Rewelacja!
Szukaj
Rewelacja!
zdjęcia są utrzymane w ostatnio modnej konwencji ala "festyn" czy i love fake
polecam japońskiego Vogue czy wspominany magazyn I love fake
Jacku Gold - piszesz o modzie , a delikatnie mówiąc nie masz o niej zielonego pojęcia..
Zatem twoje wypowiedzi są tak miarodajne i rzeczowe jak wypowiedzi pani H.G. Waltz na temat struktur ultras panujących na Łazienkowskiej
Kliknij pan linka
zawarte są w nim przykładowe publikacje w tym stylu z magazynów Vogue , Fudge , High Fashion , Fashion PH czy Elle.. Zatem albo naczelni w tych gazetach nie znają się na modzie albo ty masz po prostu o tym blade pojęcie..
Fotografia mody rządzi się swoimi prawami , nie zmieni tego twój wpis porównujący do naszej klasy
A co do samych zdjęć -> świeże i dobre! - rozbraja mnie 2 i 4
pozdrawiam
Stoję murem za bukkake'emSwoją drogą, fantastyczna ksywa ;D
"The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen
nie muszę mieć pojęcia o modzie by napisać czy coś mi się podoba czy nie
wystarczy że mam własne zdanie a nie beczę z zachwytu jak baran bo akurat taki trend jest
tudzież nie muszę sie wstydzić tego ze mi się nie podoba
kliknąłem linka i dalej nie pieję z zachwytu nad tymi tu i tamtymi z linka bo jakoś tak może konserwatywny jestem i wolę glamour w wydaniu Qstry czy Phoenixa niż popkulturowe stylizacje rodem ze wspomnianych wcześniej portali
nie zauważyłem też żebym starał się porównywać Cię do kogoś kto w moim mniemaniu jest idiotą więc podaruj sobie na przyszłość wycieczki osobiste bo pomimo że mi to lata to jednak minimum kultury warto zachować
zacznijmy od podstaw:
po 1 - z całą pewnością nie piszemy tu o zdjęciach GLAMOUR
po 2 - nie porównuje ciebie , a jedynie twój brak wiedzy na temat na który się wypowiadasz..
po 3 - piszesz o kulturze a chwile wcześniej porównujesz czyjeś prace do NK czy Fotka [które to portale , nie oszukujmy się - kojarzą się raczej z największym rynsztokiem jeśli chodzi o zdjęcia].. okazałeś zwykły brak szacunku do autora i jego pracy.. nie na tym polega chyba krytyka?
po 4 - "nie beczę z zachwytu jak baran bo akurat taki trend jest" - nikt ci nie karze zachwycać się nad zdjęciami , jedynie kilka osób delikatnie ci sugeruje - byś następnym razem jak zachce ci się pisać na dany temat , poznał chociaż podstawy z nim związane..
moda / trend - słowa klucze - wraca przełom 80/90 lat - jeśli pamiętasz w tamtych latach ulice zalewał kicz i tanina..
Forma zdjęć idealnie pasuje do ubrań i czasu do których ten wątek ewidentnie nawiązuje.. Jak pokazać "festyn"? plastikowym "glamourkiem" ala Dash? - pan raczy żartować panie Jacku Gold!
A co do Qstry/Phoenixa - również uwielbiam ich prace , ale nie znaczy wcale że mam się zamykać na zupełnie odmienne style obrzucając innych obelgami..
pozdrawiam
rzadko wdaje się pomiędzy dyskusje na forum, ale muszę napisać, że bukkake cowboys ma racje i propsuje jego post w tym temaciepozdr.
Dużo nauki przed Tobą w tego typu fotografii. Nie rozumiem tych zdjęć. Cienie wszystko niszczą, czyli musisz pobawić się z innymi źródłami światła. Zdjęcie nr. 4 puste, mam na myśli brak przedmiotów, może jakieś rekwizyty? Zdjęcia nr. 6 tutaj chyba miały być pkt. głównym oczy, są zakryte + cień od oprawek. Zdjęcie nr. 7 brak ostrości. Ja tak to widzę. Powodzenia.
Byliśmy ostatnio z żoną, proszę pana, w Hali Mirowskiej, gdzie ja miałem aparat Zorkę 5, zrobiłem kilka zdjęć. - Rejs
a mi sie seria podoba!
nie będę sie rozwodził nad szczegółami, po prostu ogólny odbiór jest dla mnie jak najbardziej na tak.
no i brawo za pokazanie, że bez wymyślnej miejscówki i nie wiadomo jakiego oświetlenia można robić niezłe foty, uczyc się i jak podejrzewam całkiem nieźle przy okazji bawić...![]()
maniak ciemniowy minoltowy
ucyfrowiony przy użyciu D300, dopieszczony przy użyciu D500
trochę lotniczych pstryków na www.waldemarkowalski.pl
spotter.pl
maniak ciemniowy minoltowy
ucyfrowiony przy użyciu D300, dopieszczony przy użyciu D500
trochę lotniczych pstryków na www.waldemarkowalski.pl
spotter.pl
Skontaktuj się z nami