Close

Strona 18 z 27 PierwszyPierwszy ... 81617181920 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 263

Wątek: repoglamour

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paraki Zobacz posta
    Minął prawie rok, a moja żona nadal potrafi wieczorami przeglądać album ze ślubnymi zdjęciami,
    to nie tylko jego zasługa
    nie zalazłeś żonie za skórę to i na zdjęciach chce Cię oglądać
    ot małżeńskie życie

Cytat Zamieszczone przez paraki Zobacz posta
    P.S. Adam, jeśli mogę coś doradzić, nie udzielaj się w tym wątku, nie warto.
    to fakt
    nie jest dobrze jak wdają się w pyskówki czy to Adam czy w innym wątku Kalina
    nie zyskują na tym a wręcz czasem z zażenowaniem się to czyta

Domyślnie

Łatwo Wam pisać, żeby nie udzielali się w tego typu wątkach, ale ja osobiście nie dziwię im się. Jak ktoś po Was by tak "jeździł", to reakcja z Waszej strony też pewnie byłaby różna. Adam w sposób i tak wyważony odpowiedział na kilka wcześniejszych postów i myślę, że nie było to wcale bez sensu.
    Pozdrawiam,
    Grzegorz Tadych

Domyślnie

To nie oto chodzi, chodzi oto ,że odeprą jeden atak, jednego trola a zraz pojawi się następny i następny itd.... szkoda klawiatury, więc lepiej nie dolewać oliwy do ognia i wątek sam się wyciszy.

Domyślnie

czegoś tu nie pojmuję, wiedza to towar który można sprzedać, co też Kalina z Adamem czynią
    mz. posunięcie wręcz genialne, jest zapotrzebowanie więc handlujemy, w tym momencie zadrę w d..ie mają nie aż tak fotoziutki, bo połowa z nich nawet nie słyszała o Kalinie i Adamie ale ludzie bez talentu, i klientów a bardzo chcący zaczerpnąć nieco złociszy z tego garnucha, wiedzą że nie pojadą na warsztaty bo to nic nie da to choć poplują żeby jakoś oczernić reproglamur.
    z drugiej strony ktoś tu pisał ma blogu że KiA to jego bogowie to sie ręce załamują...

Domyślnie

Odnoszac sie do watku finansowego, uwazam ze typowa polska przywara jest siedzenie w cudzej kieszeni. Co kogos obchodzi jak ktos inny i na czym zarabia? Jesli robi to uczciwie i zgodnie z prawem to nikomu NIC DO TEGO. Doswiadczam to na wlasnej skorze i uwierzcie mi ze zawisc niektorych ludzi jest makabryczna. Licza cudze zyski, ile to on zarabia i jak oszukuje ludzi. Nie wiem, jestem chyba w mniejszosci ktora cieszy sie ze ktos zarabia i robi to na dodatek dobrze, z klasa i uczciwie. Postarajmy sie zwiekszac wlasne dochody bez oczerniania innych, o nazywaniu kogos zlodziejem juz nawet nie wspominam a uwierzcie mi ze slyszalem i takie okreslenia...

Rycerz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Raflik Zobacz posta
    Witam wszystkich .
    Interesuje sie fotografia od niedawna raczej bardzo amatorsko , jak każdy z nas chciałbym by moje zdolności i spojrzenie przez obiektyw były bardziej kreatywne . Fotografuje imprezy rodzinne żadne tam wesela czy chrzciny.
    Pytanie moje co może wnieść do mojego codziennego życa kurs taki jak pana Adam i Kaliny typu repoglamour ?
    Powiem szczerze zdjęcia ich wykonania zapierają dech w piersiach i to każdy mi przyzna .
    Pozdrawiam bardzo serdecznie
    odnosząc sie do zapytania uważam że poszerzanie wiedzy i umiejętności przez uczestniczenie w kursach jest na pewno nie szkodliwe tak samo jak czytanie wielu książek o fotografii i przeglądanie wielu albumów niektórzy na tym forum też uważają czytanie za stratę czasu
    cena za jakikolwiek kurs to już inna sprawa i każdy musi ocenic na ile go stac zainwestowac we własny rozwój,

acha: ten watek stał sie momentami tak niesmaczny że chyba czas go zamknąc?

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Jak nie jest łatwo w ślubnej fotografii i wszystkim z tym związanym bo nie tylko o "pstrykanie" chodzi i jak łatwo się w niej pogubić polecam przeczytać to co napisał ten Pan i oglądnąć jego inne zdjęcia.
    http://kaiko.pl/index.php?option=com...afia&Itemid=13
    W fotografii ślubnej często niestety zahaczającej o fotografię inwentaryzacyjną-jak to powiedział zacny fotograf na prawdę nie jest łatwo, zwłaszcza, że najważniejszy w niej jest klient, a często to właśnie fotografowi zależy na ciekawych ładnych zdjęciach bardziej niż temu klientowi, bo klientowi się wydaje, że wynajął czarodzieja co to już bez jego czynnego udziału i zaangażowania ma wyczarować piękne zdjęcia takie same jak widział tysiące w internecie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    Jak nie jest łatwo w ślubnej fotografii i wszystkim z tym związanym bo nie tylko o "pstrykanie" chodzi i jak łatwo się w niej pogubić polecam przeczytać to co napisał ten Pan i oglądnąć jego inne zdjęcia.
    http://kaiko.pl/index.php?option=com...afia&Itemid=13
    Jakie to cholernie motywujące dla początkujących

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Raflik Zobacz posta
    Interesuje sie fotografia od niedawna raczej bardzo amatorsko , jak każdy z nas chciałbym by moje zdolności i spojrzenie przez obiektyw były bardziej kreatywne . Fotografuje imprezy rodzinne żadne tam wesela czy chrzciny.
    Czyli za wcześnie chyba jeszcze dla Ciebie. Podszkol się w technice i obróbce.
    Albo idź na kurs i zdaj relację

Cytat Zamieszczone przez rycerz Zobacz posta
    acha: ten watek stał sie momentami tak niesmaczny że chyba czas go zamknąc?
    Protestuję!
    Jako ewentualny przyszły kursant chcę się jak najwięcej dowiedzieć na ten temat!

Mam dosyć wrażliwych, co jak widzą trochę chamstwa i złośliwości to proponują zamknąć wątek, który jest dla mnie cenny. Za burdel w wątku powinni się wziąć modzi.
    Mam też dosyć terroru trolli i złośliwców - bo przez nich wątki są zamykane!
    Jak ktoś jest wrażliwy to niech tu nie zagląda.
    Oczekuję ciągle pożytecznych informacji dla mnie.
    Bardzo cenię sobie tę inicjatywę (warsztaty). Co potrafią AT i K wiedzą wszyscy.
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Rycerz
    Gość

Domyślnie

tekst dobry...niestety tak jest w wielu dziedzinach fotografii...

Cytat Zamieszczone przez elanek Zobacz posta
    Mam też dosyć terroru trolli i złośliwców - bo przez nich wątki są zamykane!
    Jak ktoś jest wrażliwy to niech tu nie zagląda.
    no zgadzam sie z tobą!
    Ostatnio edytowane przez Rycerz ; 07-08-2009 o 14:05

Strona 18 z 27 PierwszyPierwszy ... 81617181920 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów