Close

Strona 3 z 11 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 103

Domyślnie

Zdjecia nie sa najmocniejsza strona tego aparatu. Cos tam obrobka mozna wspomoc ale to jednak nie to. Zalaczam nieobrobione, zmniejszone do rozmarow forum (1024) bez wyostrzania. Uzyta lampa w trybie bez korekty:

Bałagan w tle zamiarzony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    Fakt, nie porownywalem Omnii w tej nowej wersji ale z opinii kilku osob wyciagnalem to co mnie najbardziej pasuje i wybralem HTC. Wielkim dla mnie plusem jest router. Swietna sprawa. Lacze sie z komputeremi bez zadnego problemu. O ekranie juz pisalem? Tak wiec nic nie dodam
    Jaki router? Mowisz o Wifi? Jesli tak, to programik WMWifirouter mozna zainstalowac na kazdym fonie z WM i Wifi
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gilvhs Zobacz posta
    Ekranowa klawiatura ma się ni jak do sprzętowej w Pro. Ja bym tam wolał Pro właśnie ze względu na tą klawiaturę.Pisanie na HD2 jest całkiem znośne ze względu na duży ekran (pojemnościowy).
    Jak dla mnie ekranowa klawiatura w iPhonie/iPodzie jest najlepsza, najwygodniejsza w telefonach dotykowych.
    Szczerze? Majac w reku iPho 3GS i HD2, klawiatura w HD2 (standardowa) jest lepsza od Apple'owskiej, moze troche za czula, ale wieksze klawisze, i nawet po uzywaniu przez tydzien HD2 pisze prawie tak samo szybko jak na hardware'owej klawiaturze z mojego starego Wizarda.

Zdjec najlepszych nie robi, ale 2 diodowy flash jest b. mocny, raz dostalem przez przypadek tym flashem w srednio ciemnym pokoju, to przez chwile nie widzialem nic.

Domyślnie

Jaki router? Mowisz o Wifi? Jesli tak, to programik WMWifirouter mozna zainstalowac na kazdym fonie z WM i Wifi
    No i super, tylko ja nie musze niczego instalowac i mam SPRZETOWY router wifi na pokladzie i sieje wkolo jak mi pasuje

Domyślnie

Dziękuje Piotrze.
    W sumie to warunki dzienne, ale widzę, że daje radę.
    Sądzę, że do poglądowych zdjęć np kabli w Elektrociepłowni mi wystarczy.
    Pozdrawiam
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Domyślnie

Nie, nie. Ta dziura jest naprawde ciemna Moze nie jak kable w EC ale ciemna

Domyślnie

eeeee to SUPER !
    To jeszcze pytanie, czy dużo rozmawiasz?
    Bo ja naprawdę sporo i bardzo brakuje mi obecnie telefonu z tak dobrą baterią jak miała Nokia 6310i.
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    No i super, tylko ja nie musze niczego instalowac i mam SPRZETOWY router wifi na pokladzie i sieje wkolo jak mi pasuje
    Tak gwoli scislosci: z tym "sprzetowy" to bym uwazal - taki on jest sprzetowy, ze odpowiedni program masz dolaczony przez producenta, a nie musisz go sam doinstalowac
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Czy ja duzo rozmawiam? Chyba duzo. Okolo 40 - 60 miniut telefon jest codziennie odbierany. Sredni czas gadanie okolo 5 minut. Wi-fi non stop. Ekran przyciemniony, nie wylaczony calkowicie.

Tak gwoli scislosci: z tym "sprzetowy" to bym uwazal
    Moze. Nie wiem. Mam i korzystam, tyle wiem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mjr Zobacz posta
    eeeee to SUPER !
    To jeszcze pytanie, czy dużo rozmawiasz?
    Bo ja naprawdę sporo i bardzo brakuje mi obecnie telefonu z tak dobrą baterią jak miała Nokia 6310i.
    Telefon z bateria jak 6310i to... druga 6310i

Nie oczekuj od smartfona, ze bateria bedzie trzymac dwa tygodnie, to nie ta klasa sprzetu. Jezeli potrzebujesz smartfona, ktory dlugo wytrzyma na baterii, to OmnieII polecam - telefon sprawia wrazenie, jakby mial mala elektronie w srodku Co prawda nie jest tak wypasiony sprzetowo i softowo (interfejs Samsunga w porownaniu z HTC SenseUI wyglada po prostu biednie) jak HD2 (za wyjatkiem ekranu, ktory choc mniejszy, jest IMHO lepszej jakosci i zre mniej pradu), ale w kategorii "bateria" zostawia HD2 daleko w tyle.

Strona 3 z 11 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów