Szukaj
wyszło na to, ze skarbówka to złoooooooooooooooooooooooooooo \,,/ AVE!
Nie wiem tylko czy ktoś robił takie badania, ale wydaje mi się, że skarbówka spokojnie dogoniła kościół katolicki pod względem liczby wyznawców, a na bank przegoniła w kwestii datków na tacę.
![]()
Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.
Co to jest:
-długie, idzie, śpiewa i sra po krzakach?
-pielgrzymka w Częstochowie
| D90 | N18-55VR / S105-2.8 EX DG / N50-1.8D / DCR250 | SB800 |
nie wiem czy ten demot był, ale mnie rozwalił
Dialog dwóch angieskich lordów:
- Co tam nowego w polityce, sir?
- Niewiele, podobno rząd Kenii upadł.
- Ciekawe, a jak to się stało?
- Złamała się gałąź podczas posiedzenia gabinetu.
W pokoju siedzi sobie dziadek i czyta gazetę. Akurat gdy otworzył stronę z nekrologami, do pokoju wpada wnuczek:
- Jak tam dziadek, znowu na facebook'u siedzisz?
Derby Londynu. Spóźniony dżentelmen wpada na stadion i już dłuższy czas szuka wolnego miejsca. Wreszcie widzi wolne krzesełko i pyta siedzącego obok kibica, czy może tu usiąść.
- Siadaj Pan. Jest wolne, bo miała na ten mecz przyjść ze mną moja żona, ale właśnie umarła.
- Moje kondolencje. A nie ma Pan jakichś znajomych czy przyjaciół którzy mogliby przyjść z Panem na ten mecz?
- Mam wielu przyjaciół i znajomych, ale wszyscy poszli na pogrzeb mojej żony...
Gostek poznał dziewczynę w klubie, wylądowali u niego i wiadomo co dalej...
Ona po wszystkim mówi:
- Ale czad, jak ty to robisz? Możesz jeszcze raz?
- No pewnie, ale muszę się zdrzemnąć 10 min, a Ty w tym czasie trzymaj mnie obiema rękami za członka.
Po 10 minutach dziewczyna budzi kolesia - I co? Dasz radę?
Koleś bez problemu ponownie wyprawia cuda, wszystkie pozycje etc.
Ona znowu:
- Możemy powtórzyć?
- Tak, tylko się prześpię 10 min, a Ty trzymaj mnie za członka, tylko obiema rękami.
No i znowu ogień i tak do rana.
Rano panna się pyta:
- Wiesz co, ale powiedz mi, w czym Ci pomaga to trzymanie za członka?
- W sumie bez tego też dałbym radę, ale wiesz, słabo Cię znam, jeszcze byś mi chatę okradła...
blondynki ogladają telewizje 1 mowi do drugiej:
-ty patrz Benedykt XVI
a druga na to:
-a Kubica ktory???
Idzie murzyn z papugą na ramieniu przez pustynię, nagle spotyka go biały człowiek i się pyta:
- Ale fajny, umie gadać?
Na to papuga:
- Nie wiem, dopiero go kupiłam.
Leży dziad na łożu śmierci, już ledwo co zipie, ale czuje jak z kuchni wydobywa się zapach jego ulubionych, czekoladowych ciasteczek. 'Trudno', myśli, 'zdobędę się na ten ostatni wysiłek i wezmę sobie ciastko'. Zlazł jakoś z łóżka, czołga się po podłodze, już jest w kuchni, już sięga ręką po ciastko, na to nagle jego żona wali go szmatą w rękę i mówi:
- Gdzie k....!? To na stypę!
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 30-11-2009 o 21:52 Powód: proszę nie mnożyć postów.
D700 N 24-70 + inne klamoty
Ostatnio edytowane przez rooner ; 29-11-2009 o 15:06
Kolega sprowadza samochody z Niemiec. Niedawno dostał maila od klientki:
"Witam, Panie Darku!Wiem, ze syn ostatecznie zdecydował sie na carisme, ale gdyby miał Pan jeszcze cos na oku, niech Pan podesle linki. Wazne tez jest, zebym ja siegała nogami do pedałów, a jestem mała. W hondzie np. nie siegam, choc siedzenie jest maksymalnie przysuniete. Zycze zdrowia. I przepraszam za błedy w pisaniu, ale pisze tylko lewa reka, bo złamałam prawa. Pozdrawiam."
)
700 i stałki
Skontaktuj się z nami