada e72 i e71 w kwestii netu.(..)
    Zjada dopóki nie skończy się prąd Wtedy ja sobie spokojnie przeglądam necik, sprawdzam pocztę i dzwonię, a Ty trzymając w ręku "martwe" HTC z boskim ekranem szukasz kontaktu
    Ostatnio edytowane przez wywar ; 20-07-2010 o 15:02

Domyślnie

przestań wywar bo jeszcze ktoś w to uwierzy. Ja mam HD2 od kilku miesięcy, codziennie eksploatowany jest mocno. Kilkadziesiąt minut rozmów, do tego ok 40 email, 50-80SMS, kilkanaście zdjęć. I od 6 do 22 działa, na wieczór (po bieganiu gdzie działa jako mp3 ok godziny) zostaje mi ok 15-20% baterii. Jeśli wgrasz dobry soft, dobre "radio" to ten 4,3 calowy!!! wyświetlacz nie zjada baterii w kilka godzin.
    2xD700, 2xSB910, Z 16 2.8, S20 1.8, T28-75 2.8,N 35 1.8, N50 1.4, 85 1.8, S 150 2.8
    NAKMUAY BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thor88 Zobacz posta
    przestań wywar bo jeszcze ktoś w to uwierzy. Ja mam HD2 od kilku miesięcy, codziennie eksploatowany jest mocno. Kilkadziesiąt minut rozmów, do tego ok 40 email, 50-80SMS, kilkanaście zdjęć. I od 6 do 22 działa, na wieczór (po bieganiu gdzie działa jako mp3 ok godziny) zostaje mi ok 15-20% baterii. Jeśli wgrasz dobry soft, dobre "radio" to ten 4,3 calowy!!! wyświetlacz nie zjada baterii w kilka godzin.
    Dobre "radio" to "radio off" Serio jak nie używam GSM to trochę potrzyma - ale jak mam z tego dzwonić, często gęsto jestem w trasie ,gdzie z zasięgiem bywa różnie to siada szybko.

Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy ... 7891011 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów