Close

Strona 125 z 234 PierwszyPierwszy ... 2575115123124125126127135175225 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 241 do 1 250 z 3702

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

A efi, czy uefi, to ma to ułatwić i sprowadzić nas do roli petenta na naszych własnych maszynach.A efi, czy uefi, to ma to ułatwić i sprowadzić nas do roli petenta na naszych własnych maszynach.
    Genialne rozwiazanie do wprowadzenia niewykrywalnej masowej inwigilacji. Takie czasy nadchodza, ze czlowiek bedzie bal sie wlaczyc wlasny komputer.
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

eskimos, Ty po prostu jestes niewiarygodny, bo skoro Ty nie soptkales, to jakas glupota, a Pan Tom01 jak nie spotkal, to znaczy ze nie ma.
    Problem wirusow na Windowsie nie dotknal mnie nigdy. Oprocz tego malware ktore instalowalem sam badz nawet sam kompilowalem, nic oco bym zauwazyl nie zaleglo mi sie w systemie. Uzywam od niepamietnych czasow Nortona. Problem z wirusami znam na poziomie doswiadczalnym, ze wzgledu na testowanie roznych antywirusow.
    Dobry rootkit jest niezauwazalny bez specjalnego oprogramowania ktorego na macu po prostu nie ma. Jezeli twierdzi Pan ze skoro rootkit nie zuzywa Panu RAMu i procesora ( co jest akruat dosc banalnie ukryc przed userem ) to nie stwarza problemow, to Pana sprawa. Dla mnie kazde niepozadane oprogrmowanie ktore zbiera o mnie inforamcje, badz udostepnia zasoby moejgo komputera komus innemu ebz mojej zgody i wiedzy jest duzym problemem.
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

Zatem coś jest, tego nie widać, nie widać jak działa, nie można wykryć i nie zostawia po sobie śladów. Ale na pewno jest.

Pan daruje, ale naciągana trochę argumentacja.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Zatem coś jest, tego nie widać, nie widać jak działa, nie można wykryć i nie zostawia po sobie śladów. Ale na pewno jest.

Pan daruje, ale naciągana trochę argumentacja.
    Wiesz Tomku, nie to żebym chciał Cię krytykować, ale doprawdy mnie zadziwiasz z tą swoją niewiarą.

To fakt, że ciężko jest uwierzyć w coś, co możesz mieć, ale tego nie widzisz, ale spróbuj jednak pokonać tą trudną granicę.

Nie chciałbym sięgać po porównania ze świata metafizycznego, bo one są akurat tutaj nie bardzo trafione, ale są dość mocne i ostateczne, dlatego zadam Ci pytanie, skoro zatem kilka miliardów ludzi na Ziemi mówi, że Bóg jest, On jest, czy to tylko urojenie?

Zbiorowa potrzeba ludzi małych, jak chcieli marksiści?

No jak to jest u Ciebie z tą wiara i niewiarą?
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kurtz Zobacz posta
    eskimos, Ty po prostu jestes niewiarygodny, bo skoro Ty nie soptkales, to jakas glupota, a Pan Tom01 jak nie spotkal, to znaczy ze nie ma.
    Problem wirusow na Windowsie nie dotknal mnie nigdy. Oprocz tego malware ktore instalowalem sam badz nawet sam kompilowalem, nic oco bym zauwazyl nie zaleglo mi sie w systemie. Uzywam od niepamietnych czasow Nortona. Problem z wirusami znam na poziomie doswiadczalnym, ze wzgledu na testowanie roznych antywirusow.
    Dobry rootkit jest niezauwazalny bez specjalnego oprogramowania ktorego na macu po prostu nie ma. Jezeli twierdzi Pan ze skoro rootkit nie zuzywa Panu RAMu i procesora ( co jest akruat dosc banalnie ukryc przed userem ) to nie stwarza problemow, to Pana sprawa. Dla mnie kazde niepozadane oprogrmowanie ktore zbiera o mnie inforamcje, badz udostepnia zasoby moejgo komputera komus innemu ebz mojej zgody i wiedzy jest duzym problemem.
    Twoje pierwsze zdanie tlumaczy wszystko co staram sie wyjasnic od poczatku

Cytat Zamieszczone przez toki Zobacz posta
    Nu paniał... ale to nie tylko w apple ale i w nowych pecetach nas czeka. Coraz lepiej Panowie, coraz lepiej. Wielki Brat patrzy, Orwell ze swoim 1984 też się cieszy...
    Pozostaje sie cieszyc z posiadania zarobaczonego windowsa, spece od wszelakiej hakerki i na to znajda sposob, biada nietykalnym spod znaku ogryzka
    Ostatnio edytowane przez eskimos ; 03-10-2011 o 19:23
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eskimos Zobacz posta
    Twoje pierwsze zdanie tlumaczy wszystko co staram sie wyjasnic od poczatku
    Za chwilę będzie udowadnianie, że pod Windows nie ma problemu wirusów. Zresztą już trzech to zaświadcza własnym słowem. Paranoja.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Za chwilę będzie udowadnianie, że pod Windows nie ma problemu wirusów. Zresztą już trzech to zaświadcza własnym słowem. Paranoja.
    Ja pierdziele. Bez komentarza
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    Wiesz Tomku, nie to żebym chciał Cię krytykować, ale doprawdy mnie zadziwiasz z tą swoją niewiarą.
    Kłopot jest w tym, że nie mam żadnych dowodów żeby twierdzić, że jest inaczej. Rozmówcy z braku dowodów wyszukują dowody niemożliwe do udowodnienia. Najpierw była argumentacja że skoro nie mam programu antywirusowego więc nie wiem czy niczego nie mam. To nic że wiem jak to sprawdzić bez antywirusa, ale niech będzie. Zainstalowałem i sprawdziłem. Nic nie ma. No to argumenty się zmieniły że na pewno coś jest, ale tego nie widać, nie ma śladów i nie można wykryć. Co mam zatem myśleć? Dziecinada.

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    dlatego zadam Ci pytanie, skoro zatem kilka miliardów ludzi na Ziemi mówi, że Bóg jest, On jest, czy to tylko urojenie?
    Istnienie Boga, abstrahując do formy, jest logicznym wytłumaczeniem całego szeregu spraw niewytłumaczalnych w inny sposób. Jeśli więc wykluczymy rzeczy niemożliwe, to co zostanie musi być prawdą, niezależnie jak bardzo nieprawdopodobną.

Zacytować? Wszak Pańskie słowa.

Domyślnie

Witam
    widże że już zapętliło się ...
    czytam te posty z coraz większym przkonaniem że wirusy dopadają co niektórych posiadaczy maców . Mam nadzieję Panie Tom01 że to jest uleczalne. Proszę nie obraź się ale wczoraj byłem pewny że tylko mi się wydaje że te wirusy są ale dziś widzę że nie jestem jedyny . Wczoraj poszedłem spać z aspirynką tak na zapas. Dziś mogę sobie na piwko pozwolić bo wiem że to nie ja choruję .
    Mój MBP dalej działa - dziś nic nie wymyślił i niczym nie zaskoczył mnie. No może brak zaskoczenia być zaskoczeniem ale to przecież mac
    Pozdrawiam
    Czy warto mijać się z prawdą?
    Tak....... jeśli się ją wyprzedza.
    S.J.LEC

Domyślnie

Daruj sobie.

Dalej nie rozumiesz, mimo ze kilka osob na rozne sposoby wyjasnialo Ci o co chodzi.

Zyj sobie dalej w idealnym swiecie Apple, to juz nawet przestalo byc smieszne

Strona 125 z 234 PierwszyPierwszy ... 2575115123124125126127135175225 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów