Szukaj
Dentystka Kowalskiego była tak atrakcyjna, że ślinociąg nie nadążał....
Przychodzi facet do lekarza laryngologa i mówi:
- Panie doktorze, wydaje mi się, że jestem ćmą.
- Ale to nie do mnie - wzrusza ramionami lekarz. - Trzeba było pójść do psychiatry.
- Może i trzeba było, ale poszedłem tam, gdzie się świeciło.
...kontynuując temat LotR:
i a propos wczorajszej walki:
Miłej niedzieli.
Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie
Góral chciał przemycić przez zieloną granicę alkohol.Była sroga zima.Myśli sobie:
-pójdę wierchami będzie zimno,mogę zamarznąć,
-pójdę doliną-tam chodzi straż graniczna-pewnie złapią..trudno spróbuję doliną....
Idzie,idzie,słyszy :stój"zatrzymał się
-Twoje imię?(pytają)
-Józef
-Nazwisko?
-Gąsienica
-Płeć?
-Kobieta!
-Jak kobieta ,przeca Józef????
-..Bo pi....a ze mnie,żem górą nie lazł!!!
Syn pyta ojca,czy pomoże mu do klasówki z historii-czasy okupacji i wręcza zestaw pytań.Ojciec cierpliwie po kolei wyjaśnia.W pewnej chwili ojciec wstaje kladzie się na podłodze,sapie,stęka,przyjmuje dziwne pozycje,klękając wykonuje dziwne ruchy.Syn skrępowany z rumieńcami na twarzy....:"tato,ja tylko pytałem co oznacza najeźdźca?"
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 25-10-2009 o 22:49 Powód: proszę nie mnożyć postów.
Rodzice podsłuchali że Jasiu umawia się na wieczór z Małgosią, więc postanowili zostawić im wolną chatę i poszli dokina. Kiedy wrócili -ojciec pyta Jasia:
- No i jak było?
- Rewelacja tato - odpowiada Jasiu
- Ile razy? - pyta ojciec - 20 - mówi Jasiu
- Do końca? - pyta zdumiony ojciec
- Tak, do końca - mówi Jasiu
- No a co na to Małgosia? - pyta ojciec
- Małgosia? Nie przyszła
Ktoś na imprezie mocno zapragnął kawy... i oto efekt...
Put some fun between your legs
-ride a horse
Nikon Z6 III, Nikkor Z 14-24/2.8 S, Nikkor Z 105/2.8 mc S, Viltrox 35/1.2 LAB, Leofoto Ranger LS-254C + LH-30
Mars 2020
Spadochron mnie rozwala... już 4x to oglądam![]()
Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5
Pozdrawiam
sTn82
Hahahahha dobry czajnik, a o kocim nosidełku już nie wspomnęrotfl
![]()
"nie pióro czyni obraz lecz malarz"
Pozdro Kuba
jestem sobie w knajpie, w knajpianej toalecie, w kabinie knajpianej toalety. sikam. ludzka rzecz, nie? no.
zaraz za mną przyszły dwie panny, stuk stuk szpileczkami, poprawiają mejkap przy lustrze. rozmowa
jedna pyta drugą, czy może poszłyby do hawany (ot, taki klub).
a druga odpowiada, że nie, bo
(teraz uwaga)
"ty wiesz co mi się tam ostatnio stało?
tańczę sobie, tańczę, a tu widzę, jak mnie jakiś kolo spod baru obcina wzrokiem
no to podchodzę i mówię, że cześć, postaw mi drinka, bo mi się pić chce
a on mówi, że dobra, postawi mi drinka, jak z nim zatańczę
no to tańczymy, tańczymy, ale mi się nadal chciało pić, to mu mówię, że może by mi postawił tego drinka, bo mi się nadal chce pić
a on, że może się najpierw przejdziemy i wtedy mi postawi drinka
no to wyszliśmy, idziemy, idziemy, ja się pytam, czy moglibyśmy wracać, bo miał mi drinka postawić, bo mi się chce pić, a on mówi, że zaraz wrócimy tylko żebym mu najpierw zwaliła konia
no to ja go tam obrabiam, obrabiam
(w tym miejscu opuściłam toaletę, ale dziewczyna tylko rzuciła na mnie okiem i kontynuowała swoją historię)
(a ja jeszcze myłam ręce, więc pointa mnie nie ominęła i nie omieszkam jej przytoczyć)
...obrabiam, a on mi mówi, że zaraz dojdzie i że chce mi się spuścić w buzi. trochę się zdziwiłam, ale spoko, kucam przed nim, nawet taki dość wygolony był, więc spoko.
no i się spuścił, niedużo tego było, więc spoko połknęłam no i się pytam, czy już możemy wracać, bo chcę tego drinka.
a on mi mówi spierdalaj głupio qrwo
(teraz będzie najlepsze, uwaga)
TY WIESZ JAK JA SIĘ WTEDY POCZUŁAM??"
Skontaktuj się z nami