Close

Strona 8 z 27 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 263

Wątek: repoglamour

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez life Zobacz posta
    Tak na marginesie jak byś nie zauważył rozmawiamy o fotografii ślubnej.
    A tak na drugim marginesie to czepiłeś się tego ze fotografuję od 10lat, a zrobiłem tylko 7 ślubniaków - więc ci napisałem ,że nie każdy robi lub robił zdjęcia ślubne czy inne, ale każdy może wszystkiego spróbować.
    Cytat Zamieszczone przez life Zobacz posta
    Pewnie chodziło ci o Joe Buissink-a że robi serią to zobacz czym robi tą serię jak nie widzisz to ci pomogę F90X :P
    Pewnie jak nie widzisz to ci pomogę - większość z nich na tym filmiku wali seriami - i nie chodzi mi czym walą czy kliszą czy matrycą, ale walą.
    Ostatnio edytowane przez wywar ; 18-06-2009 o 09:10

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wywar Zobacz posta
    Adrian tu gumka tu nie ma nic do rzeczy - ja nie pluję jadem na Kalinę czy Adama - czytaj od początku - wg. mnie warto jest się od nich uczyć itd... Ale jedna wypowiedz Kaliny mi się nie spodobała - mianowicie ta ,że nie pokazując całych reportaży na stronie www ktoś się wstydzi swoich zdjęć - a przypominam ,że w chwili obecnej sama nie pokazuję całościówek tylko zamierza dopiero to zrobić. Tylko z tym się nie zgodziłem, ale zaraz ruszyła cała lawina na mnie. Może jestem nudny, monotematyczny i się nie znam, ale pogadać chyba można.
    Jak dla mnie trochę za ostro piszesz i trochę dziwnym tonem, dlatego jest to tak odbierane jak jest. I to nie tylko przeze mnie
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Od 2 stron w tym watku jest przepychanka dajcie luzu, piszemy tu o repoglamour, aż mi szkoda tematu jak sobie pomysle ze te niesnaski czyta adam lub kalina. Co do całościowek ja mam na stornie od jesieni jak powstla moja strona i zawsze podając stronę piszę młodym aby je obejrzeli bo galeria główna ma przyciągnąć widza, a jednak całościówka obnaża naszą jakośc fotografii, zawsze tez im mówię że nie wszystko sie musi podobac i achęcam do szukania zdjeć u innych fotografów, to przeciez ma być ich dzień i oni musza zdecydować to co im przypadnie do gustu. Wracając do repoglamour to jest zlepek słów które adam zmyślnie wymyślił. Codzi tu o wydobycie całego piękna tego dnia w połączeniu z reporterskimi wieloplanami i sytuacjami. Cieszmy się że mamy takich ludzi w Polsce od których możemy się uczyć być lepszymi fotografami ślubnymi a przez to i lepszymi ludźmi.
    Mam Nikona, Nikonke i małe Nikoniątka! Ślubna galeria:
    http://www.your-image.pl,http://www.bugdi.digart.pl,http://plfoto.com/53640/autor.html ;

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    Jak dla mnie trochę za ostro piszesz i trochę dziwnym tonem, dlatego jest to tak odbierane jak jest. I to nie tylko przeze mnie
    Tutaj masz rację, ale intencje mam 100% pokojowe.

Domyślnie

Czornyj i wywar - jak macie sobie coś do powiedzenia to proponuję PW.
    Usunąłem ostatnie Wasze posty, każde następne w tym stylu polecą także w kosmos.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Usunąłem ostatnie Wasze posty, każde następne w tym stylu polecą także w kosmos.
    No wreszcie!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bugdi Zobacz posta
    ...możemy się uczyć być lepszymi fotografami ślubnymi a przez to i lepszymi ludźmi.
    Piotrze ...wzruszyłem sie

Domyślnie

Tak jak czytam to sie zastanawiam czy wszyscy robie po 1000-2000 zdjec na slubie?
    Ja wprawdzie slubow nie robie, ale dokumentacje z roznego rodzaju firmowych kotletow mi sie zdaza i jeszcze tylu zdjec nie mialem nigdy po powrocie do domu.
    Jakbym mial fotografowac slub to chyba bym wprowadzil zastrzezenie, ze nie oddaje wiecej niz 200 zdjec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marszull Zobacz posta
    Tak jak czytam to sie zastanawiam czy wszyscy robie po 1000-2000 zdjec na slubie?
    pisałem że muszę popracować nad wstrzemięźliwością ale jak by nie było ślub i wszystko z nim związane to inny temat niż konferencja itp. Zazwyczaj jest to cały dzień fotografowania, przygotowania, błogosławieństwo, ślub, życzenia, wesele z oczepinami itp. potem jeszcze plener. więc jak widzisz sposobności jest bardzo dużo. w moim przypadku za bardzo poszalałem na weselu

Domyślnie

Ja tego posta nie pisalem konkretnie do Ciebie, a co do roznic w imprezach to bywalem tez na konferencyjno/szkoleniowo/piknikowych gdzie imprezy trwaly tyle samo co slub i wesele razem z przygotowaniami , ale oczywiscie rozumiem ze to zupelnie inne imprezy

Strona 8 z 27 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów