Szukaj
Człowiek wam pokazuje możliwości matrycy d700, a wy czepiacie się winiety i słówek..... Się chce dyskutować po prostu.
Myślę, że jeśl dziateczki głodować nie będą to zdecydowanie zmieniać. Nowa zabawka, nowe siły, nowe chęci...
Większość z nas chyba zna to uczucie. To jak nowa hm... koleżankaOd razu inne spojrzenie na świat!
...chmmm. A dlaczego nikt nie wspomniał o CLS? W d700 zdejmujemy zewnętrzną lampę i mamy niezłe oświetlenie dodatkoweW d3... musimy już mieć dwie lampki lub sterownik aby pobawić się błyskaniem...
Powiem szczerze że myślałem o d3 ale na korzyść d700 był cls z jedną lampką. Nie raz potrafiłem "błysnąć" w towarzystwie
A to co mi się BARDZO podoba w d3... dwa sloty na kartę pamięci.
F, D, SB i conieco do nich
Cześć, mam obie puszki, jeśli chodzi o w miarę statyczne zdjęcia to w obrazowaniu praktycznie nie ma różnicy. ISO jest trochę lepsze w D3s. D3s nokautuje wszystkich w dynamicznych ujęciach i w bezbłędnym i błyskawicznym łapaniu ostrości w skrajnych polach. D3s ma jeszcze jedną i niezaprzeczalną przewagę nad całym pozostałym sprzętem, prezentuje się wyśmienicie wzbudzając zazdrość i pożądanie wśród innych fotografówOd razu zyskujesz + 1000 punktów do doświadczenia
. Jeśli ten zakup Cię nie zrujnuje i masz już wszystkie szkła, które potrzebujesz to bierz D3s - jeśli nie masz odpowiedniej szklarni - kupuj D700 + dobry obiektyw.
Pozdro,
T.
NikonyD850, Z6, D810, i cała szklarnia...
Akurat tym ktorzy nie potrafia zapanowac na pozadaniem to wystarczy nikon 5000
a tak w temacie watku to jesli ktos potrzebuje rady co zyska zamieniajac jedna puszke na druga
to wydaje mi sie ze raczej nie potrzebuje zmiany
0.43-0.44 dobrze słychać
http://www.youtube.com/watch?v=ak_29sPEMc0
na przykład
Skontaktuj się z nami