Close

Strona 545 z 1948 PierwszyPierwszy ... 4544549553554354454554654755559564510451545 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5 441 do 5 450 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SADPUNK44 Zobacz posta
    Bzdury piszecie, szatan ma numer: 508151153...
    Nikt nie zadzwonił...
    d'SLR; Takumar 1,8/55; Zeiss 3,5/135
    sadpunk44.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastian Kraus Zobacz posta
    999 przyczajony szatan... w nietoperza sie bawi.
    To trochę na temat:

Wiszą sobie nietoperze w jaskinii, wszystko jak trzeba, każdy głową w dół. I nagle - fik! Jeden się obrócił głową w górę. A obok poruszenie, jeden drugiego trąca i mówi:
    - Ty patrz, k..wa! WACEK ZEMDLAŁ!
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

wyszło na to, ze skarbówka to złoooooooooooooooooooooooooooo \,,/ AVE!

Nie wiem tylko czy ktoś robił takie badania, ale wydaje mi się, że skarbówka spokojnie dogoniła kościół katolicki pod względem liczby wyznawców, a na bank przegoniła w kwestii datków na tacę.

Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Domyślnie

Co to jest:
    -długie, idzie, śpiewa i sra po krzakach?
    -pielgrzymka w Częstochowie
    | D90 | N18-55VR / S105-2.8 EX DG / N50-1.8D / DCR250 | SB800 |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alarec Zobacz posta
    Co to jest:
    -długie, idzie, śpiewa i sra po krzakach?
    -pielgrzymka w Częstochowie
    Nie dość że głupie to było chyba ze 3 razy

Domyślnie

nie wiem czy ten demot był, ale mnie rozwalił

Domyślnie

Dialog dwóch angieskich lordów:
    - Co tam nowego w polityce, sir?
    - Niewiele, podobno rząd Kenii upadł.
    - Ciekawe, a jak to się stało?
    - Złamała się gałąź podczas posiedzenia gabinetu.

W pokoju siedzi sobie dziadek i czyta gazetę. Akurat gdy otworzył stronę z nekrologami, do pokoju wpada wnuczek:
    - Jak tam dziadek, znowu na facebook'u siedzisz?

Derby Londynu. Spóźniony dżentelmen wpada na stadion i już dłuższy czas szuka wolnego miejsca. Wreszcie widzi wolne krzesełko i pyta siedzącego obok kibica, czy może tu usiąść.
    - Siadaj Pan. Jest wolne, bo miała na ten mecz przyjść ze mną moja żona, ale właśnie umarła.
    - Moje kondolencje. A nie ma Pan jakichś znajomych czy przyjaciół którzy mogliby przyjść z Panem na ten mecz?
    - Mam wielu przyjaciół i znajomych, ale wszyscy poszli na pogrzeb mojej żony...

Gostek poznał dziewczynę w klubie, wylądowali u niego i wiadomo co dalej...
    Ona po wszystkim mówi:
    - Ale czad, jak ty to robisz? Możesz jeszcze raz?
    - No pewnie, ale muszę się zdrzemnąć 10 min, a Ty w tym czasie trzymaj mnie obiema rękami za członka.
    Po 10 minutach dziewczyna budzi kolesia - I co? Dasz radę?
    Koleś bez problemu ponownie wyprawia cuda, wszystkie pozycje etc.
    Ona znowu:
    - Możemy powtórzyć?
    - Tak, tylko się prześpię 10 min, a Ty trzymaj mnie za członka, tylko obiema rękami.
    No i znowu ogień i tak do rana.
    Rano panna się pyta:
    - Wiesz co, ale powiedz mi, w czym Ci pomaga to trzymanie za członka?
    - W sumie bez tego też dałbym radę, ale wiesz, słabo Cię znam, jeszcze byś mi chatę okradła...

blondynki ogladają telewizje 1 mowi do drugiej:
    -ty patrz Benedykt XVI
    a druga na to:
    -a Kubica ktory???

Idzie murzyn z papugą na ramieniu przez pustynię, nagle spotyka go biały człowiek i się pyta:
    - Ale fajny, umie gadać?
    Na to papuga:
    - Nie wiem, dopiero go kupiłam.

Leży dziad na łożu śmierci, już ledwo co zipie, ale czuje jak z kuchni wydobywa się zapach jego ulubionych, czekoladowych ciasteczek. 'Trudno', myśli, 'zdobędę się na ten ostatni wysiłek i wezmę sobie ciastko'. Zlazł jakoś z łóżka, czołga się po podłodze, już jest w kuchni, już sięga ręką po ciastko, na to nagle jego żona wali go szmatą w rękę i mówi:
    - Gdzie k....!? To na stypę!
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 30-11-2009 o 21:52 Powód: proszę nie mnożyć postów.
    D700 N 24-70 + inne klamoty

Domyślnie

Kolega sprowadza samochody z Niemiec. Niedawno dostał maila od klientki:

"Witam, Panie Darku!Wiem, ze syn ostatecznie zdecydował sie na carisme, ale gdyby miał Pan jeszcze cos na oku, niech Pan podesle linki. Wazne tez jest, zebym ja siegała nogami do pedałów, a jestem mała. W hondzie np. nie siegam, choc siedzenie jest maksymalnie przysuniete. Zycze zdrowia. I przepraszam za błedy w pisaniu, ale pisze tylko lewa reka, bo złamałam prawa. Pozdrawiam."

)
    700 i stałki

Strona 545 z 1948 PierwszyPierwszy ... 4544549553554354454554654755559564510451545 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów