Zdjecia nie sa najmocniejsza strona tego aparatu. Cos tam obrobka mozna wspomoc ale to jednak nie to. Zalaczam nieobrobione, zmniejszone do rozmarow forum (1024) bez wyostrzania. Uzyta lampa w trybie bez korekty:
Bałagan w tle zamiarzony![]()
Szukaj
Zdjecia nie sa najmocniejsza strona tego aparatu. Cos tam obrobka mozna wspomoc ale to jednak nie to. Zalaczam nieobrobione, zmniejszone do rozmarow forum (1024) bez wyostrzania. Uzyta lampa w trybie bez korekty:
Bałagan w tle zamiarzony![]()
Szczerze? Majac w reku iPho 3GS i HD2, klawiatura w HD2 (standardowa) jest lepsza od Apple'owskiej, moze troche za czula, ale wieksze klawisze, i nawet po uzywaniu przez tydzien HD2 pisze prawie tak samo szybko jak na hardware'owej klawiaturze z mojego starego Wizarda.
Zdjec najlepszych nie robi, ale 2 diodowy flash jest b. mocny, raz dostalem przez przypadek tym flashem w srednio ciemnym pokoju, to przez chwile nie widzialem nic.
No i super, tylko ja nie musze niczego instalowac i mam SPRZETOWY router wifi na pokladzie i sieje wkolo jak mi pasujeJaki router? Mowisz o Wifi? Jesli tak, to programik WMWifirouter mozna zainstalowac na kazdym fonie z WM i Wifi![]()
![]()
Dziękuje Piotrze.
W sumie to warunki dzienne, ale widzę, że daje radę.
Sądzę, że do poglądowych zdjęć np kabli w Elektrociepłowni mi wystarczy.
Pozdrawiam
Pozdrawiam Krzysztof M.
Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....
Nie, nie. Ta dziura jest naprawde ciemnaMoze nie jak kable w EC ale ciemna
![]()
eeeee to SUPER !
To jeszcze pytanie, czy dużo rozmawiasz?
Bo ja naprawdę sporo i bardzo brakuje mi obecnie telefonu z tak dobrą baterią jak miała Nokia 6310i.
![]()
Pozdrawiam Krzysztof M.
Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....
Czy ja duzo rozmawiam? Chyba duzo. Okolo 40 - 60 miniut telefon jest codziennie odbierany. Sredni czas gadanie okolo 5 minut. Wi-fi non stop. Ekran przyciemniony, nie wylaczony calkowicie.
Moze. Nie wiem. Mam i korzystam, tyle wiemTak gwoli scislosci: z tym "sprzetowy" to bym uwazal![]()
Telefon z bateria jak 6310i to... druga 6310i
Nie oczekuj od smartfona, ze bateria bedzie trzymac dwa tygodnie, to nie ta klasa sprzetu. Jezeli potrzebujesz smartfona, ktory dlugo wytrzyma na baterii, to OmnieII polecam - telefon sprawia wrazenie, jakby mial mala elektronie w srodkuCo prawda nie jest tak wypasiony sprzetowo i softowo (interfejs Samsunga w porownaniu z HTC SenseUI wyglada po prostu biednie) jak HD2 (za wyjatkiem ekranu, ktory choc mniejszy, jest IMHO lepszej jakosci i zre mniej pradu), ale w kategorii "bateria" zostawia HD2 daleko w tyle.
D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600
Skontaktuj się z nami