Close

Strona 8 z 11 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 103

Domyślnie

dokładnie, nie bój się. Wszystko się robi praktycznie samo, a efekty są zabójcze. Fabryczny ROM to g...o, HD2 zaczyna żyć dopiero na gotowanym. Dziesiątki nowych funkcji, odblokowane kości ram itp.
    2xD700, 2xSB910, Z 16 2.8, S20 1.8, T28-75 2.8,N 35 1.8, N50 1.4, 85 1.8, S 150 2.8
    NAKMUAY BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cheyenne Zobacz posta
    kupcie samsunga galaxy s, ja jestem nim wniebowzięty
    iphona 4 połyka na śniadanko
    HTC desire

Pragnę go bardzo
    Jestem obcy i nic co obce nie jest mi obce.
    T.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thor88 Zobacz posta
    martur? moge cię pomęczyć o tym tel na pw?
    pytaj - postaram się w miarę szybko na wszystkie pytania odpowiadać
    D80 | Nikkor 18-70 | Nikkor 70-300 VR | 1GB SanDisk Extreme III | 2GB SanDisk Ultra II | CHĘCI DO NAUKI

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cheyenne Zobacz posta
    Albo Wave jak nie przepadacie za tak duzymi ekranami jak w Galaxy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Strasznie cuś to delikatne jest. Na 2 ujawnionych użytkowników obu rozwaliło ekraniki hehehe Skuteczność 100%
    Na 3 - mnie też to spotkało..

w HD2 nie da się zarysować, jest pancerny pod tym względem ale jak spadnie (u mnie z ok 1,5 metra na beton) i trafi na kant to nie ma siły, rozbija się.
    Ja miałem go wyżej.. położyłem na szafie żeby nie stłuc - byłem na działce, żona poprosiła żebym zrobił parę zdjęć i sciągając torbę z szafy pasek zaczepił o telefon.. poleciał z 2m na werandę trafiając prosto w środek łba wystającego na 2-3 mm wkręta.. i efekt taki sam..
    ale stwierdziłem że póki co 5 stów nie wydam.. tek ekran jest pojemnościowy a nie dotykowy więc wszystko działa jak najbardziej - przynajmniej teraz się nie boję że się stłucze

to wiedza tajemna Piotrze dostępna tutaj: http://pdaclub.pl/forum/leo/ Ja używam "softu" hypnosis V 6.0.0. To dzięki niemu mam to wszystko jakbyś chciał to na mail lub pw wyśle ci szczegółowo co i jak trzeba zrobić, skasować, zainstalować by mieć to wszystko
    to jakbyś do Piotra wysyłał to poproszę kopię do mnie
    Czerwony agent : 5DmkII|5DmkI|16-35f2.8L|C24f1.4L|C35f1.4L|C85f1.2L|C135f2L|580ExII

Domyślnie

Tak może napisać tylko ktoś, kto nie pracuje na jabłuszku
    Sam kiedyś tak myślałem, zmieniając telefony zgodnie z tym co "najlepsze na rynku"
    A jak kupiłem pierwszego iphona, nie zmieniam, nie szukam, nie interesują mnie inne telefony.
    Mnie cieszy np., że każdej chwili mogę użyć w nim terminala analogicznego z maca, a więc np. problemy z VPS rozwiązuję błyskawicznie, a nie po powrocie do domu
    Że synchronizacja kalendarzy trwa chwilę i to bezprzewodowo (co dla mnie jest ogromnie ważne).

Ale oczywiście, każdy korzysta z tego co jest mu potrzebne, a więc dobrze, że możemy dokonać wyboru
    Tylko nie budujmy jakiejś "marki" depcząc inną. Bez większego problemu mógłbym wykazać wyższość iphona4 nad samsungiem Gs, tylko po co? Każdy używa takiego narzędzia na jakie go stać i które jest mu potrzebne.
    Traktowanie zaś narzędzia, którym jest młotek, śrubokręt, czy tez telefon, jako relikwię
    ...ja jestem nim wniebowzięty...
    jest dość niebezpieczne
    Ostatnio edytowane przez konrat ; 20-07-2010 o 00:01
    NIKON

Domyślnie

Ja od kiedy kupiłem E72 to htc leży i zbiera kurz. Niestety jeżeli to ma służyć przeważnie jako telefon to np. E72 wciąga nosem HTC: jakość połączeń, bateria. Wychodząc z HTC trzeba zabrać ze sobą wiadro baterii, albo ładowarkę i nie spuszczać z pola widzenia kontaktu. Fakt ,że pierwsze chwile obcowania z HTC to jest wielkie WOW - ale czar pryska po tym jak jak naładowana rano bateria zdycha ci przed zachodem słońca (lub przed obiadem w przypadku częstego dzwonienia i kiepskiego zasięgu), jak nie możesz jedną ręką napisać esa.
    Ostatnio edytowane przez wywar ; 20-07-2010 o 00:21

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wywar Zobacz posta
    Ja od kiedy kupiłem E72 to htc leży i zbiera kurz. Niestety jeżeli to ma służyć przeważnie jako telefon to np. E72 wciąga nosem HTC: jakość połączeń, bateria. Wychodząc z HTC trzeba zabrać ze sobą wiadro baterii, albo ładowarkę i nie spuszczać z pola widzenia kontaktu. Fakt ,że pierwsze chwile obcowania z HTC to jest wielkie WOW - ale czar pryska po tym jak jak naładowana rano bateria zdycha ci przed zachodem słońca (lub przed obiadem w przypadku częstego dzwonienia i kiepskiego zasięgu), jak nie możesz jedną ręką napisać esa.
    W samochodzie
    Jestem obcy i nic co obce nie jest mi obce.
    T.

Domyślnie

Ja mam HTC HERO G2 i jestem bardzo zadowolony
    Dużo bajerów i do tego masa ale to masa aplikacji na Androida.
    Na razie mam Anka 1.5 ale czekam i czekam na 2.1 od Ery.

Domyślnie

Ja zaś mam za sobą przejście kierunku przeciwnym. z E71 na Desire.

I każdemu kto rozważa takie działanie poddaje pod rozwagę jedną kwestie, już tutaj zresztą poruszaną. HTC bardziej zżera baterię. Dla mnie nie jest to problem, ale warto o tym pamiętać. Zasadniczo u mnie ładuje się co noc (choć potrafi wytrzymać do 48h).

Z innych spraw, to pewnie podobnie jak IP jak i telefony na WM (choć do nich mam uraz z czasów MDA I i II) Desire praktycznie sprawił, że nie korzystam z laptopa do poczty, forum, itp. Ogólnie korzystanie z neta przeniosło się na telefon. Także wszelakie serwisy społecznościowe zyskują w moich oczach sens kiedy działają praktycznie jak sms'y (HTC Friends Strem).

Te wszystkie powyższe zalety mają oczywiście sens gdy telefon ma stały dostęp do netu (jakiś pakiet lub wifi). Bez tego, bądź też dla ludzi którzy nie stawiają usług sieciowych wysoko w hierarchii oczekiwań, rzeczywiście taka E72 będzie lepszym rozwiązaniem.

Pozdrawiam,
    Tomek
    TymancjO /Tomasz Tomanek/
    głównie |D800|D700|80-200/2.8|85/1.8|17-35/2.8|
    "...to jest moja wina, i moge ja zwalić na kogo chcę!" Homer Simpson

Strona 8 z 11 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów