Z jednej strony masz rację ...tylko dlaczego tyczy się to tylko D90. Mimo wszystko że posiadaczy innych modeli jest sumarycznie dużo więcej - nikt nie robi o to chałasu.
Sam jak pisałem mam D60 i sporo kart , jedna to jakiś okaz muzealny 512mb, szkła też zmieniam z plastikowym bagnetem i nic się nie dzieje. Nie czytałem nigdzie by z innym sprzętem niż d90 ktoś miał podobne problemy. Wiadomo czasem może wyskoczyć ale nie w 25% userów jakiegoś sprzętu.
Reasumując uważacie że to wszystko wina użytkownika, dalej dać sobie spokuj, kupić i następnie co- właśnie... co
Nawet jak to wina userów to czemu użytkownicy bardziej amatrorskich korpusów nie mają podobnych problemów na tym poziomie "ilościowym"?
Osobiście najbardziej bym się zdenerwował gdyby na zagranicznej wycieczce miał zwieche i musiałbym formatować karte- sory chyba aparat wylądowałby w morzu !!! Focę od niemal 10 lat różnym sprzętem i nigdy nie miałem żadnych problemów ze sprzętem i wolałbym by tak pozostało.
Dlatego też obawiam się jak cholera zakupu D90-
Co też dziwne i troszkę mnie pociesza poza tym foróm jest dość cicho o w/w problemie. Jednostkowe sygnały. W opiniach a przeczytałem ich mnogo nikt nic podobnego nie wytykał- Szczeże troszkę zastanawiające.
Wniosek albo wszyscy - tutaj "wylewją "swoje żale albo ...
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami