no też zamówiłem HD2. Do klawiatury się napewno można przyzwyczaić a jednak procesor nie 528mhz a 1ghz to jest różnica, do tego większy wyświetlacz itp, a jak będzie się źle pisało to będę nosił ze sobą klawiaturkę po bluetooth![]()
Szukaj
no też zamówiłem HD2. Do klawiatury się napewno można przyzwyczaić a jednak procesor nie 528mhz a 1ghz to jest różnica, do tego większy wyświetlacz itp, a jak będzie się źle pisało to będę nosił ze sobą klawiaturkę po bluetooth![]()
Uzywam juz od jakiegos czasu HD2 i jedyne czego moge sie czepic to za duza czulosc tej klawiatury. Jest oczywiscie programik ktory to zmienia. Zreszta jak ktos napisal to windows wiec zmian mozna wprowadzic znacznie wiecej. Jedni mowia ze win to problem, ja sobie chwale. Obsluga multimediow, pakietu office, oprogramowania umilajacego zycie, itd. Nie narzekam. Faktycznie bateria starcza na jeden dzien. Mozna dopkupic "grubsza - fizycznie" z wieksza pojemnoscia. Ja jestem zadowolony. Ps. Do mojej kieszeni sie miesci![]()
dziękuję Piotrze za krótką recenzję. Ja znam windows mobile i uważam, że żaden android czy inny symbian nawet się do niego nie umywa. A 1 dzień pracy w zupełności wystarczaw końcu to ponad 4 cale ekran a nie nokia 6310i
![]()
Jesli chodzi o ekran to naprawde rewelacja. Ci ktorzy narzekaja na ograniczona palete chyba nie mieli tego telefonu w reku. Kolory sa zywe, ekran kontrastowy. Pewnie, gdyby mial wiecej tez byloby dobrze ale mnie wystarcza.
To nie miałeś Omnii II w ręceWyświetlacz bajeczny, widoczny w pełnym słońcu a bateria 4 dni
Tak w temacie dylematu klawiatury sprzętowej/programowej to nie ma się czego obawiać. Poprzedni mój aparat miał klawiaturę sprzętową, obecny dotykową. Obawiałem się właśnie jej obsługi - kompletnie bezzasadnie. Po kilku dniach z telefonem, konfiguracją klawiatury pod siebie (np wspomniana klawiatura Samsunga lub Finger Keyboard ) skrobię maila równie szybko co na guziczkach. A zyskujemy mniejszą wagę i ogólne wymiary sprzętu. No i nie ukrywam, że zawsze się bałem tych rozsuwanych , delikatnych mechanizmów...
... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...
Właśnie oglądałem zdjęcia robione HD2... są lepsze niż z D70
Ekran lepszy niż w moim laptopie
Wszystko super oprócz baterii...
D600, S12-24 4,5-5,6 / S24-70 2,8 /S50 1.4/ N85 1,8
Fakt, nie porownywalem Omnii w tej nowej wersji ale z opinii kilku osob wyciagnalem to co mnie najbardziej pasuje i wybralem HTC. Wielkim dla mnie plusem jest router. Swietna sprawa. Lacze sie z komputeremi bez zadnego problemu. O ekranie juz pisalem? Tak wiec nic nie dodam![]()
Tutaj porownanie.
Piotrze, ja również zastanawiam się nad HD2.
Z tym, że ja dość często wykorzystuje wbudowany aparat fotograficzny.
Czy ten w HD2 daje rade w ciemnych pomieszczeniach?
Ma jakąś lampę?
Pozdrawiam Krzysztof M.
Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....
Skontaktuj się z nami