Close

Strona 41 z 44 PierwszyPierwszy ... 313940414243 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 401 do 410 z 469

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

To akurat stabilizacja obrazu, nie lustro. I działą prawidłowo.
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Domyślnie

mnie wyskakuje error bez przerwy, nie wiem czy to blad karty czy obiektywu (nikon50mm uzywany bez gwarancji...) bo kiedy zakladam inny obiektyw blad sie nie pojawia.

Domyślnie

ja rowniez mam co jakis czas ERR w d90 (wtedy tylko wyjecie baterii pomaga)

kupiony 2 miesiace temu caly czas z 1 obiektywem i nie byl zmieniany wiec styki raczej tu nie graja roli
    dzis pokazalo sie takze F--- ale ruszenie obiektywem pomoglo (wyjecie baterii dla odmiany nic nie zmienia)
    karta pamieci lexar wczesniej smigala w d50 i zadnych problemow

pytanie co robic reklamowac czy ktos juz znalazl jakies inne rozwiazanie ? moze nowy firmware ?

Domyślnie

Nowego firmwaru nie ma.Właśnie to ,że nie zmieniasz obiektywu może być niekorzystne.Tak wynika z mojego doświadczenia.Z kartą też bym spróbował - kilkanaście razy wyjąć i włożyć.
    A new shit has come to light...

Domyślnie Solace swoje trzy grosze...

Hej
    Przebrnalem przez caly watek... Ufff... Nie bylo latwo.
    Blad 13, oraz 12, zawieszenie zupelne w stanie wlaczenia aparatu nawet po wyjeciu baterii, I blokada przyslony. Jesli dzialalo toto wszystko, to np. Po wcisnieciu menu nic sie nie dzialo. Zapiety bylo 18-105. Pucha na statywie. Statyw w wodzie. Aparat jakies 20cm nad woda. Akcje sie powtorzyly pare razy, raz za razem. Karty mam rozne. Podpiety byl zestaw do zdalnego zwalniania migawki, stabilizacja wyl. Bardzo dlugie czasy i f na prawie max. denerwowalo bo wylazilem z wody za kazdym razem. Teraz oki. Kiedys juz tez tak mialem. Nic sie nie dzialo tylko na 50mm manualnej. Zawsze mam ustawiony tryb manual.
    Jak na moj gust to wilgoc...

Domyślnie

A u mnie śmiga że aż, tydzień minął, 2 tyś fotek zrobiono i żadnych problemów. Jedyne co, to problem z gripem, ale to odmienna sprawa i wina gripa nie korpusu Z resztą, już rozwiazany.
    Nikon FiX - Pomysł na...

Domyślnie

To też się pochwalę, a co D90 kupiony w maju + N18-105 dwuletni (używany wcześniej z D40) + SDHC 8GB TOSHIBA + SDHC 4GB GOODRAM + trochę ponad 5.000 klapnięć i żadnych błędów. Mam nadzieję, że tak pozostanie. Pozdrawiam.

Domyślnie

Błąd pokazuje się gdy przesłona obiektywu nie jest zablokowana na najniższej przysłonie ...przeważnie Sigmy ( manualny pierścień przy mocowaniu )

Domyślnie

hm, aparat 4 miesiące, 40k klapnięć i brak jakiegokolwiek błędu ;p

pozdrawiam
    foto sroto
    d90, d700 i jakieś tam obiektywy czy coś takiego..

Domyślnie

Ja wczoraj robiłem wesele i 3 razy mi się zawiesił error.
    Czytam to co jest w poście ale nikt nie podał naprawdę przyczyny,nie wiem czy oddać do reklamacji. Jak myślicie?

Strona 41 z 44 PierwszyPierwszy ... 313940414243 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów