Close

Strona 1495 z 1948 PierwszyPierwszy ... 49599513951445148514931494149514961497150515451595 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 14 941 do 14 950 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez linkil Zobacz posta
    Genialne uśmiałem się do łez. - "Ponad dwie godziny policjanci, strażnicy miejscy i właściciel schroniska dla psów łapali dziś świnię, która uciekła z gospodarstwa rolnego w Nowej Kamionce. Do Straży Miejskiej zgłosił się właściciel stworzenia. Świnka trafi więc do domu, jednak rolnik będzie musiał zapłacić za nią mandat."

Domyślnie

Jakie są dwa piękne słowa, które każdy pragnie słyszeć?
    "Jedzenie gotowe"

POZDROWIENIA

'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek

- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Filmik ze świnką - 4:15 poległam, totalnie dokazali!
    Świetna robota, na nudę nie można narzekać

Domyślnie

Dzielna świnka.

Żeby nie było OT:

Ten dysonans, kiedy ostra laska okazuje się być jednocześnie tępa.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Dobra to teraz ja opowiem wam kawal który składa się z czterech części.
    Cześć pierwsza, Jedzie mąż z żona samochodem, mąż prowadzi auto a żona cały czas nakazuje mu zwolnij, przyspiesz itd. mąż nie wytrzymał i mówi nie wpier...aj sie jak prowadzę. Cześć druga, Żona gotuje a mąż cały czas dogaduje przypraw tak, dorzuć tego, tamtego, na to żona nie wpier...aj się jak gotuje, Cześć czwarta, Po co ci kasety video, skoro nie mamy odtwarzacza? - pyta żona. A czy ja się wpier...am i pytam, po co ty biustonosze kupujesz? - odpowiada mąż.

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez .:Gerard:. Zobacz posta
    Dobra to teraz ja opowiem wam kawal który składa się z czterech części.
    Cześć pierwsza, Jedzie mąż z żona samochodem, mąż prowadzi auto a żona cały czas nakazuje mu zwolnij, przyspiesz itd. mąż nie wytrzymał i mówi nie wpier...aj sie jak prowadzę. Cześć druga, Żona gotuje a mąż cały czas dogaduje przypraw tak, dorzuć tego, tamtego, na to żona nie wpier...aj się jak gotuje, Cześć czwarta, Po co ci kasety video, skoro nie mamy odtwarzacza? - pyta żona. A czy ja się wpier...am i pytam, po co ty biustonosze kupujesz? - odpowiada mąż.
    A gdzie część trzecia?

Domyślnie

Jest część pierwsza, druga i czwarta a gdzie trzecia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ku6i Zobacz posta
    A gdzie część trzecia?
    Cytat Zamieszczone przez RaV_Zory Zobacz posta
    Jest część pierwsza, druga i czwarta a gdzie trzecia
    Trzecia cześć - nie wpier...aj się jak opowiadam

Pozdrawiam

Strona 1495 z 1948 PierwszyPierwszy ... 49599513951445148514931494149514961497150515451595 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów