Close

Strona 4 z 11 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 103

Domyślnie

A ja miałem HD w pierwszej wersji. Miałem bo sprzedałęm po 2 miesiącach. Potrafił się powiesić bez przyczyny, klawiatura ekranowa doprowadzała mnie do szału. Żona ma iPnona i musze przyznać że jako zabawka to jest fajne urządzonko. Jednak znów występuję ekranowa klawiatura, która choć bardzo dobra również doprowadza mnie do szału. Ot, po prostu preferuję stuknąć sobie w klawisz niż w ekran. Stąd od roku mam Blackberry'ego 8900 i choć trackball był już 3 razy wymieniany to nie zamierzam go na nic zamienić. Chyba że na kolejnego BB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez costi Zobacz posta
    Telefon z bateria jak 6310i to... druga 6310i

Nie oczekuj od smartfona, ze bateria bedzie trzymac dwa tygodnie, to nie ta klasa sprzetu. Jezeli potrzebujesz smartfona, ktory dlugo wytrzyma na baterii, to OmnieII polecam - telefon sprawia wrazenie, jakby mial mala elektronie w srodku Co prawda nie jest tak wypasiony sprzetowo i softowo (interfejs Samsunga w porownaniu z HTC SenseUI wyglada po prostu biednie) jak HD2 (za wyjatkiem ekranu, ktory choc mniejszy, jest IMHO lepszej jakosci i zre mniej pradu), ale w kategorii "bateria" zostawia HD2 daleko w tyle.
    To ja wiem, że 6210i już nie zrobią.
    Choć ja cały czas mam go w rezerwie i jak mi jakiś telefon nawala, to wyciągam go z pudełka i dział bez problemu.

A co do Samsunga - nigdy więcej !!
    Przez 3 sezony kupowałem mojej małżonce, bo jej się podobały, i za każdym razem po roku (gdy się skończyła gwarancja) Samsungi padały.
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Domyślnie

no to ciekawą miałeś tą gwarancję bo samsung od dłuższego czasu ma 2 letnie gwarancje.
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Domyślnie

mam już hd2,wyświetlacz MASAKRA sprzęcik bardzo dobry
    2xD700, 2xSB910, Z 16 2.8, S20 1.8, T28-75 2.8,N 35 1.8, N50 1.4, 85 1.8, S 150 2.8
    NAKMUAY BLOG

Domyślnie

Tak się zastanawiam nad iphonem albo HTC HD2. I mam dylemat. Thor88 powiedz mi czy wielkośc tego telefonu nie przeszkadza w użytkowaniu? I na ile starcza bateria??
    Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352

Domyślnie

faktycznie ekran jest bardzo duży, trzeba się przyzwyczaić by przypadkiem trzymając w ręku HD2 nie nacisnąć dłonią boku ekranu. Jak już się przyzwyczaisz to jest fantastycznie. A co do baterii to moim zdaniem jest lepiej niż dobrze. Ja bardzo dużo używam urządzenia, ok 1 godz. połączeń dziennie, dużo pisania wiadomości (ok 20-50 sms dziennie i kilka maili), wieczorem ok 1 godz działa jako mp3 jak biegam i spokojnie starczy na cały dzień pracy. Na wieczór zostaje mi przeważnie jakoś 10-30% energii.
    ps. plusem jest też to że baterie są wymienne więc zawsze w razie gdy wiesz, że nie będziesz miał ładowania możesz zabrać drugą naładowaną baterię (czego w Iphonie nie zrobisz)
    2xD700, 2xSB910, Z 16 2.8, S20 1.8, T28-75 2.8,N 35 1.8, N50 1.4, 85 1.8, S 150 2.8
    NAKMUAY BLOG

Domyślnie

A przecież jest też od niedawna HTC mini. Może to jest lepsze rozwiązanie.

Pozdrawiam
    FUJI X-T3/18-55/35 1.4

Domyślnie

Michal, czemu lepsze? Za sugerowana cene HD2 Mini, mozna kupic normalnego z gwarancja itp na allegro.
    Nie wspominajac o lepszych parametrach. Rozmiar absolutnie nie przeszkadza, trudno tylko jest go jedna reka obslugiwac, tzn miec w dloni i obslugiwac kciukiem samym.

Domyślnie

PYTANIE DO UŻYTKOWNIKÓW HTC HD2!!! czyli do admina
    Czy na Operze dobrze wam chodzi forum? u mnie tylko idzie jako tako na explorerze (nie da się pisać nowych postów) a na operze mam białe tło i nie da się zalogować... co poradzicie? przecież to nie możliwe, że nie będę czytał forum na moim HD2
    NAKMUAY BLOG

Domyślnie

U mnie idzie bez problemu na obu przegladarkach... Wyswietla sie, loguje sie i moge "normalnie" pracowac. Inna sprawa z tym normalnie. Przestrzegam przez wypuszczeniem z reki telefonu nawet na miekka podloge. Moja przygoda z dzisiaj bedzie mnie kosztowala 500 zlociszow. Telefon wypadl mi z reki, uderzyl w podloge (wykladzine) i... zobaczcie co:

Gdzies jest watek o pajakach. Chyba sie tam dopisze

Strona 4 z 11 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów