Close

Strona 10 z 11 PierwszyPierwszy ... 891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 103

Domyślnie

Jak chcecie telefon dlugo zyjacy na baterii, to kupcie Samsunga. Raz, ze wyswietlacze AMOLED a dwa, ze Samsung naprawde dobrze dopracowal zarzadzanie energia.
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Desire to też amoled (zreszta made by samsung).
    Wywar, serio nieco przesadzasz. Ale co mi tam, masz mieć - tylko e72 i żaden inny reszta to szmelc. Amen

Pozdrawiam,
    Tomek
    TymancjO /Tomasz Tomanek/
    głównie |D800|D700|80-200/2.8|85/1.8|17-35/2.8|
    "...to jest moja wina, i moge ja zwalić na kogo chcę!" Homer Simpson

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tymancjo Zobacz posta
    Wywar, serio nieco przesadzasz. Ale co mi tam, masz mieć - tylko e72 i żaden inny reszta to szmelc. Amen

Pozdrawiam,
    Tomek
    Tylko się nie obraź Sorry ,ale ja nie buduje ołtarzyków telefonom czy aparatom. Mam i HTC oraz mam E72 więc piszę moje odczucia z punktu widzenia użytkownika. Mi pasuje rysik, a koledze wyżej nie - są gusta i guściki. Natomiast mi nie pasuje bateria, a Tobie to odpowiada więc spokoloko. Ja kupiłem HTC ,żeby mieć navkę (automapa) i telefon w jednym urządzeniu - nokiałkę dostałem za złocisza przy przedłużeniu umowy - wsadziłem do niej kartę sim i jak na razie nie widzi mi się jej wyjmować - HTC się rozładował i sobie leży. Jak nie znajdę dla niego zastosowania to poleci do żyda i tyle.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Szczecin / Gryfice

Domyślnie

Panowie - a może jakieś opinie na temat HTC Wildfire?
    Nikon D3000 + Nikkor AF-S 18-55mm f3.5-5.6G VR i inne bzdety

początkujący ;>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawliko Zobacz posta
    Panowie - a może jakieś opinie na temat HTC Wildfire?
    opinia jest taka, że tego aparatu nigdzie nie można dostać - przynajmniej w play'u

potrzebowałem ostatnio dwie nowe aktywacje, obdzwoniłem wszystkie salony play w Warszawie i nigdzie nie było.
    Mamiya + Sony

Domyślnie

Wildfire nie bierz bo mała rozdzielczość ekranu - taka, jak np. w Nokii E71. Już lepiej Hero, Magic czy Legend.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wywar Zobacz posta
    A możesz to rozwinąć? Bardzo jestem ciekawy dlaczego rysik to dramat
    dlatego, że stojąc na ponad metrowej wysokości murze o szerokości stopy, który otacza czterotysięczny tłum, mając na ramieniu wiszące body z 70-200 i trzymając w lewej ręce body z 17-55 prawa ręką nie napiszę np. e-maila z podaniem wyników i go nie wyślę - a z E72 czy BlackBerry - tak i to wielokrotnie sprawdziłem lub zaobserwowałem u kolegów. Na HD czy Desire też tej sztuki nie wykonam - więc wszystko zależy od priorytetów co do sieci i netu. Musiałbym być dzieciakiem aby siedzieć i przeglądać strony www na telefonie mając dwa komputery i laptopa, a "podglądnąć" na szybko w celu uzyskania informacji - wystarczy spokojnie ekran E72.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kh29228 Zobacz posta
    opinia jest taka, że tego aparatu nigdzie nie można dostać - przynajmniej w play'u

potrzebowałem ostatnio dwie nowe aktywacje, obdzwoniłem wszystkie salony play w Warszawie i nigdzie nie było.
    w Kielcach są dzis oglądałem...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztof jot Zobacz posta
    dlatego, że stojąc na ponad metrowej wysokości murze o szerokości stopy, który otacza czterotysięczny tłum, mając na ramieniu wiszące body z 70-200 i trzymając w lewej ręce body z 17-55 prawa ręką nie napiszę np. e-maila z podaniem wyników i go nie wyślę - a z E72 czy BlackBerry - tak i to wielokrotnie sprawdziłem lub zaobserwowałem u kolegów. Na HD czy Desire też tej sztuki nie wykonam - więc wszystko zależy od priorytetów co do sieci i netu. Musiałbym być dzieciakiem aby siedzieć i przeglądać strony www na telefonie mając dwa komputery i laptopa, a "podglądnąć" na szybko w celu uzyskania informacji - wystarczy spokojnie ekran E72.
    Tak to jest jak się wyrwie zdanie z kontekstu. Chodziło mi o rysik w HTC ,a nie ogólnie.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Szczecin / Gryfice

Domyślnie

myślałem właśnie żeby wziać Wildfire w Playu, mam nadzieję że u mnie na zadupiu by był :P

jednak wybór padł na i5700
    Nikon D3000 + Nikkor AF-S 18-55mm f3.5-5.6G VR i inne bzdety

początkujący ;>

Strona 10 z 11 PierwszyPierwszy ... 891011 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów