Close

Strona 23 z 371 PierwszyPierwszy ... 1321222324253373123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 221 do 230 z 3702

Domyślnie

Mam towerka naG5 1.8GHz, doloze tylko ramu (mam tylko 1GB), ale juz teraz chodzi (dla amatora) fajnie.
    Co do Intela: wbrew opiniom na tym forum powodem zmiany dostawcy procesorow z IBMa na Intela NIE byla wieksza wydajnosc tych drugich (zapraszam do poczytania troche o PowerPC 6), tylko fakt ze IBM nie moze sie wyrobic z produkcja na potrzeby konsol i wlasnych.

pozdrawiam,
    pozdrawiam
    ---------------------------------------------------------------------
    |S5Pro|S30|N60|SB600|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sever Zobacz posta
    ...
    tylko najtańsze 20' zostały wyposażone w matryce TN.
    czyli te drozsze 20" juz nie?
    tak z ciekawosci to skad taka wiedza?

Domyślnie

oj dlugi ten wątek o Apple vs PC ja jestem użytkownikiem obu wynalazków posiadam PB 12" jako przenosny fotobank i musze przyznac ze za te pieniadze czyli 1200 ile dalem za niego nie znalazlem nic bardziej rozsadniejszego a chodzilo mi nieduże wymiary, małą wage no i zeby mozna byc jeszcze cos na nim zrobic i szczeże przynajmniej dla mnie oba systemu sie uzupełniają i trudno było by mi było powiedzieć ktory lepszy oczywiscie nie biore tutaj pod uwage rozrywek typu gry, ktorych jak wiadomo jest wiecej pod PC

Domyślnie

Szczerze polecam iMac 24 white - starszy model. Nowe "glossy" nie nadaja sie wg. mnie do komfortowej pracy, szczegolnie dla osob pracujacych nad fotkami. Monitor Philips LM240WU2-SLA1 ktory jest wbudowany w imaca 24 jest moim zdaniem calkiem niezly.
    Credo in unum Deum

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastian Zobacz posta
    Monitor Philips LM240WU2-SLA1 ktory jest wbudowany w imaca 24 jest moim zdaniem calkiem niezly.
    To nie jest monitor Philips, tylko matryca H-IPS A-TW produkcji LG-Philips

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Legnica/Wrocław

Domyślnie

tak sobie pomyślałem że nakręce króciutki filmik pokazujący stabilność i wydajność działania quicktime'a pod mac os x. Oryginał miał 35mb więc przekonwertowałem do 5, jakość dużo straciła, ale do pokazania o co chodzi wystarczy. Gdyby ktoś miał wątpliwości to już mówię - otwieram ponad 104 różnych klipów o łącznej wielkości 2,66gb . Ta taka mozaika to expose, pokazuję wszystkie otwarte okna właśnie w taki sposób. Wydaję mi się że nieźle to działa..a no i to wszystko na półtorarocznym imacu 1,83ghz, 2gb ram (kingston 667 ddr2 kupiłem za 238zł, a podobno do maca strasznie drogie są..) http://dzielnia.net/1.MP4 z góry zaznaczam że nie stoję po żadnej stronie!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    To nie jest monitor Philips, tylko matryca H-IPS A-TW produkcji LG-Philips
    Myslalem matryca - napisalem monitor
    Credo in unum Deum

Domyślnie

a myslalem ze watek juz umarl
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

jestem dopiero na 11 stronie tego watku, ale pozwole sobie przeskoczyc i zadac pytanie:

CZY APERTURE 1.5.3 NA 10.5.1 naprawde tak zle dziala? w sumie to nie dziala wrecz. wywala mi sie co 10 sekund na losowym przegladaniu zdjec, co dziwne regulacje i export dzialaja w miare sprawnie, pod warunkiem ze nie zmieniam zdjecia. jakies lepsze doswiadczenia???????????

poza tym, jako ze jestem na etapie zmiany, moze ktos zasugeruje cos innego (mysle ze chcialbym uciec od c1pro) do obslugi 30-40k zdjec na zewnetrznych dyskach plus podstawowa edycja??????

capture one 4 sciagnalem trial ale palam do niego jakas nieuzasadniona niechecia.

mam nadzieje ze zanim skoncze czytac watek jakas odpowiedz sie zdazy, dzieki z gory.
    Andrzej

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Legnica/Wrocław

Domyślnie

U mnie Aperture na aktualnym Leo działa w 100% bez problemów chociaż go nie używam bo jest dla mnie nieintuicyjny, a nie chce mi się go uczyć.

Strona 23 z 371 PierwszyPierwszy ... 1321222324253373123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów