Close

Strona 39 z 47 PierwszyPierwszy ... 293738394041 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 381 do 390 z 469

Domyślnie

drążyłem drążyłem i chyba znalazłem, lustro chyba jednak normalnie cyka natomiast chyba przysłona padła. Na najmniejszej przysłonie 3.5 jest wszystko ok zmienie tylko tą wartość i od razu err, poza tym robilem zdjecie na minimalniej i maksymalnej przyslonie i nie ma zadnej roznicy zatem wyglada na to ze obiektyw padł ???
    Sony A7R III / Sony 85mm 1.4 G master / Quadralite Atlas 600
    www.facebook.com/jasinskifoto
    www.instagram.com/marcinjasinskiphoto

Domyślnie co z tymi błedami?

Witam wszystkich. Jestem nowy na forum, które od jakiegoś czasu już śledzę. Chciałem się dowiedzieć, czy coś się zmieniło z tymi errorami spowodowanymi podobno kartą w d90? Fajny aparacik, ale to co tu przeczytałem ostro mnie zaniepokoiło i wstrzymałem się z kupnem. Ostatnie posty są już lekko leciwe. Napiszcie jak rozwiązaliście swoje problemy czy ewentualnie nie rozwiązaliście.

Domyślnie

yahooo8 ty sprawdź tą puszkę z innym szkłem na początek
    a serwis nikona jest jeden na całą Polskę w Warszawie na Postępu 14 jak już go tam wyślesz to pożegnajcie się czule bo możecie się długo nie widzieć
    N. D810, D5100, N. 18-70 f3.5-4.5G, 24-70 f2.8, 50 f1.8G, 105 Micro
    SB-800, SB-900. Sy. 500mm f6.3,

Domyślnie

a u mnie body made in thailand: 60578....
    a o biektyw: 32130... rowniez z Tajlandi.... :P
    Kupowałam w Fotojokerze oczywiście.
    na początku po kupnie problemy występowały.... w sumie to tylko error raz wystąpił, a potem już nie.... no i mam nadzieję, że się wiecej nie powtorzy. Ale z tego co pamiętam to wystarczyło wtedy że wyjęłam baterię i powrotem włożyłam - działa do dzisiaj dobrze xD
    Nikon D90| N18-105 3.5-5.6G| N50 1.8| SB-900

Domyślnie

Err dziś premiera miała miejsce i w mojej puszce,bo F to już kilka miesięcy się pokazywał.
    Aparat kupiony w FJ w kwietniu tego roku.
    Wszystkie obiektywy oraz karty działają prawidłowo w D 40x aparat już ma 3 latka i swoje przeszedł
    W D 90 błąd F bardzo częsty natomiast Err pierwszy raz,już się boję a najgorsze jest to że na każdym kroku dają nam poczuć że jestem Polakiem i mieszkam w Polsce więc poważne podejście do klienta przez serwisy to totalna klęska.(różnorakie)
    Starannie dbają o to bym się poczuł jak obywatel świata,europy ale obywatel III kategorii.
    Olać klienta i gra na zwłokę to główne zadania serwisów w Polsce.
    Chyba poczekam aż aparat padnie całkiem mam jeszcze trochę czasu.
    -"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-

Domyślnie

Aparat nie padnie :P Ale błąd się może powtarzać.
    Ja miałem ostatni Err w grudniu zeszłego roku. A do tej pory nic nie wywaliło.

Domyślnie

Ja wyrwałem sprzęcior w "żer dla skner"(Saturn), także kwiecień tego roku,puszka 6114.. a obiektyw 32144..i gra gitara,aż miło(żadnych Err czy F--)oby tak dalej
    Pozdrawiam

Domyślnie

ja kupilem wczoraj, żadnych err i ch

odpukać
    Jakby powiedział to jeden z użytkowników "aparat, który dawno powinien przestać robić zdjęcia"

Domyślnie

to chyba nie mam się za bardzo czego bać, bo jeśli to sporadyczne, to da się z tym żyć Poczekam na świąteczne promocje i sobie sprawię, bo na d300 mnie nie stać, a u konkurencji jak dla mnie konkurencyjnego sprzętu brak.

Domyślnie

A co to oznacza dla nas użytkowników? "Obi Wan Kenobi w tobie jedyna nadzieja" ???
    http://www.optyczne.pl/2358-nowo%C5%...rvice.com.html
    -"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-

Strona 39 z 47 PierwszyPierwszy ... 293738394041 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów