Close

Strona 2 z 11 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 103

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

no też zamówiłem HD2. Do klawiatury się napewno można przyzwyczaić a jednak procesor nie 528mhz a 1ghz to jest różnica, do tego większy wyświetlacz itp, a jak będzie się źle pisało to będę nosił ze sobą klawiaturkę po bluetooth
    2xD700, 2xSB910, Z 16 2.8, S20 1.8, T28-75 2.8,N 35 1.8, N50 1.4, 85 1.8, S 150 2.8
    NAKMUAY BLOG

Domyślnie

Uzywam juz od jakiegos czasu HD2 i jedyne czego moge sie czepic to za duza czulosc tej klawiatury. Jest oczywiscie programik ktory to zmienia. Zreszta jak ktos napisal to windows wiec zmian mozna wprowadzic znacznie wiecej. Jedni mowia ze win to problem, ja sobie chwale. Obsluga multimediow, pakietu office, oprogramowania umilajacego zycie, itd. Nie narzekam. Faktycznie bateria starcza na jeden dzien. Mozna dopkupic "grubsza - fizycznie" z wieksza pojemnoscia. Ja jestem zadowolony. Ps. Do mojej kieszeni sie miesci

Domyślnie

dziękuję Piotrze za krótką recenzję. Ja znam windows mobile i uważam, że żaden android czy inny symbian nawet się do niego nie umywa. A 1 dzień pracy w zupełności wystarcza w końcu to ponad 4 cale ekran a nie nokia 6310i
    2xD700, 2xSB910, Z 16 2.8, S20 1.8, T28-75 2.8,N 35 1.8, N50 1.4, 85 1.8, S 150 2.8
    NAKMUAY BLOG

Domyślnie

Jesli chodzi o ekran to naprawde rewelacja. Ci ktorzy narzekaja na ograniczona palete chyba nie mieli tego telefonu w reku. Kolory sa zywe, ekran kontrastowy. Pewnie, gdyby mial wiecej tez byloby dobrze ale mnie wystarcza.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    Jesli chodzi o ekran to naprawde rewelacja. Kolory sa zywe, ekran kontrastowy.
    To nie miałeś Omnii II w ręce Wyświetlacz bajeczny, widoczny w pełnym słońcu a bateria 4 dni

Tak w temacie dylematu klawiatury sprzętowej/programowej to nie ma się czego obawiać. Poprzedni mój aparat miał klawiaturę sprzętową, obecny dotykową. Obawiałem się właśnie jej obsługi - kompletnie bezzasadnie. Po kilku dniach z telefonem, konfiguracją klawiatury pod siebie (np wspomniana klawiatura Samsunga lub Finger Keyboard ) skrobię maila równie szybko co na guziczkach. A zyskujemy mniejszą wagę i ogólne wymiary sprzętu. No i nie ukrywam, że zawsze się bałem tych rozsuwanych , delikatnych mechanizmów...
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

to skoro fotografowi wystarcza to musi być dobrze ja bede mial swojego o 13tej
    NAKMUAY BLOG

Domyślnie

Właśnie oglądałem zdjęcia robione HD2... są lepsze niż z D70
    Ekran lepszy niż w moim laptopie
    Wszystko super oprócz baterii...
    D600, S12-24 4,5-5,6 / S24-70 2,8 /S50 1.4/ N85 1,8

Domyślnie

Fakt, nie porownywalem Omnii w tej nowej wersji ale z opinii kilku osob wyciagnalem to co mnie najbardziej pasuje i wybralem HTC. Wielkim dla mnie plusem jest router. Swietna sprawa. Lacze sie z komputeremi bez zadnego problemu. O ekranie juz pisalem? Tak wiec nic nie dodam

Tutaj porownanie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    Fakt, nie porownywalem Omnii w tej nowej wersji ale z opinii kilku osob wyciagnalem to co mnie najbardziej pasuje i wybralem HTC. Wielkim dla mnie plusem jest router. Swietna sprawa. Lacze sie z komputeremi bez zadnego problemu. O ekranie juz pisalem? Tak wiec nic nie dodam
    Jaki router? Mowisz o Wifi? Jesli tak, to programik WMWifirouter mozna zainstalowac na kazdym fonie z WM i Wifi
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Piotrze, ja również zastanawiam się nad HD2.
    Z tym, że ja dość często wykorzystuje wbudowany aparat fotograficzny.
    Czy ten w HD2 daje rade w ciemnych pomieszczeniach?
    Ma jakąś lampę?
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Strona 2 z 11 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów