Close

Strona 123 z 371 PierwszyPierwszy ... 2373113121122123124125133173223 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 221 do 1 230 z 3702
    Zbanowany
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Ja rozwazam zakup nowego iMac'a 27' i7, ale jak czytam o tym co piszecie tz. problemy z obrazem/matryca to mi sie go odechciewa i widze ze bede musial zainwestowac w Maca PRO + monitor Eizo ColorEdge. Jak myslicie czy to bedzie lepsze rozwiazanie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniek750 Zobacz posta
    Ja rozwazam zakup nowego iMac'a 27' i7, ale jak czytam o tym co piszecie tz. problemy z obrazem/matryca to mi sie go odechciewa i widze ze bede musial zainwestowac w Maca PRO + monitor Eizo ColorEdge. Jak myslicie czy to bedzie lepsze rozwiazanie?
    Będzie to zdecydowanie lepsze rozwiązanie jeśli chcesz podejść do tematu bezkompromisowo.
    Sam powoli dojrzewam do podobnego rozwiązania. Moje finanse jednak nie potrafią dojrzeć
    olender.me
    C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8

Domyślnie

Lada dzień po niedzieli mają wejść nowe promaczki na 6-o rdzeniowych i7 (może będą co taniej), do tego NEC PA241W - i świat.

Zbanowany
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Wiem o nowych Maczkach ale znajac Apple to tanio nie bedzie na poczatku
    A ma ktos jakies doswiadczenie pracy na Mack'u PRO + monitor Eizo ColorEdge? chodzi mi o to jak wspolpracuja ze soba?
    Ostatnio edytowane przez maniek750 ; 16-03-2010 o 15:37

Domyślnie

Lada dzień po niedzieli mają wejść nowe promaczki na 6-o rdzeniowych i7 (może będą co taniej)
    Nie bedzie taniej,27" na i7 to koszt 10k i to na zamówienie puki co
    Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje

Domyślnie

Wiem o nowych Maczkach ale znajac Apple to tanio nie bedzie na poczatku
    A ma ktos jakies doswiadczenie pracy na Mack'u PRO + monitor Eizo ColorEdge? chodzi mi o to jak wspolpracuja ze soba?
    A, że najpierw odpowiem pytaniem na pytanie...
    Co tu może nie współpracować?
    Kabel nie będzie pasował?
    Zielony będzie czerwony?
    Obraz do góry nogami ma być?

Pytanie bez sensu ale można odpowiedzieć.
    Współpracują NORMALNIE.

Domyślnie

Będzie współpracować bez zarzutów,tylko bedziesz musiał kupic adapterek żeby podłączyć zewnetrznie monitor
    Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje

Domyślnie

Działają zupełnie normalnie.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Zbanowany
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Ogolnie chodzi mi o podlaczenie Eizo ColorEdge CG243 z Maczkiem przez DisplayPort. Mam rozumiec ze bede potrzebowal jakiej przejsciowki? Bo Ten maczek co mam zamiar kupic ma wyjscie mini DisplayPort a Eizo displayPort. Czy taka przejsciuwka nie bedzie miala wplywu na jakosc wyswietlanego obrazu?

Domyślnie

Ogolnie chodzi mi o podlaczenie Eizo ColorEdge CG243 z Maczkiem przez DisplayPort. Mam rozumiec ze bede potrzebowal jakiej przejsciowki? Bo Ten maczek co mam zamiar kupic ma wyjscie mini DisplayPort a Eizo displayPort. Czy taka przejsciuwka nie bedzie miala wplywu na jakosc wyswietlanego obrazu?
    Przecież Maczki Pro mają najnormalniejsze w świecie karty z wyjściami DVI - no chyba że chodziło Ci o MacBooka Pro?
    Nikon Z6 III, Nikkor Z 14-24/2.8 S, Nikkor Z 105/2.8 mc S, Viltrox 35/1.2 LAB, Leofoto Ranger LS-254C + LH-30

Strona 123 z 371 PierwszyPierwszy ... 2373113121122123124125133173223 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów